Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2018 09 20, 21:43)
Ateinu pasigirti- pagavau apvalų skaičiuką 635000 bigsmile.gif

Gražus wub.gif Į Vokietiją? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 09 21, 08:28)
Gražus  wub.gif  Į Vokietiją? biggrin.gif

Į Rusiją biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mokytojos ir mamos biggrin.gif Turbūt visos tokios, kad taip taupios žodžiui smile.gif

Džiaugiuosi sukontaktavusi su 70-a šalimi lithuania.gif . iR DAR SU KOKIA bigsmile.gif . Varčiau varčiau ir suprasti negalėjau, kokios ten raidės, nes nelabai aiškiai užrašyta. Fidži bigsmile.gif . Net nežinau, ar lietuviškai taip reikia rašyti biggrin.gif . Atvirukas bet koks su dinozauriukais, bet atsiuntė tikra fidžietė. Ir išvis iš Fidži tik vos per 1500 avirukų išsiųsta. Taigi esu labai patenkinta didis.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 09 30, 16:44)
Sveikos, mokytojos ir mamos biggrin.gif  Turbūt visos tokios, kad taip taupios žodžiui smile.gif

Džiaugiuosi sukontaktavusi su 70-a šalimi  lithuania.gif . iR DAR SU KOKIA  bigsmile.gif . Varčiau varčiau ir suprasti negalėjau, kokios ten raidės, nes nelabai aiškiai užrašyta. Fidži bigsmile.gif . Net nežinau, ar lietuviškai taip reikia rašyti biggrin.gif . Atvirukas bet koks su dinozauriukais, bet atsiuntė tikra fidžietė. Ir išvis iš Fidži tik vos per 1500 avirukų išsiųsta. Taigi esu labai patenkinta didis.gif

Laba, būtent tuo ir buvau savaitgalį, + dar močiutė, Bet jau žodžių tikrai netaupiau.... biggrin.gif

Ohoho - jubiliejinis Fidži wub.gif wub.gif wub.gif Mano Emiratai užregistravo, tai 59 šalis, Užtat gavau atviruką su tekšėm, tik neįkeltas, o aš atostogauju, negaliu nuskenuot. Būtinai pasirodysiu.

Feisbuke iš M.M. gavau lb gražius atvirukus Greetings from LT su vėliavom. Labai gera popieriaus kokybė, viskas liuks.

Einu žėėėt Pempės Fidži biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 01 spalio 2018 - 09:35
Sveikos,

Vėl po ilgokos pertraukos gavau krūvą atvirukų, labiausiai patiko du: Kanada ir JAV

vartotojo įkelta nuotrauka

Kažkada anksčiau gautas iš Indijos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 04 spalio 2018 - 07:19

Sveikos ,

As rugsejo menesi berods issiunciau tik 2 atvirukus, tai sakiau si menesi  per diena istrauksiu bent po viena adresa .

Siandien gavau du atvirukus . Is Vokietijos nelabai koks , o dar ir dvigubas . :oh: Va jeigu butu tik ta dalis  ,kur langas , sakyciau grazus atvirukas .

60bf0dec355d087fcb51d98b86a45123681.jpg

https://www.postcros...ards/DE-7571331

Uztat is Lenkijos labai pradziugino, turejau favorituose :wub:  Ir pasto zenklai nuostabus

0fd6a74a7cfa2749d7a1877b50af8a0f724.jpg

9d7a0789d88aba40e8552e4a72a1e67366.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 06 spalio 2018 - 20:33
QUOTE(Tekšė @ 2018 08 11, 10:26)

Parodyk ką nors ;) Ištirsim tik aš skonį  biggrin.gif  tongue.gif  Galės graužt pirštus, jei gražius išmetė  biggrin.gif

Nuskanavau keletą, kurie liko man biggrin.gif

Papildyta:
Šiuos nusišvilpė dukra, o aš jau nebesiginčijau, juk ji postkroserė, kuri išreiškė pageidavimą turėti rolleyes.gif

Beveik visi iš Vokietijos, vienas iš Italijos(3D), DU IŠ oLANDIJOS, VIENAS IŠ lENKIJOS.
Papildyta:

Papildyta:
Buvo labai gražių turistinių, buvo šiaip, buvo ir visai beryšio, ypač vaikų. Buvo po du vienodus. Žodžiu, visokių.

Ačiū,tik aš, kaupk ir toliau mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Paskutiniaimano gautieji iš postkrosingo, nėra kažkas tokio smile.gif . Malaizija ir Rusija.

Atsakyti
Nu gi gražūs atvirukai
Atsakyti
Šiandien Postalove duoda nuolaidėlę 20%. Galvoju daryti užsakymą, gal kas norėtų prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 10 09, 08:09)
Šiandien Postalove duoda nuolaidėlę 20%. Galvoju daryti užsakymą, gal kas norėtų prisijungti.

Jau užsisakei? Būčiau norėjus keleto Greetings from LT.

Šiandien grįžau iš Kemero. Užėjau į paštą, prie vienintelio darbuotojo eilutė, kažkokio stendo su atvirukais neradau, vitrinoj gulėjo keletas turistinių ir kažkokių japoniškų. Radau stendą free, tai ir prigriebiau 16 smile.gif bet po kelis vienodus.
Bus adresatams be pageidavimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 10 09, 09:09)

Kaip būč norėjusi... Kodėl vakar nemačiau??? Et, bet vistiek per vėlai būčiau pamačiusi.
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2018 10 10, 14:14)
Jau užsisakei?  Būčiau norėjus keleto Greetings from LT.

Šiandien grįžau iš Kemero. Užėjau į paštą, prie vienintelio darbuotojo eilutė,  kažkokio stendo su atvirukais neradau, vitrinoj gulėjo keletas turistinių ir kažkokių japoniškų. Radau  stendą free, tai ir prigriebiau 16 smile.gif bet po kelis vienodus.
Bus adresatams be pageidavimų smile.gif

Kas yra Kemeras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 10 spalio 2018 - 19:23
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 10, 19:25)

Kas yra Kemeras?

Turkijos miestukas ;)
Atsakyti