Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2016 11 30, 16:39)
Vo vo vo, virš 30.... mano vaikui biggrin.gif  Nebedraugausit? biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 30, 15:39)
Vo vo vo, virš 30.... mano vaikui biggrin.gif  Nebedraugausit? biggrin.gif biggrin.gif

iš kur tokios mintys, kad nedraugausim, čia nėra amžiaus cenzo biggrin.gif tiesiog buvo įdomu... kaip suprantu panašiai mano tėvukų amžiaus... prieš 20 metų kai tik palikom jų namus abu buvo pagyvenę... dabar gaučiau per ausį taip pavadinus biggrin.gif
Atsakyti
iškeliavo 30 atvirukų Secret Christmas RR 2016 žaidimui biggrin.gif
1 iš 30 jau gavau wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
ir 1 iš lietuviško RR kalėdinio wub.gif

einu ilsint akių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 11 30, 21:34)
iškeliavo 30 atvirukų Secret Christmas RR 2016 žaidimui biggrin.gif

einu ilsint akių smile.gif

Oho, kokia narsuolė bigsmile.gif . Aš keletą tagų turiu parašyti, bet vis dar nesusikaupiu, kažkokia nesąmonė.
O kalėdinių taginti bijau smile.gif . O ką rašyti? Arba ką man rašys? Su Kalėdom? O jei antrąkart tam pačiam žmogui siųsti- ką tada? Dar kartą- su Kalėdom ax.gif ? Ir laikausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 30, 22:54)
Oho, kokia narsuolė bigsmile.gif . Aš keletą tagų turiu parašyti, bet vis dar nesusikaupiu, kažkokia nesąmonė.
O kalėdinių taginti bijau smile.gif . O ką rašyti? Arba ką man rašys? Su Kalėdom? O jei antrąkart tam pačiam žmogui siųsti- ką tada? Dar kartą- su Kalėdom ax.gif ? Ir laikausi unsure.gif

aš jau seniai buvau susikaupus šitiems, tik laukiau kol gausiu adresus biggrin.gif
aš rašau sveikinimą su kalėdomis... ir irgi gavau antrą kartą tą patį žmogų, kuriam jau buvau siuntusi kitame Kalėdiniame tage parašiau kitokį sveikinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 12 01, 08:53)
aš jau seniai buvau susikaupus šitiems, tik laukiau kol gausiu adresus biggrin.gif
aš rašau sveikinimą su kalėdomis... ir irgi gavau antrą kartą tą patį žmogų, kuriam jau buvau siuntusi kitame Kalėdiniame tage parašiau kitokį sveikinimą smile.gif

Bet tai kaip atsiminti, kam ką rašei? Ar reikia rašytis? Bet vėl papildomi popieriai.

Gavau šiandien krūvą kalėdinių ukrainietiškų ar tai rusiškų atvirukų(ačiū vienai damai už pagalbą 4u.gif ), būsiu bagota 000054.gif

Ir išsitraukiau visus galimus adresus, tralia lia, dabar lauksiu gražių kalėdinių atvirukų nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 01 gruodžio 2016 - 10:44

pempe ukrainietiski ten :) 

Tekse del atviruko as rimtai :) Tad jeigu tik nori lauksiu adreso .

Atsakyti
O aš gavau į kolekciją smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 12 01, 11:20)
<p>pempe ukrainietiski ten smile.gif 
</p><p> Tekse del atviruko as rimtai smile.gif Tad jeigu tik nori lauksiu adreso .
</p><p> 
</p>

Ojei kaip faina ;) Tada prašau atsiųst užrašytą kaip atvirlaiškį. Net ir ID sugalvok smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 01, 12:38)

oij koks ryškus. Gražu.

Pas mane štilis. Nu gal vakare kažką rasiu. Pietaus namo negrįžtu, o rytais kaime laiškų niks negauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 01, 12:38)

Vieną vakarą, kai smulkiai, bet smarkiai smarkiai lijo, visas miestas, su šviesose švysčiojančiais žmonėmis, atrodė, kaip Afremovo atvirukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 12 01, 12:44)
Ojei kaip faina ;) Tada prašau atsiųst užrašytą kaip atvirlaiškį.  Net ir ID sugalvok smile.gif
oij koks ryškus. Gražu.

Pas mane štilis. Nu gal vakare kažką rasiu. Pietaus namo negrįžtu, o rytais kaime laiškų niks negauna smile.gif

aha jo stilius toks
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 12 01, 11:20)
<p>pempe ukrainietiski ten smile.gif 

oro_buckis.gif
Atsakyti