Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Nežinau, ar čia tik man taip papuola, ar visiems. Postcrosingas mano adresą kitiems duoda tik kas porą savaičių kartais net daugiau. Jau ne pirmą kartą pastebiu. Pvz nuo vasario 19 d iki kovo 12 d mano adreso niekam nedavė. 12, 13, 14, 15 davė, tai eilinį kartą gavau iškart visą krūva atvirukų, dar ir paštininkė pataupo. Šiandien sekmadienį pašto dėžutėje radau 17 atvirukų
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2019 03 24, 19:07)
Nežinau, ar čia tik man taip papuola, ar visiems. Postcrosingas mano adresą kitiems duoda tik kas porą savaičių kartais net daugiau. Jau ne pirmą kartą pastebiu. Pvz nuo vasario 19 d iki kovo 12 d mano adreso niekam nedavė. 12, 13, 14, 15 davė, tai eilinį kartą gavau iškart visą krūva atvirukų, dar ir paštininkė pataupo. Šiandien sekmadienį pašto dėžutėje radau 17 atvirukų

Kažkada tikrai buvau tokį dalyką pastebėjus. Einu, apsižiūrėsiu ax.gif
Atsakyti
Na, panašiai - vasarį mano adresą davė 1,2,3,5,6,7 dienomis ir 25,26,27,28 dienomis. Kovą 3,4,5.
Bet žiūriu, kad adresus traukiau irgi kovo būtent 3,4,5, o vasario jau kiek anksčiau - 11,16,17,20,21,24 dienomis ir pradžioje vasario 3,5,6,7.

Tai antrasis adresų davimas kaip ir vėluoja.

Pažiūrėsiu dar kokį mėnesį iš pernai metų.
Papildyta:
Tyrinėju lapkritį. Mano adresą davė 3,4,5,6,7,10,14 dienomis ir 21,22,23,24,27,28,29,30.
Traukiau adresus 4,6,7,9,10,12,15,16,17,19 ir 22,23,27,28,29,30.

Tai kaip ir yra tendencija duoti vieną partij pirmoje mėnesio pusėje, ir vieną antroje hmm.gif
Papildyta:
Na, dar liepą pažiūrėsiu, ten mažai atvirukų.
Mano adresą davė 7,8 ir 13,15,17
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 24 kovo 2019 - 20:44
Aš vasario mėn traukiau tai beveik visą, nu ne kasdien, kas kelios. Bet tas tarpas nuo 19 iki 12 sakyčiau žiaurus. Pas tave tokių didelių tarpų nesigauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 24 kovo 2019 - 20:53
QUOTE(asedita @ 2019 03 24, 20:50)
Aš vasario mėn traukiau tai beveik visą, nu ne kasdien, kas kelios. Bet tas tarpas nuo 19 iki 12 sakyčiau žiaurus. Pas tave tokių didelių tarpų nesigauna

Pažiūrėsiu vasarį biggrin.gif
Ai, taigi žiūrėjau karsta.gif biggrin.gif

Tikrai tavo tarpas žiaurus umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 24 kovo 2019 - 21:04
Sveikos smile.gif

čia mano aplamai iš visu siustuju nepatikę, na gal jie visumoj ir vertingi kas supranta bet ne man smile.gif

https://www.postcros...cards/GB-964771

žinau kas čia toks, bet ne mano skonio smile.gif

https://www.postcros...ards/CN-2228313
išplėštas lapelis iš sieninio kalendoriaus, šiaip dar puse bedos smile.gif

https://www.postcros...ards/DE-5189958
spauduku prideta biggrin.gif

https://www.postcros...ards/CN-1852556
IŠ VIS smile.gif

https://www.postcros...cards/IT-350000
iš kačiu prieglaudos, vertingas tik del numerio smile.gif

dar nerandu vieno tokio gryn reklaminio lapelio, irgi toks vaizdas, kad žmogus valge kavinej pamate dalijamus , užrašė ir išsiunte, arba iš vis siunčia tik tokius dykai gaunamus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aha, aš irgi kažkada pastebėjau, kad mano adresą išmeta gūsiais, tai ir gaunu gūsiais biggrin.gif

Lyžuka, tavo šlapias avinas man labai gražus, dar tas katinas pieštas pusė bėdos.
Gal ir į postcrossingą sugrįžai?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2019 03 25, 18:25)
Sveikos 4u.gif

Aha, aš irgi kažkada pastebėjau, kad mano adresą išmeta gūsiais, tai ir gaunu gūsiais biggrin.gif

Lyžuka, tavo šlapias avinas man labai gražus, dar tas katinas pieštas pusė bėdos.
Gal ir į postcrossingą sugrįžai?

Ten atrodo asiliukas yra mirksiukas.gif, Pempe kažkada išaiškino mirksiukas.gif

Ne gryžau tik Pempe kitoj temoj į šitą nuvarė bigsmile.gif
Nezinau ar grysiu, na gal, netikėtai sau griizau į gėlininkyste, o kažkada postcrosing'as buvo kaip bėgimas nuo kitų problemų... Tai čia truputį kitaip mirksiukas.gif

Bet atvirukus visada mylėjai ir dabar pora kartu metuose perrsikeiciu tuos iremintus prieškambaryje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 25, 18:41)
Ten atrodo asiliukas yra  mirksiukas.gif, Pempe kažkada išaiškino  mirksiukas.gif

Ne gryžau tik Pempe kitoj temoj į šitą nuvarė  bigsmile.gif
Nezinau ar grysiu, na gal, netikėtai sau griizau į gėlininkyste, o kažkada postcrosing'as buvo kaip bėgimas nuo kitų problemų... Tai čia truputį kitaip  mirksiukas.gif

Bet atvirukus visada mylėjai ir dabar pora kartu metuose perrsikeiciu tuos iremintus prieškambaryje  bigsmile.gif

Kokia gera, kad atėjai friends.gif .
Prisimenu tą tavo pimpaliuką - viršūnė laugh.gif . Katinas mažai atsilieka rolleyes.gif
Atsakyti
Šiaip postcrosingas man žiemą labiau patinka biggrin.gif Tamsūs vakarai, daugiau laisvo laiko, kalėdos... O dabar prasideda pavasaris, prasideda gėlės, pomidorai, agurkai, visokie kitokie užsiėmimai, atvirukams mažiau laiko belieka ax.gif Ant vasaros pradedu lėtinti postcrosingavimą
Atsakyti
Gavau milijoną atvirukų bigsmile.gif
Atsakyti
Įsirašiau į pageidavimus pavasarines gėles ir Velykas, tai ir gavau thumbup.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O brazilas fotografas, užregistravęs nuo manęs gautą atviruką, pasisiūlė man atsiųsti bigsmile.gif . Nesilaužiau, parašiau adresą, lauksiu brunette.gif
Atsakyti