QUOTE(Tekšė @ 2019 07 02, 12:45)
Aš net 17

Ir jau kuris laikas neužregistruoja niekas ilgai keliavusių visokių .
Esu sutikus ir aš tokių statistikų, kai gauta ryškiai mažiau. O tai kažin koks motyvas taip elgtis?
jei patinka- registruoju, nepatinka- ne, vistiek duos mano adresą, kad sulygintų skaičių, nes gali ir prapulti. Taip, bent jau kurį laiką, gali sugudrauti ir gauti daugiau atvirukų, negu siunti. Bet paskui sistema turėtų susigaudyti, kad kažkas netaip, arba kas paskųsti, kad neregistruoja. Gal vėliau jau ir nedalina adreso papildomai . Aišku, kai turi tūkstančiais atvirukų, per expiredus gali susidaryti šioks toks skirtumas, bet kai skaičiai nėra dideli, tai negalėtų taip būti. Man taip atrodo. Aišku, dar yra tie, kur pasidaro inactive, bet tada matosi jų statistikoje šuoliai, kad siunčia siunčia, o paskui gauna gauna.
O priežiūra postkrosinge yra. Mano pažįstama jauna mergaitė buvo aptingus registruoti, tiesiog neregistravo. O siųsti dar adresus traukė, tai jai nebeleido adresų traukti ir gavo griežtą laišką, kad taip negali būti. Ji bandė aiškintis, kad paštas blogai veikia. Bet vistiek jai stabdė, kol neregistruos. Tai tada traukė iš visur atvirukus, ir registravo, net persižiūrėjo laiškus, kur buvo žmonių užklausimai su prašymu registruoti, ir tuos suregistravo. Kai jau daugmaž skaičiai padoresni buvo, tai leido vėl adesus traukti.