Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2018 12 03, 16:21)
Bet kaip nelimpa šiųmetiniai ženkliukai. Be klijų niekaip. Kažin, tik man taip?

Dar nedaug siunčiau su šiųmetiniais. Sunkiai klijuojasi, reikia neslidinėti ir spausti. Tik nuo niekorimto visai atšoko, o po antro palaižymo biggrin.gif teko naudoti klijus ax.gif .
Bet klijai man- pašto ženklų gadinimas. Reiks dar atsakingiau klijuoti ir spausti.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 12 03, 16:35)

Bet klijai man- pašto ženklų gadinimas. Reiks dar atsakingiau klijuoti ir spausti.

Ir aš taip galvoju, bet spausk nespaudus. O jei adresatą pasieks visai be ženkliuko, tai išvis...
Pašto viršininkė sakė, atsivežė visokių nominalų, eisiu ryt apžiūrėt ir paišlaidaut. Niekad nebuvau pirkus, net nežinojau kad būna, bet neseniai nusipirkau 62 ct lipdukinių.
Atsakyti
Išsitraukiau visus galimus adresus pagaliau, kad ir neturiu laiko, nes juk noriu gauti biggrin.gif .
Ir jau tyčia gaudžiau dailų skaičiuką - ir pagavau biggrin.gif - LT-646000, iškeliavo Vokietijon, na, kur daugiau biggrin.gif

Dar pasigirsiu - gavau atviruką su skaičiukais 404 bigsmile.gif , iš Mergelių salų(British Virgin Islands). Tai patys mažiausi mano gauti skaičiukai. Ir išsiuntė ne koks prašalaitis, o tikrasis gyventojas thumbup.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ohoho, matėt, artėja 50 milijonojo atviruko registravimas bigsmile.gif . Ir galima bandyti spėti laiką bigsmile.gif . Jau įrašiau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 12 10, 13:41)

Dar pasigirsiu - gavau atviruką su skaičiukais 404 bigsmile.gif , iš Mergelių salų(British Virgin Islands).

Ahaaaa, mačiau profily ir jau papavydėjau mažumėlę smile.gif

QUOTE(pempė12 @ 2018 12 10, 16:29)
Ohoho, matėt, artėja 50 milijonojo atviruko registravimas bigsmile.gif . Ir galima bandyti spėti laiką bigsmile.gif . Jau įrašiau biggrin.gif  ax.gif

Nemačiau, nesiseka man loterijose verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 10 gruodžio 2018 - 20:23
QUOTE(pempė12 @ 2018 12 10, 14:41)

Dar pasigirsiu - gavau atviruką su skaičiukais 404 bigsmile.gif , iš Mergelių salų(British Virgin Islands). Tai patys mažiausi mano gauti skaičiukai. Ir išsiuntė ne koks prašalaitis, o tikrasis gyventojas thumbup.gif

Kaip smagu tokius gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 12 10, 21:22)
Ahaaaa, mačiau profily ir jau papavydėjau mažumėlę smile.gif
Nemačiau, nesiseka man loterijose verysad.gif

Čia nieko neprarasi, tik dėl smagumo, o gal bigsmile.gif ...
Įrašyk čia
Atsakyti
Nežinau, ką ryt rašysiu, gal gausiu kokių stebuklų smile.gif ax.gif , bet užvakar gauti atvirukai(ne visi) vienas už kitą baisesni arba nėkokie laugh.gif cry.gif .

dvigubas, nors pasirašius, kad nesiųstų dvigubų

visi kampai nukarpyti bet kaip

Už šitą po viso to gero padėkojau, kaip už nuostabų, nors ir priblizgentas bile kiek

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 gruodžio 2018 - 21:31
Gavau du nuostabius wub.gif !!! Vokietija ir broliai sesės latviukai clap.gif

Atsakyti
Aš taip laukiu kalėdinių, taip laukiu, bet nieko nesulaukiu. Man labai šiemet gaili kalėdinių unsure.gif

Rusija

J.Lada iš Austrijos užskaitysiu kaip kalėdinį

Atsakyti
asedita, taviškiai puikutėliai, ypač Lada wub.gif

Liko tik du pašto nešimai iki Kalėdų ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Vakar tarp kitų atvirukų gavau nuostabų kalėdinį iš Suomijos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti