Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2016 12 29, 22:23)
Tik pašte, nesu girdėjusi apie kitą būdą. Ir tik jei būsi varnelę užsidėjusi, kad nori turėti kopiją.

Ar gražus kalėdinis?

Aišku. Ačiū už atsakymą 4u.gif

Vakarykštis? labai labai wub.gif Irinos Smirnovos. Dar per naktį papavydėkit, o ryt parodysiu biggrin.gif

Šiandien gavau iš Vokietijos, Šiaip sau. Jau galėtų ir užtekt kalėdinių, Profily jau ištryniau pageidavimą Christmas biggrin.gif
Va šiandieninis : vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Googlej radau vakarykštį: vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 29 gruodžio 2016 - 22:40
Mėlyniukas laabai gražus wub.gif . Ir antras neblogas.
Dar yra tikimybė per visą sausį gauti kalėdinių, nes vieni atvirukai klaidžioja-vėluoja, kitiems dar tiesiog norisi siųsti biggrin.gif . Aš dar norėčiau ir išsiųsti, nors vieną smile.gif , ir gauti. O gal ateis svajonių atvirukas ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Kinietė paryčiais užregistravo atviruką ir pasveikino su Naujais assa.gif . Galėsiu traukti sausio prmosios adresiuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 01 sausio 2017 - 11:26
Ir jus visas su naujais, idomiu atvirukų ir kuo mažiau expired smile.gif

aš kaip tik vakar 3 adresus ištraukiau, na sakau bus dar seniems metams smile.gif

šiemet gavau tik 3 kaledinius verysad.gif ir tie patys ne stebuklas, tokiu grožiu kaip pernai kolkas deja, deja

tiesa tuos kur ištraukiau du irgi nieko gero, viena per pusmeti tik 3 isiuntus ir visi lapkriti registruoti, kita aplamai naujoke kelios savaites dar tik, na šita gal nepabegs smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 sausio 2017 - 14:39
Būčiau aš vakar irgi traukus, bet kad nebuvo ką biggrin.gif , visi keliavo. T.y. nemaža dalis šiek tiek klajoja, arba žmonės švenčia ir neregistruoja. Tad šįryt kinietė pradžiugino biggrin.gif .
Bet ne tik metai baigėsi, ir mėnuo(kažkaip aš čia atvirkščiai šneku biggrin.gif ), vėl laukiu vakare statistikos ax.gif . Bet pradėjau laukti jau dabar su kava ir rafaello vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
na va atvirukai paruošti skrydziui į naujus namus smile.gif, gausiai apklijuoti kalediniais lipdukais biggrin.gif, anei man jie labai patinka, bet va gavau dovanu tai dabar negi laikysiu iki kitu kalėdu biggrin.gif

Pempe, kur pirkai šituos kvietkus:
ir šitas galvas biggrin.gif

tiesa, parašiau porai asabu kur jungias kasdien bet atvirukai keliauja jau po 50 dienu ir viena iš kart ruse be jokio komentaro registravo, tai ir nesupratau, gavo ar jau vaizda pamačius nenori gaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 sausio 2017 - 19:34
Kvietkas iš Anglijos 100 atvirukų rinkinio , pirma galva iš lietuviškos parduotuvės , antra galva iš čia .
Atsakyti

Sveikos, su Naujais! Graziu jums atviruku visus metus .

Kadangi galutinai pasipiktinau gaunamais atvirukais perejau i kita anketa :D  Kazkodel ten lyg grazesnius gaudavau :hmm:  . Issiunciau visus galimus 11 atviruku ir vis tikrinu, tikrinu... Noreciau dar koki uzrasyt , bet kad nieks neregistruoja :oh:

https://www.postcrossing.com/user/Leja -  Dabar is sios bandysiu laukt grazumu :liezuvis:

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2017 01 03, 10:02)
<p>Sveikos, su Naujais! Graziu jums atviruku visus metus .
</p><p>  Kadangi galutinai pasipiktinau gaunamais atvirukais perejau i kita anketa biggrin.gif  Kazkodel ten lyg grazesnius gaudavau hmm.gif  . Issiunciau visus galimus 11 atviruku ir vis tikrinu, tikrinu... Noreciau dar koki uzrasyt , bet kad nieks neregistruoja doh.gif
</p><p>  <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.postcrossing.com/user/Leja%C2%A0'>https://www.postcrossing.com/user/Leja </a>-  Dabar is sios bandysiu laukt grazumu liezuvis.gif 
</p>

ohoho, tai tu dviem frontais varai smile.gif, peržiurek norus, aš esu koregavus ne kartą, nes buvau pvz. isirašius mieli gyvunai, na man mielas ir koks tigras ar žirafa naturalioj gamtoj, bet deja siusdavo tik kačiukus ir šuniukus su širdutem biggrin.gif, teko braukt šita norą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 sausio 2017 - 10:23

Dviem frontais variau pacioj poscrossingo pradzioj :D  Tada taip norejos siusti, o negali . Paskui jau isivaziavus antraja ilga laika buvau apleidus .

Kas del noru tai pataisyt galetum , bet , kad kaip ir ne tame beda . Gaunu isvis net ne i norus . Lyg siustu bele tik siust :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2017 01 03, 10:26)
<p>Dviem frontais variau pacioj poscrossingo pradzioj biggrin.gif  Tada taip norejos siusti, o negali . Paskui jau isivaziavus antraja ilga laika buvau apleidus .
</p><p>  Kas del noru tai pataisyt galetum , bet , kad kaip ir ne tame beda . Gaunu isvis net ne i norus . Lyg siustu bele tik siust hmm.gif
</p>

buna ir man taip kartais ir dar nervina, kai matos, kad atvirukas jau toks pagyvenes, aptrintas, matyt žmogus siunčia iš kokiu likučiu bile kad siust, o sau norus ohoho kokius buna susirašes
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2017 01 03, 10:26)
<p>Dviem frontais variau pacioj poscrossingo pradzioj biggrin.gif  Tada taip norejos siusti, o negali . Paskui jau isivaziavus antraja ilga laika buvau apleidus .
</p><p>  Kas del noru tai pataisyt galetum , bet , kad kaip ir ne tame beda . Gaunu isvis net ne i norus . Lyg siustu bele tik siust hmm.gif
</p>

Pasirodo dar azartiškesnių už mane yra biggrin.gif Aš džiaugiuosi. kad pristabdo. Vot nuo gruodžio 28 negaliu siųst ir ramu. Nes man adresą imt patinka, dar adresą rašyt, o visokius pasakojimus tai jau ne. Nebemoku ranka rašyt, kai darbas labai kompiuterinis.

Nu tai gal norai labai dideli biggrin.gif

Su Naujais. Gražių atvirukų smile.gif

Tradiciškai - klausimas. Kas yra reklaminiai atvirukai? Štai toks yra reklaminis?

jo nugara

Jei parašyčiau į kokį Taiwanį, kad man labai patiko Paryžiuj, siūlau nuvažiuot? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 03, 10:41)
buna ir man taip kartais ir dar nervina, kai matos, kad atvirukas jau toks pagyvenes, aptrintas, matyt žmogus siunčia iš kokiu likučiu bile kad siust, o sau norus ohoho kokius buna susirašes

Aš.... aš kartais būnu tokia nervintoja biggrin.gif Nu reik gi iškišt tas senienas, ypač tiems, kas neturi norų konkrečių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 03 sausio 2017 - 11:43