Katik du atvirukus užregistravo 1 minutės skirtumu
QUOTE(Tekšė @ 2019 05 23, 20:58)
Oho Gėrybių gėrybės Iš ten su savo adresu??? Nemoku. Noriu ir tų Greetings, ir su adresu. Pamokyk kaip užsisakyti
Nėr ko nemokėti ten, viskas rusiškai surašyta. Tik dabar tiem lipdukams užsakymų nepriima. Aš pamačiau vasario mėn, kai jau buvo pabaigią užsakinėti. Teko laukti iki gegužės mėn. Kada vėl priiminės užsakymus nežinia, gal kokiam rugpjūty. Reikia sekti.
QUOTE(asedita @ 2019 05 23, 21:37)
Nėr ko nemokėti ten,
Tai va, adresus radau, bet žiūūū kad gegužės mėnuo ten, o Greetings from Lithuania visaiu neradau.
Jei užmatysi, šūktelk o kokia kaina adresiukų gaunasi? Ir tų linkėjimų?
QUOTE(Tekšė @ 2019 05 23, 22:08)
Kaina už lapelį 2,40-3 jų pinigo, mūsiškais neskaičiavau
Tekše, jau gavau atvirukus, pradėjau skirstyti, bet nebaigiau, tai šventės, tai repeticijos. Ryt lyg visai į naktį nenusitempsiu, tai gal . Per šią savaitę tikrai išsiųsiu
Ir pasiguosiu - turiu 10 expired, varge vargeli. Ir iš kai kurių profilių man atrodo, kad jie tyčia ne viską registruoja . Kaži, ar gali būti tokių nesąžiningų ?
Ir pasiguosiu - turiu 10 expired, varge vargeli. Ir iš kai kurių profilių man atrodo, kad jie tyčia ne viską registruoja . Kaži, ar gali būti tokių nesąžiningų ?
Svrikos
Kaip aš čia nepamačiau šitos žinutės Kažkaip šįkart labai laukiu naujienų.
O gal turi dar kelias Alisas lyčnas iš seniau? Jei dar neišsiuntei.....
Pasimaivysiu šiandienos vaizdeliu:
My Webpage
QUOTE(pempė12 @ 2019 06 03, 22:57)
Tekše, jau gavau atvirukus, pradėjau skirstyti, bet nebaigiau, tai šventės, tai repeticijos. Ryt lyg visai į naktį nenusitempsiu, tai gal . Per šią savaitę tikrai išsiųsiu
My Webpage
Na gražu, Tekše, sveikinimai, imk baliončiką
QUOTE(Tekšė @ 2019 06 07, 20:10)
Svrikos
My Webpage
My Webpage
Neišsiunčiau, įsisukusi darbo ir kolektyvų veiklos verpetuose, jau tau atidėta, bet ryt darbuke turime renginį, o prieš tai iš dvejų vietų vaišes paimti, pašto nebematysiu
Pažiūrėsiu, lyg dar turėtų būt Alisų, dėžutė yra
Skaičiai oho , sveikinu!
QUOTE(asedita @ 2019 06 07, 22:12)
Na gražu, Tekše, sveikinimai, imk baliončiką
Ačiū Sugadinau, užregistravau 1000-ąjį.
QUOTE(pempė12 @ 2019 06 07, 23:48)
Neišsiunčiau, įsisukusi darbo ir kolektyvų veiklos verpetuose, jau tau atidėta, bet ryt darbuke turime renginį, o prieš tai iš dvejų vietų vaišes paimti, pašto nebematysiu
Skaičiai oho , sveikinu!
Skaičiai oho , sveikinu!
Ot gerai O tai sėdžiu su naktiniais ir nervuojuosi ar neateis paštininkė, jei siųsi registruotą
QUOTE(Tekšė @ 2019 06 08, 09:57)
Ot gerai O tai sėdžiu su naktiniais ir nervuojuosi ar neateis paštininkė, jei siųsi registruotą
Pempyt, parašyk man laišką
QUOTE(Tekšė @ 2019 06 23, 11:30)
Pempyt, parašyk man laišką
Labai persiprašau, tiek užsiėmiau, kad nebeapžioju buvau išvykusi, o prieš tai prapuolusi veiklose, dabar grįžau, ryt į darbą, bet vakare pasitaisysiu su laiškų rašymais