Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

O aš nieko unsure.gif keliauja visi 12

Lape kaip su pampersu biggrin.gif

Na ir kaip tas iš JAV patiko? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 gruodžio 2016 - 07:24
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 03, 07:20)
O aš nieko  unsure.gif keliauja visi 12

Lape kaip su pampersu  biggrin.gif

Na ir kaip tas iš JAV patiko? bigsmile.gif

Kad greit nukeliautų ir gautum vien tik gražius 4u.gif Ne tokius, kaip aš iš Amerikos biggrin.gif . Ir kam tokius dar gamina. O atvirukas kokybiškas, kietas, nesusilankstęs, nesusiglamžęs. Bet ne itin patiko biggrin.gif
O lapės baltumas mane irgi trigdo biggrin.gif . Bet ją užskaitau prie gražesnių.

Lauksiu antradienio su nuostabiais atvirukais ax.gif

Papildyta:
QUOTE(tik as @ 2016 12 02, 16:29)
na šiais laikais reikia žiūrėt ne tik savo šalį biggrin.gif aš sakykim gyvenu Olandijoje, o pas mane atvirukai iš Lietuvos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Švedijos, Suomijos, Anglijos, Prancūzijos, Portugalijos, Vokietijos, Čekijos, Amerikos ir aišku pačios Olandijos biggrin.gif o kur dar visi kiti kurių yra tik po keletą...

mane vėl pora gražuolių kalėdinių aplankė wub.gif RR Secret christmas tag... abu iš Vokietijos 4u.gif
šito kilmės ir gamybos šalis beje ne vokiška biggrin.gif

Va, tas tai sunku, kai tenka kokius 600 atvirukų apžiūrėti, ar negavo būtent tokios Alisos ax.gif

Gražūs tavo tagai, ypač antrasis. O tu gražius išsiuntei biggrin.gif ? Ar ten iš anksto žinote, kokį siųsti ir kokį gausi? Tik neaišku, nuo ko?
Atsakyti
Sveikos gražų savaitgalį 4u.gif
Šiaurės rytuos jis baltas baltas wub.gif

Niekada net nepagalvojau apžiūrėt visų nario gautųjų, tik favoritus ir iš Lietuvos blink.gif
Nors kažkada klajodama atvirukų pievomis užtikau ar ne iš Suomijos labai jau niekorimtišką - su angelu lygtais avinėlį laikančiu. Bet užrašas buvo tos šalies kalba.
Atsakyti
aha užknisa tas pažiurinejimas kokiu alisu ar geliu fėju smile.gif , dabar vieno kaip tik studijavau art ir painting smile.gif, beje atvirukas iš vokiečiu per 2 dienas atejo....neitiketina
Atsakyti
bežiurinedama atvirukus vel šita frukta prisiminiau:
https://www.postcrossing.com/user/behu

ir iš to piktumo parašiau komentara po vienu jo atviruku biggrin.gif, Ar jis kitokiu neturi ? "Do you sell other cards?"

tai asaba teikėsi atrašyt biggrin.gif:

cituoju:

“you asked:“Do you sell other cards? smile.gif”

there's a link where you can look
http://www.lebensfre...ert-postkarten/

and a shop, where you can order postcards
http://www.lebensfre...

čia kaiup suprantu turi ir parodo ale uz dyka nesiunčia tik pardavineja?

gal kas geriau suprantantis pakomentuos ar aš taip suprantu jo atsakymą ?

beje tie jo atvirukai niekp gero bigsmile.gif
Atsakyti
Dvi pirmosios išsiųstos kitokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 12 04, 18:53)
Dvi pirmosios išsiųstos kitokios biggrin.gif

o paskui matyt apsigalvojo pigiau prasisukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 12 03, 07:59)

Gražūs tavo tagai, ypač antrasis. O tu gražius išsiuntei  biggrin.gif ? Ar ten iš anksto žinote, kokį siųsti ir kokį gausi? Tik neaišku, nuo ko?

na rinkau, kad neturėtų, kad iš favoritų būtų ar bent jau stiliaus tokio... vienas jau nukeliavo tai gavau labai gražią padėką, kad labai labai pataikiau biggrin.gif ne nežinai ką gausi ir nuo ko... kaip ir nežinai ką reikės siųsti kol negauni žmogaus adreso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 02, 07:36)

o mes gal šitoj grupej pasikeičiam kas norim  mirksiukas.gif  simbolinem dovanelem -atvirukais tongue.gif?

Mūsų čia nedaug bendraujančiu tai galim ir kiekvienai po viena siusti ar kažkaip kitaip smile.gif

Atvirukais- mielai 4u.gif
O dovanėlėn- nežinau, kaži ar bus laiko rinkti, pakuoti. Pakuoti išvis nemėgėja blush2.gif

Ką kitos?
Atsakyti
Tadam, nukeliavo mano jubiliejinis 500-asais atvirukas rolleyes.gif . Į Belgiją. Siunčiau tokį
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir gavau šiandien net 6, vienas jų iš Pietų Afrikos bigsmile.gif

O iš Suomijos gražutėlį Inge Look vaizdelį wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
nu ir kur visos smile.gif? Kodel niekas nepagiria tokiu gražių pempes atvirukų smile.gif

O va Kaledos tikrai stebuklu metas smile.gif

Gavau nuo kaledu seneliu, ar kokios fėjos mirksiukas.gif nuostabu sveikinimą smile.gif
Tik va bėda verysad.gif, postcrossingas neranda jo ID , tai į jus kreipiuosi, kuri iššifruosit tai irgi kaledinis siurprizas smile.gif

atviruko ID ID-SM01 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 09, 18:33)
nu ir kur visos smile.gif? Kodel niekas nepagiria tokiu gražių pempes atvirukų smile.gif

O va Kaledos tikrai stebuklu metas smile.gif

Gavau nuo kaledu seneliu, ar kokios fėjos  mirksiukas.gif  nuostabu sveikinimą smile.gif
Tik va bėda verysad.gif, postcrossingas neranda jo ID , tai į jus kreipiuosi, kuri iššifruosit tai irgi kaledinis siurprizas smile.gif

atviruko ID ID-SM01  bigsmile.gif

tai čia gi ne postcrossing.com ID biggrin.gif kažkas įtariu iš čia dalyvaujančių nusprendė pabūti tavo kalėdų seneliu biggrin.gif
Atsakyti