Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

na ką turiu rekordininką iš kinų ėjo atvirukas 75 dienas bigsmile.gif

gavau rusiška vaizdas nieko ypatingo, užtat pašto ženklas ohoho , plius kažkokia tai proga antspauduotas firminiu pirmos dienos proginiu antspaudu, tokį šedevra pirma karta gaunu bigsmile.gif , ryt nufotkinisu ir ikelsiu

dar ispanas pagerbe savo dėmesiu smile.gif

bet svarbiausia naujiena pabaigai smile.gif, kažkokia kaledu senelio fėja vel mane aplanke su ID SM-02 ir nuostabaus grožio atviruku smile.gif, nu praaašau prisipazinkit kuri ar čia kaledos stebuklu metas bigsmile.gif
Atsakyti
Su šv. Kalėdom wub.gif 4u.gif 000054.gif 000552.gif 000059.gif
Atsakyti
Sveikos vartotojo įkelta nuotrauka

Na, ką gražaus gavote tikrąjame postkrosinge biggrin.gif ?

Aš tiek prisiširdutinau nuostabių atvirukų, o gaunu kažkaip bet ką biggrin.gif , tik vieną kitą arčiau svajotų.
Pavyzdžiui, šiandien: iš Čekijos - eilinio miestelio vasariniai vaizdeliai, iš Kanados- puodeliai , žvakės, snaigutės- gražus, bet ne mano ax.gif , ir labiausiai iš trijų patinkantis, iš Olandijos, bet dvigubas ax.gif

Parodau visus. Vertinkit biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 17, 19:02)

bet svarbiausia naujiena pabaigai smile.gif, kažkokia kaledu senelio fėja vel mane aplanke su ID SM-02 ir nuostabaus grožio atviruku smile.gif, nu praaašau prisipazinkit kuri ar čia kaledos stebuklu metas  bigsmile.gif

Gaila, bet ne aš tavo fėja ax.gif
Atsakyti
Mano kalėdiniai:
USA vartotojo įkelta nuotrauka
Rusija vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Dar.
Vokietija vartotojo įkelta nuotrauka
Čekija vartotojo įkelta nuotrauka
dar Čekija vartotojo įkelta nuotrauka
Fainuolis Vokietija vartotojo įkelta nuotrauka
Dar keli gauti kalėdiniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 28 gruodžio 2016 - 00:07
Iš taviškių man patinka USA(tokį pernai gavau) biggrin.gif , gal ir Vokietija(gaila, nesuprantu, kas parašyta), o pats pačiausias- antroji Čekija - aš svajoju gauti Josef Lada atvirukų, užtat labai laukiu atvirukų iš Čekijos. Ir va, sulaukiau, bet ne tokio ax.gif . Lauksiu toliau, gal sausio pradžioje pasitaikys dar viena Čekija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 gruodžio 2016 - 08:43
QUOTE(pempė12 @ 2016 12 28, 08:42)
Iš taviškių man patinka USA(tokį pernai gavau) biggrin.gif , gal ir Vokietija(gaila, nesuprantu, kas parašyta), o pats pačiausias- antroji Čekija - aš svajoju gauti Josef Lada atvirukų, užtat labai laukiu atvirukų iš Čekijos. Ir va, sulaukiau, bet ne tokio ax.gif . Lauksiu toliau, gal sausio pradžioje pasitaikys dar viena Čekija biggrin.gif

mantaviškis su puodeliais tai grazus, kolkas dabar esu ti kviena gavus kaledini,per svecius ir kitus reikalus niekaip neprisedu registruot smile.gif

Feja atsirado wub.gif
Atsakyti
, gal ir Vokietija(gaila, nesuprantu, kas parašyta),

Neferštėen vokiškai? biggrin.gif Aš vidurinėj vokiečių k. mokiausi. Parašyta: Ššš... ryt ir vėl turiu(reikia) dirbt smile.gif
Papildyta:
Vakar aptingau rodyt kalėdinius.
Štai dar:
Vokietijavartotojo įkelta nuotrauka
Gražuolis iš Nyderlandų vartotojo įkelta nuotrauka
Ir dar vienas čekas vartotojo įkelta nuotrauka

Man kalėdiniai visi gražūs. Myliu Kalėdas.
Papildyta:
- aš svajoju gauti Josef Lada atvirukų, užtat labai laukiu atvirukų iš Čekijos.

Turbūt nerodžiau, lapkričio vidury gavau: vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 28 gruodžio 2016 - 09:39

mano pernai metu čekas smile.gif , man vienas gražiausiu kalediniu atviruku
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 28, 10:07)
]

mano pernai metu čekas smile.gif , man vienas gražiausiu kalediniu atviruku

Tikrai labai gražus.
Atsakyti
Norit abidvi kad pasprogčiauu iš pavydo bigsmile.gif ? Oj, koks grožis čekų wub.gif ...
Ir Vokietija, ir Nyderlandai wub.gif ...
Tik dėl su žvakutėm nealpstu, bet irgi gražus atvirukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gavau vakar dar vieną kalėdinį iš Rusijos. Neįkeltas, užmiršau atsinešt darban nuskenuot.

Man vėl klausimas iškilo - padėkas už atvirukus niekaip negalima rast Postcrossingo puslapy? Tik pašte? Ar aš kažkaip ne taip nustačius ar rast nemoku?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 12 29, 12:07)
Gavau vakar dar vieną kalėdinį iš Rusijos. Neįkeltas, užmiršau atsinešt darban nuskenuot.

Man vėl klausimas iškilo - padėkas už atvirukus niekaip negalima rast  Postcrossingo puslapy? Tik pašte? Ar aš kažkaip ne taip nustačius ar rast nemoku?

Tik pašte, nesu girdėjusi apie kitą būdą. Ir tik jei būsi varnelę užsidėjusi, kad nori turėti kopiją.

Ar gražus kalėdinis?
Atsakyti