QUOTE(Tekšė @ 2018 11 09, 06:13)
Sakot, tie mumiai apie 90tuosius buvo? Tai tada kaip tik mano vaikai maži buvo. Bet gal kad berniukai, tai jiems labiau mašinytės rūpėjo
Iš tokių visokių
baibokų - vėžliukais nindzėm labai žavėjosi. lipdukus visur klijuodavo. O knygutės - tai tokios visokios klasikinės. Vyresnysis vis prašydavo skaityt "Kliudžiau", pradėdavau skaityt, o jis pradėdavo verkt. Sakydavau, gal neskaitom, liūdna tau, o jis vistiek - skaitom. Kas jam tada buvo do savigraudos priepuoliai?.... Mažojo mėgstamiausia knyga buvo pasakų "Gulbė karaliaus pati" ir nebeprisimenu kuri būtent pasaka, bet irgi besdavo pirštuku į konkretų lapą - "skaityk"
O mano vaikų "postcrossingas" buvo popieriukai iš kramtoškių. nuotykiais kažkodėl vadindavo. Dar dabar albumai su kolekcijom stovi, nežinau ką ir daryt, išmest gaila. Anūkams kažin ar bus įdomu.
Flickr - tai čia jūsų nuotraukų talpyklos? Neturiu tokių, netvarkinga tuo klausimu esu. Ir nemoku.
Niekaip "neišauklėju savo paštinykės", kad neštų dažniau po mažiau. Šį mėnesį 17:7 gautųjų naudai, tai dabar jaučiu ilgokai negausiu.
Paklodę prirašiau, matyt bendravimo trūksta "ant biuletenio" būnant
Vakar dienos gražiausias iš Suomijos
oi ne jie seniai buvo, tik aš juos apie 90 atsimenu, nes tėvai nupirko naujo leidimo knygas, bet jos nebuvo pirmas leidimas
beje jos man net nepatiko, tos istorijos, todėl gerai atsimenu, nes labai norėjau Emilio iš Lionebergos ir Pepės, o tėvai nupirko anas nes nusprendė, kad sesė skaitys... nes aš skaičiau viską, o ji nieko... tai taip ir gavosi aš jas aišku perskaičiau, o sesuo net į rankas nepaėmė