na ką turiu rekordininką iš kinų ėjo atvirukas 75 dienas
gavau rusiška vaizdas nieko ypatingo, užtat pašto ženklas ohoho , plius kažkokia tai proga antspauduotas firminiu pirmos dienos proginiu antspaudu, tokį šedevra pirma karta gaunu , ryt nufotkinisu ir ikelsiu
dar ispanas pagerbe savo dėmesiu
bet svarbiausia naujiena pabaigai , kažkokia kaledu senelio fėja vel mane aplanke su ID SM-02 ir nuostabaus grožio atviruku , nu praaašau prisipazinkit kuri ar čia kaledos stebuklu metas
Su šv. Kalėdom
Sveikos
Na, ką gražaus gavote tikrąjame postkrosinge ?
Aš tiek prisiširdutinau nuostabių atvirukų, o gaunu kažkaip bet ką , tik vieną kitą arčiau svajotų.
Pavyzdžiui, šiandien: iš Čekijos - eilinio miestelio vasariniai vaizdeliai, iš Kanados- puodeliai , žvakės, snaigutės- gražus, bet ne mano , ir labiausiai iš trijų patinkantis, iš Olandijos, bet dvigubas
Parodau visus. Vertinkit
Papildyta:
bet svarbiausia naujiena pabaigai , kažkokia kaledu senelio fėja vel mane aplanke su ID SM-02 ir nuostabaus grožio atviruku , nu praaašau prisipazinkit kuri ar čia kaledos stebuklu metas
Gaila, bet ne aš tavo fėja
Na, ką gražaus gavote tikrąjame postkrosinge ?
Aš tiek prisiširdutinau nuostabių atvirukų, o gaunu kažkaip bet ką , tik vieną kitą arčiau svajotų.
Pavyzdžiui, šiandien: iš Čekijos - eilinio miestelio vasariniai vaizdeliai, iš Kanados- puodeliai , žvakės, snaigutės- gražus, bet ne mano , ir labiausiai iš trijų patinkantis, iš Olandijos, bet dvigubas
Parodau visus. Vertinkit
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 17, 19:02)
Gaila, bet ne aš tavo fėja
Mano kalėdiniai:
USA
Rusija
Papildyta:
Dar.
Vokietija
Čekija
dar Čekija
Fainuolis Vokietija
Dar keli gauti kalėdiniai...
USA
Rusija
Papildyta:
Dar.
Vokietija
Čekija
dar Čekija
Fainuolis Vokietija
Dar keli gauti kalėdiniai...
Iš taviškių man patinka USA(tokį pernai gavau) , gal ir Vokietija(gaila, nesuprantu, kas parašyta), o pats pačiausias- antroji Čekija - aš svajoju gauti Josef Lada atvirukų, užtat labai laukiu atvirukų iš Čekijos. Ir va, sulaukiau, bet ne tokio . Lauksiu toliau, gal sausio pradžioje pasitaikys dar viena Čekija
QUOTE(pempė12 @ 2016 12 28, 08:42)
Iš taviškių man patinka USA(tokį pernai gavau) , gal ir Vokietija(gaila, nesuprantu, kas parašyta), o pats pačiausias- antroji Čekija - aš svajoju gauti Josef Lada atvirukų, užtat labai laukiu atvirukų iš Čekijos. Ir va, sulaukiau, bet ne tokio . Lauksiu toliau, gal sausio pradžioje pasitaikys dar viena Čekija
mantaviškis su puodeliais tai grazus, kolkas dabar esu ti kviena gavus kaledini,per svecius ir kitus reikalus niekaip neprisedu registruot
Feja atsirado
, gal ir Vokietija(gaila, nesuprantu, kas parašyta),
Neferštėen vokiškai? Aš vidurinėj vokiečių k. mokiausi. Parašyta: Ššš... ryt ir vėl turiu(reikia) dirbt
Papildyta:
Vakar aptingau rodyt kalėdinius.
Štai dar:
Vokietija
Gražuolis iš Nyderlandų
Ir dar vienas čekas
Man kalėdiniai visi gražūs. Myliu Kalėdas.
Papildyta:
- aš svajoju gauti Josef Lada atvirukų, užtat labai laukiu atvirukų iš Čekijos.
Turbūt nerodžiau, lapkričio vidury gavau:
mano pernai metu čekas , man vienas gražiausiu kalediniu atviruku
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 28, 10:07)
Tikrai labai gražus.
Norit abidvi kad pasprogčiauu iš pavydo ? Oj, koks grožis čekų ...
Ir Vokietija, ir Nyderlandai ...
Tik dėl su žvakutėm nealpstu, bet irgi gražus atvirukas
Ir Vokietija, ir Nyderlandai ...
Tik dėl su žvakutėm nealpstu, bet irgi gražus atvirukas
Gavau vakar dar vieną kalėdinį iš Rusijos. Neįkeltas, užmiršau atsinešt darban nuskenuot.
Man vėl klausimas iškilo - padėkas už atvirukus niekaip negalima rast Postcrossingo puslapy? Tik pašte? Ar aš kažkaip ne taip nustačius ar rast nemoku?
Man vėl klausimas iškilo - padėkas už atvirukus niekaip negalima rast Postcrossingo puslapy? Tik pašte? Ar aš kažkaip ne taip nustačius ar rast nemoku?
QUOTE(Tekšė @ 2016 12 29, 12:07)
Gavau vakar dar vieną kalėdinį iš Rusijos. Neįkeltas, užmiršau atsinešt darban nuskenuot.
Tik pašte, nesu girdėjusi apie kitą būdą. Ir tik jei būsi varnelę užsidėjusi, kad nori turėti kopiją.
Ar gražus kalėdinis?