Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(asedita @ 2018 11 26, 19:33)
Aš ant mūsų paštininkės jau seniai pykstu  mad.gif Man atvirukus neša tik penktadieniais, gaunu visą krūvą. Matyt tingi kiekvieną dieną po kelis nešti, tai taupo, paskui atneša po 10 ir daugiau

Mano paštininkė gera, nes pro mano namus ji į darbą važiuoja, aš ant viso pasaulio pašto sistemos pykstu, kad nemoka srautą reguliuot man kasdien po vieną biggrin.gif biggrin.gif
Mėnesio pradžioj krūvom nešė, dabar vėl pastrigo tiek nusiuntimas, tiek gavimas. Aš pavyzdžiui šiai dienai esu gavusi tik du lapkritį man išsiųstus. Tai ir pas mane ilgokai keliauja.
o kad retai pas jus paštininkė atneša, nesinervuokit biggrin.gif mirksiukas.gif Man pavyzdžiui jaunystėj kavalierių laiškus tep atnešdavo, o tai būdavo pagrindinis bendravimo būdas, laidinio telefono neturėjom net. O čia - tik atvirukai iš kažkokios Malaizijos ar Singapūro biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų pašte jau irgi sakė, kad pradėjo strigti siuntimas blink.gif . O aš beturėjau keliaujančių tik 10, ir netraukiau adresų, nes, atsieit, Kalėdos toli(noriu kalėdinių). Ir vakar supratau, kad jau, pvz, iš kokios Rusijos atvirukai jau gali nespėti ateiti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 lapkričio 2018 - 20:46
QUOTE(Tekšė @ 2018 11 28, 17:58)
  Man pavyzdžiui jaunystėj kavalierių laiškus tep atnešdavo, o tai būdavo pagrindinis bendravimo būdas, laidinio telefono neturėjom net. O čia - tik atvirukai iš kažkokios Malaizijos ar Singapūro biggrin.gif biggrin.gif

Man atvirukai dabar geriau nei kavalierių laiškai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 11 28, 21:46)
Mūsų pašte jau irgi sakė, kad pradėjo strigti siuntimas blink.gif . O aš beturėjau keliaujančių tik 10, ir netraukiau adresų, nes, atsieit, Kalėdos toli(noriu kalėdinių). Ir vakar supratau, kad jau, pvz, iš kokios Rusijos atvirukai jau gali nespėti ateiti doh.gif

Aš taip pat kalėdinių noriu, kaip tik daugiau pradėjau siųsti. Bet kol kas tik vieną gavau ir tą patį šiaip sau
Atsakyti
Mano keliauja visi galimi 23, iš jų net 16 virš 10 dienų, tame tarpe 11 virš 20 dienų. Nieko, tuoj bus daug expiredų, galėsiu traukti adresus ir siųst kalėdinius.

Ar jau nusiirkot kalėdinių ženkliukų? Po 10 ct, tai valio, bet tie 49 ct nominalo nr visai į užsienį tinkami. Daug daklijuot,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 28 lapkričio 2018 - 21:59
Ženklų nusipirkau, ir šiųmetinių, ir dar pernykščių po 0,39, kombinuosiu kažkaip.

Antradienį gavau tris atvirukus, visi labai patiko.
Rusija
vartotojo įkelta nuotrauka

Rusija

Kanada

Bet šiandien vėl nieko neatnešė, žinau, kad pavaduoja mūsų paštininkę , ar tik neįsitaisė naujokė nešti tik kartą savaitėje bash.gif . O taip laukiu... Žiauru. Dar dėsiu viltis - gal rytoj susimylės. Niekaip netikiu, kad neatėjo nė vienas atvirukas, kai nusiųstų 8-iais daugiau, nei gautų.
Atsakyti
Pašto ženklų prisipirkau, paišlaidavau truputuką ax.gif Prisipirkau ir šiemetinių, ir pernykščių, ir užpernykščių, ir užužpernykščių po keletą. Kombinuosiu kažką.

Šiandien penktadienis, tai paštininkė atnešė atvirukus kur sutaupė per savaitę. Buvo visai neblogų, bet kalėdinių dar nėr verysad.gif

Vokietija

Braliukų latvių visai patiko

Atsakyti

Kalediniu pirkau pernyksciu ir uzpernyksciu po 0.39 ir siumetiniu po 0.10  . Reikes dar po 0.49 nusipirkt .

aseditos ziemiskas grazus . As siandien katinu gavau :D

Austrija

b2375b3746f2255c39a02e9b3b4f7e7b70.jpg

Rusija 

340a36f51cd49333497f0855019e3a66994.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 01 gruodžio 2018 - 16:30
Asedita, tavo Vokietija liuks smile.gif

Atnešė ir man šiandien, po eglės įžiebimo grįžus smagu registruoti. Dar nežiūrėjau gerųjų pusių, susidėjau pagal datas ir pradėsiu registruot biggrin.gif . Kaži, ką gavau rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Parodau, ką gavau. Du - be ryšio, ypač šiam metų laikui biggrin.gif

Kiinija vartotojo įkelta nuotrauka

Japonija vartotojo įkelta nuotrauka

Sekantis - iš pirmo akies užmetimo- lyg ne tas, ko laukiu Kalėdoms, bet įsižiūrėjus ir apžiūrėjus - kuo nuostabiausias, tai prancūzų tapytojo ir iliustratoriaus GustavO Dore, gyvenusio 1832-1883) "Kalėdų išvakarės"
Vokietija vartotojo įkelta nuotrauka

Ir paskutinis - žiemiškas vaizdelis, gražus, bet, aišku, iš Suomijos jau labiausiai viliuosi gauti jų nuostabių pieštinių atvirukų blush-anim-cl.gif . Bet geras šitas, tikrai.
Suomija vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oij, kokių grožių gavote. Visi piešti labai labai wub.gif Jei jie ne tokie kaip Pempės kinietiškas. Nemoka kiniečiai gražiai piešt biggrin.gif

Ištraukiau Amerikos Nr.1. biggrin.gif
Atsakyti
Bet kaip nelimpa šiųmetiniai ženkliukai. Be klijų niekaip. Kažin, tik man taip?

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 12 03, 16:21)
Bet kaip nelimpa šiųmetiniai ženkliukai. Be klijų niekaip. Kažin, tik man taip?

Aš visus klijuoju su klijais, bijau, kad nenukristų
Atsakyti