Praėjusią savaitę gavau du nuostabumus, pati sau pavydžiu . Ir vienas jų- jau kalėdinis , bet taip džiaugiuosi, juk gali būti, kad ir per visą kalėdinį laikotarpį tokio grožio nebegausiu
Rusija
Švedija
Nors ir kitus gražius gavau, jei ryt geresnių negausiu, pademonstruosiu ir juos
QUOTE(pempė12 @ 2018 11 05, 22:27)
Švedija
Šitas tikrai gražus, užsifavoritinau
O to pirmo nesuprantu tų personažų, jei būtų visi man pažįstami gyvūnai, sakyčiau - gražus, dabar - nesuprantu. Muminukai ar kaip jie? Mano vaikų laikais jų gal dar nebuvo, anūkai jais dar nesidomi.
QUOTE(Tekšė @ 2018 11 06, 12:42)
Šitas tikrai gražus, užsifavoritinau
O to pirmo nesuprantu tų personažų, jei būtų visi man pažįstami gyvūnai, sakyčiau - gražus, dabar - nesuprantu. Muminukai ar kaip jie? Mano vaikų laikais jų gal dar nebuvo, anūkai jais dar nesidomi.
Troliai Mumiai čia, tik rusai truputį kitaip juos piešia, nei suomiai.
Bet kaip gali nežinot , aš vaikystėje skaičiau knygas, buvo mano labai mylimi herojai. Tik filmukų tada nebuvo, bent jau aš nežinojau. O dabar mes turim japonų kurtus filmukus, yra daug serijų, žiūrim, ir neatsibosta. O knygos dabar yra ir tos originaliosios, ir leidžia supaprastintas, perpasakotas, su daug paveikslėlių, o mažai skaitymo.
Man jie tokie ypatingi . O rusė, kuri atsiuntė atviruką, irgi parašė, kad knygos, jos manymu, ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, net filosofinės . Gali būti .
Trolius Mumius aš irgi iš vaikystės prisimenu, dar ir knygą kažkur turiu iš tų laikų. Bet vaikystėje ją man sunkokai sekėsi skaityti, nes tikrai tokia truputį filosofinė. Ir filmukas buvo rusiškas, gal ir nevienas. Dabartinių nesu mačiusi, turėtų būti smagu pažiūrėti, bet nebėra su kuo: vaikai beveik visi užaugo, anūkų dar neturiu O atvirukas be galo mielas
Aš šiandien gavau krūvą atvirukų, bet kažkaip pašto ženklai labiau patiko...
Aš šiandien gavau krūvą atvirukų, bet kažkaip pašto ženklai labiau patiko...
Visai mane suvarėt, pasmerkėt ir vos iš temos neišmetėt su tais mumiais Nu tikrai nebendravau aš su jais. Gal kad vyresnė aš už jus visas. Bet pažadu pasitaisyt - vyriausiausiam anūkui 1,5 metukų, tuoj prieisim prie mumių.
Tarsi žinodami kad sergu, vietoj uogienės postcrosseriai man atvirukus siunčia, jau 14 gavau šį mėnesį. O vakar va su kokiais troliais gavau. Šituos žinau
]
Tarsi žinodami kad sergu, vietoj uogienės postcrosseriai man atvirukus siunčia, jau 14 gavau šį mėnesį. O vakar va su kokiais troliais gavau. Šituos žinau
]
QUOTE(Tekšė @ 2018 11 07, 10:24)
Visai mane suvarėt, pasmerkėt ir vos iš temos neišmetėt su tais mumiais Nu tikrai nebendravau aš su jais. Gal kad vyresnė aš už jus visas. Bet pažadu pasitaisyt - vyriausiausiam anūkui 1,5 metukų, tuoj prieisim prie mumių.
]
]
Baik, Tekše, niekas nevaro ir iš temos nemeta Ir nieko nevyresnė esi, jei aš anūkų neturiu, tai nereiškia, kad esu -niolikinė
Taviškis atvirukas nuostabus o kaip esi pageidavimuose įsivardijusi, kad tokius gauni? Čia pagal dailininką ar kaip?
QUOTE(asedita @ 2018 11 07, 13:25)
Taviškis atvirukas nuostabus o kaip esi pageidavimuose įsivardijusi, kad tokius gauni? Čia pagal dailininką ar kaip?
Prirašiusi pageidavimuose devynias galybes dailininkų, šito Rolf Lidberg ne. Bet reiktų įsirašyt. Atvirukas iš Norvegijos, dailininkas - švedas, šalys nedažnos, tai negausim dažnai.
QUOTE(Tekšė @ 2018 11 07, 10:24)
[img]https://s3.dualstack.us-east-1.amazona
[img]https://s3.dualstack.us-east-1.amazona
Metam metam, gausi atsiprašyti Mumių . Ir tokia persenusi, kad ar nebūsi kokiais porą metų senesnė
O atvirukas man į skalbinių kolekciją . Bet jau turiu tokį, tik ne iš oficialaus postkrosingo, o iš tagų. Gerulis
Nebesirk
na toms knygoms jau apie 70 metų, tai kažkaip abejoju ar esi tokio amžiaus jau, jei anūkėliui tik 1,5 metų mes turėjom vieną labai seną leidimą jos rusišką, o lietuviška tai kažkur apie 90 leidmo buvo, bet neįsivaizduoju kelintas tai buvo leidimas, neaktualu tada buvo, bet pas mus namie buvo labai daug knygų ir tikrai žinau, kad net mano bendraamžiai daugumos mano skaitytų knygų nebuvo net girdėję
Sveikos
Ačiu tik aš ir Pempei už atvirukus , įkelsiu kada labiausia patikusius, šiaip jei pagal šalis Baltarusijos patiko, dar nemažai atspėjau iš kur net nežiurejus kitos puses , na sunkiau tik aišku olandų, vokiečiu , artimi man jie kažkuom
Jokiu troliu nežinau, nors į -likines irgi nepretenduoju, užtat žinau laumes, fėjas ir girinius
Ačiu tik aš ir Pempei už atvirukus , įkelsiu kada labiausia patikusius, šiaip jei pagal šalis Baltarusijos patiko, dar nemažai atspėjau iš kur net nežiurejus kitos puses , na sunkiau tik aišku olandų, vokiečiu , artimi man jie kažkuom
Jokiu troliu nežinau, nors į -likines irgi nepretenduoju, užtat žinau laumes, fėjas ir girinius
nelabai suprantu kodėl jūs su amžiumi susiejot tas knygas
Papildyta:
retinu savo flickr galeriją...
turbūt jau žinot visos, bet pasikartosiu, kad nuo sausio 9 galės nemokamai būti tik 1000 nuotraukų, norėsit daugiau reikės mokėti...
Papildyta:
retinu savo flickr galeriją...
turbūt jau žinot visos, bet pasikartosiu, kad nuo sausio 9 galės nemokamai būti tik 1000 nuotraukų, norėsit daugiau reikės mokėti...
Kaip man liudna del tu flickr albumu :cray:Taip patogiai buvo galima isskirstyt temom . Kraustausi atgal i google albumus . Gerai , kad neistryniau ju , kai nebereikejo , o turejau tokiu minciu . Tai dabar tik sukelsiu naujai gautus . Labai tikiuosi, kad situ neapmokestins, nes daugiau kur kraustytis jau kaip ir neber kur .
Apie sumazinima net nesvarsciau , kur ten sumazinsi daugiau nei 4000 atviruku iki 1000 Flickr ko gero paliksiu tik Maxicardu kolekcijas ir Offer albumus tagams