Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(asedita @ 2018 10 22, 15:49)
O kokie tie nuostabieji buvo? Nes ką mačiau, tas ir tebėra.

šitas ir gal šitas, o gal ir dar tas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 spalio 2018 - 16:07
Nu jo, šitų nemačiau. Iš vis antrą ir trečią atviruką pirmą kartą matau, net nežinojau, kad tokių būna. Pirmąjį pernai turėjau.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 10 22, 18:26)
Nu jo, šitų nemačiau. Iš vis antrą ir trečią atviruką pirmą kartą matau, net nežinojau, kad tokių būna. Pirmąjį pernai turėjau.

Man jie be galo gražūs- ir meniški, ir gali būi kalėdiniai, ir kaip turistiniai, nes tikras miestas. Tobuli atvirukai.
Prieš savaitę, ar net mažiau, ieškojau vienos knygos, ir atvirukus peržiūrėjau - tikrai buvo atsiradę. Na, tikiuos, kad juos tik išėmė per nuolaidas. Net nenoriu kitaip galvoti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 spalio 2018 - 20:45
Štai ką gavau šiandien iš Taiwanio
vartotojo įkelta nuotrauka

Pasirodo, kad taip gražiai apsaugotas Vini Puchas wub.gif

Atsakyti
Tekše, koks dailus atvirukas thumbup.gif

Aš vakar irgi gavau gerų wub.gif . Taivano toks kinietiškai originalus laugh.gif , bet tikrai fainas, turistinis vokiškas irgi visai gražus, Inge Look iš Amerikos puikutėlis, tik tokį jau buvau gavusi, ir du drugeliai iš Vokietijos ir Slovakijos, net panašūs, bet vienas super superiausias(iš Slovakijos), nes stereo, kaip sakydavom seniai, arba 3D, kaip sakoma dabar smile.gif

Atsakyti
Pempės gautieji gražūs, ypač drugeliai (gal įsirašyt į pageidavimu? rolleyes.gif biggrin.gif ). Bobučių tokių neturiu.

Kaip ir įvykdžiau savo susigalvotą planą-žaidimą nail.gif . Užregistravo 60 stačių atvirukų. Bais gražus tvarkingas vaizdas ekrane biggrin.gif biggrin.gif Ir net nebuvo sudėtinga. Gal dar pratęsiu siųst stačius iki kalėdinių.
Atsakyti
Tai va, damos biggrin.gif . Šeštadienį išsitraukiau lietuvaitę iš Lietuvos, per visą savo postkroseriavimo laiką tik antrą kartą toks įvykis, o vaar vakare - tadam - dar viena Lietuva bigsmile.gif . Ir pažįstami veidai bigsmile.gif . Tai va, kažkuri laukit laiškų biggrin.gif
Atsakyti
Suintrigavai...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 30, 07:48)
Tai va, damos biggrin.gif . Šeštadienį išsitraukiau lietuvaitę iš Lietuvos, per visą savo postkroseriavimo laiką tik antrą kartą toks įvykis, o vaar vakare - tadam - dar viena Lietuva bigsmile.gif . Ir pažįstami veidai bigsmile.gif . Tai va, kažkuri laukit laiškų biggrin.gif

Laukiam laukiam biggrin.gif Abu veidai pažįstami?

O aš kątik ištraukiau kanadietę, gimusią 1990-03-11. Prirašiau kiek tilpo apie Independence aNT ATVIRUKO SU pOPIEŽIUM IR DAR PAŠTO ŽENKLĄ SU JUO UŽKLIJUOSIU. Nors gal jaunimui tai ir neįdomu.
Atsiprašau už raidžių "suspaudymą", bet nebetaisysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 30 spalio 2018 - 15:15
Tik vienas veidas pažįstamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 30, 19:46)
Tik vienas veidas pažįstamas ax.gif

Tas veidas baisiai laimingas ir dėkingas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 10 30, 15:12)
Nors gal jaunimui tai ir neįdomu.

Aš pati spec. proginių pašto ženklų ta tema pirkau. smile.gif Airis, kur neseniai taip pat buvo panašus vizitas, visai apsidžiaugė. Kiti tiesiog neatkreipia dėmesio, bet man pačiai smagu.
Atsakyti