Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(asedita @ 2018 10 15, 19:03)

O aš šiandien lietuvaitę ištraukiau  tongue.gif Dabar suku galvą kokį atviruką siųsti: lietuvišką, nelietuvišką, turistinį  hmm.gif Nes pageidavimų kaip ir nėra, tinka turistiniai.

Sakyčiau, gal mane, bet aš pageidavimų tai ohoho turiu biggrin.gif rolleyes.gif
Rugsėjo 8 uždėjau varnelę ant LT, kol kas nieko...

Šiandien gavau iš Belgijos, ID dviejose vietose užrašytas vienodas ir labai aiškiai, bet netinka. Matyt, sumaišė adresatus. Parašiau kiek mokėjau paieškoj, jei neatsiras, rytoj darbe jaunos kolegytės angliškai mokančios pagalbos prašysiu.
Esu kažkada ieškojusi ir surado, bet neprisimenu kaip tai atsitiko. Kur parašo tą tikslų ID? El. paštu atsiunčia ar kaip?
Atsakyti
Kaip tikėjausi, taip ir radau - vieną biggrin.gif atviruką dėžutėje, bet nėra super nuostabumo, nors ir net labai įdomios vietos nuotrauka - Kinija, Uždraustasis miestas, didžiulis imperatorių rūmų kompleksas (980 pastatų). Per metus šią vietą aplanko 15 milijonų lankytojų.

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:

QUOTE(Tekšė @ 2018 10 16, 18:20)

Esu kažkada ieškojusi ir surado, bet neprisimenu kaip tai atsitiko. Kur parašo tą tikslų ID? El. paštu atsiunčia ar kaip?

Atsiųs į el. paštą.
Atsakyti
Užvakar gavau kalėdinį. Nu ok... Kitas su kryžium miškuos (turiu pati pageidavimuos religinę tematiką), užtat kitapus pašto ženklai su Džonu Lenonu ir Elviu Presliu. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2018 10 18, 19:35)
Užvakar gavau kalėdinį. Nu ok... Kitas su kryžium miškuos (turiu pati pageidavimuos religinę tematiką), užtat kitapus pašto ženklai su Džonu Lenonu ir Elviu Presliu.  bigsmile.gif  biggrin.gif

Jau kalėdiniai bigsmile.gif ? Gal turi įsirašiusi į pageidavimus, kad nori gauti apvalius metus?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 16, 19:04)

Atsiųs į el. paštą.

Niekas nieko neatsiunčia unsure.gif blink.gif
O vakar gavau iš Japonijos išvis be ID. Nesekasi unsure.gif blink.gif

Kalėdinių ir man jau norisi.

Pempe, tavo helovyninį kad laikina, kad laikina wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 18, 23:16)
Jau kalėdiniai bigsmile.gif ? Gal turi įsirašiusi į pageidavimus, kad nori gauti apvalius metus?

Tikrai ne. biggrin.gif Bet va... smile.gif) Vokietija. Ta eglučių juosta paklijuota, barchatinė.

O šiandien gavau iš Rusijos, su Lenino biblioteka...

Jau vėl "suėjau minusan", teks susikaupus kažką išsiųst vėl kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 19 spalio 2018 - 14:54
QUOTE(Tekšė @ 2018 10 19, 08:54)
Niekas nieko neatsiunčia unsure.gif  blink.gif
O vakar gavau iš Japonijos išvis be ID. Nesekasi  unsure.gif  blink.gif

Kalėdinių ir man jau norisi.

Pempe, tavo helovyninį kad laikina, kad laikina wub.gif  4u.gif

Ar visas grafas supildei? Kuo detaliau aprašyk 4u.gif Turėtų rasti.

Pažiūrėsiu, kokį siuntei? Aš norėčiau tuos panaudoti, bet neužtaikau ant panašių pageidavimų ax.gif

QUOTE(hi (: @ 2018 10 19, 15:49)
Tikrai ne. biggrin.gif  Bet va... smile.gif) Vokietija. Ta eglučių juosta paklijuota, barchatinė.
[img]ht

O šiandien gavau iš Rusijos, su Lenino biblioteka...
[img]https://s3.dualstack.us-east-1.amazo

Jau vėl "suėjau minusan", teks susikaupus kažką išsiųst vėl kada.

Ne kažką atvirukai ax.gif . Nors biblioteka yra biblioteka, kad ir Lenino biggrin.gif
Atsakyti
"Nieko rimto" skelbia nuolaidą

"Spalio 22 diena mums ypač svarbi, nes šiandien švenčiame savo SEPTYNIOLIKTĄJĮ gimtadienį! Savo džiaugsmu norime pasidalinti su visais, tad šiandien su kodu Gimtadienis17 www.niekorimto.lt VISKAM taikoma 17 % NUOLAIDA.
Kodas galios nuo spalio 22 d. 00:00:00 iki 23:59:59."
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 10 22, 09:53)

Grožiai ten wub.gif , bet susilaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 10 22, 10:53)

"Spalio 22 diena mums ypač svarbi, nes šiandien švenčiame savo SEPTYNIOLIKTĄJĮ gimtadienį! Savo džiaugsmu norime pasidalinti su visais, tad šiandien su kodu Gimtadienis17 www.niekorimto.lt VISKAM taikoma 17 % NUOLAIDA.
Kodas galios nuo spalio 22 d. 00:00:00 iki 23:59:59."

Valioooo, ačiū, kad pasakei, būtiniausiai pasinaudosiu, jau vien tuos nuostabius kalėdinius pieštus vėl išsileido iš naujo.
Papildyta:
Nebėra blink.gif
Geras čia rolleyes.gif . t.y. blogas. Kaži, ar tyčia išėmė tuos atvirukus, ar jų tiek tebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 spalio 2018 - 12:55
Surado teisingą ID 4u.gif Net dukart ant atviruko užrašyta 599122, o turėjo būt 599112. Visokius aplinkinius skaičius vedžiojau, bet tokį variantą ir nepabandžiau. Dbr tikiu, kad ir visai neužrašytą ID suras. Nes siuntėjo vardas yra.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 22, 13:45)
Valioooo, ačiū, kad pasakei, būtiniausiai pasinaudosiu, jau vien tuos nuostabius kalėdinius pieštus vėl išsileido iš naujo.
Papildyta:
Nebėra blink.gif
Geras čia rolleyes.gif . t.y. blogas. Kaži, ar tyčia išėmė tuos atvirukus, ar jų tiek tebuvo ax.gif

O kokie tie nuostabieji buvo? Nes ką mačiau, tas ir tebėra.
Atsakyti