Sveikos
Ateinu pasimaivyt
QUOTE(Tekšė @ 2018 09 10, 14:44)
Oho, tavęs reikia saugotis
Gražūs skaičiukai, Tekše Sveikinimai. Dabar lauksim kada tie skaičiukai apsivers
QUOTE(asedita @ 2018 09 10, 15:43)
Gražūs skaičiukai, Tekše Sveikinimai. Dabar lauksim kada tie skaičiukai apsivers
Aha 10 atvirukų neregistravau laukdama kol jie bus tokie gražūs. Šiandien jau rezultatas 666/676.
O šio mėnesio statistika išvis keista - 8 nukeliavę, 26 gauti Dabar turbūt nereiks kurį laiką net žiūrėt pašto dėžutės pusėn.
Įsirašiau į pageidavimus pelėdas ir arklius, niekad neįsivaizdavau, kad tiek yra atvirukų su jais.
Ir dar pasidariau, kad kristų Lietuva, tai jau ruoškitės kažką man siųsti
QUOTE(asedita @ 2018 09 10, 16:43)
Apsivertę tikrai bus geresni
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2018 09 10, 18:09)
Ruošiamės
Aš per savo postkrosinginę karjerą vieną siunčiau į Lietuvą ir 4 gavau. Vieną visai neseniai. Nedažnai Lietuva krenta.
QUOTE(pempė12 @ 2018 09 10, 18:46)
Ruošiamės
Aš per savo postkrosinginę karjerą vieną siunčiau į Lietuvą ir 4 gavau. Vieną visai neseniai. Nedažnai Lietuva krenta.
Aš tai labiau dėl statistikos pagerinimo, kad viena šalis dasidėtų. Galvoju, atsiras sąraše Lietuva ir nuimsiu tą varnelę. Bet pasirodo, tik po 60 dienų galima.
Pagaliau turiu Estiją Labai ilgai nei ji man, nei aš jai nekritom.
QUOTE(ramy @ 2018 09 03, 21:59)
lad prieš krikščionybę turėjom baltų tikėjimą, kuris garbino gamtą ir jos reiškinius :
Kad "baltų" terminas, nors ir atrodo kažkoks bais senas, bet tik 19 a. tesiekia, skirtas šalia Baltijos esančių tautų giminiškom kalbom apibūdint. Tokio "baltų tikėjimo" nė negalėjo būti (nes "baltų" termino anksčiau nebuvo), nors ir suprantam, kad kalba apie mūsų kraštų ikikrikščionišką tikėjimą.
Sveikos gražią rudens dieną
Kas yra maxicardai jau kaip ir suprantu, bet nesu jų čiupinėjus Tiksliau esu, nes kelis esu gavus, bet jie namie, o aš darbe, negaliu apžiūrėt Siųsiu šnd mb į didmiesčio paštą ženkliukų, paprašysiu, kad nupirktų pora maxipempių(mačiau registruoja tokius iš LT). Tai jie kaip - su tikru pašto ženklu priekyje ir ant nugaros reik tik skirtumą priklijuot ar kaip? O kad spaudas pašto būtų, tai jis turi būti tik pirmos dienos, ar galima paprašyt, kad uždėtų bet kada?
Nu bet, pempe12, už kokius nuopelnus ir pašto ženklai vardiniai ir maxicardai visokie? Aišku, yra nuopelnų, ir nemažai, nu bet vistiek. Su tekšėm tai nėr.
Kas yra maxicardai jau kaip ir suprantu, bet nesu jų čiupinėjus Tiksliau esu, nes kelis esu gavus, bet jie namie, o aš darbe, negaliu apžiūrėt Siųsiu šnd mb į didmiesčio paštą ženkliukų, paprašysiu, kad nupirktų pora maxipempių(mačiau registruoja tokius iš LT). Tai jie kaip - su tikru pašto ženklu priekyje ir ant nugaros reik tik skirtumą priklijuot ar kaip? O kad spaudas pašto būtų, tai jis turi būti tik pirmos dienos, ar galima paprašyt, kad uždėtų bet kada?
Nu bet, pempe12, už kokius nuopelnus ir pašto ženklai vardiniai ir maxicardai visokie? Aišku, yra nuopelnų, ir nemažai, nu bet vistiek. Su tekšėm tai nėr.
QUOTE(Tekšė @ 2018 09 19, 16:00)
Sveikos gražią rudens dieną
Atėjo pempių metas . Nusibraukiau kuklumą ir stojau visu grožiu
QUOTE(pempė12 @ 2018 09 19, 18:19)
Atėjo pempių metas . Nusibraukiau kuklumą ir stojau visu grožiu
Aš užtai ištraukiau Jumgtinius arabų emiratus. Ale tik 21 dieną dalyvaujanti naujokė, kad tik registruotų.
Ar randate 10 centų ženklų? Panevėžio centriniam nėra. Reiiks turbūt į draugus Vilniuj kreiptis.
Pempe, viskas tvarkoj? Aš tau neskolinga?
QUOTE(Tekšė @ 2018 09 19, 19:33)
Aš užtai ištraukiau Jumgtinius arabų emiratus. Ale tik 21 dieną dalyvaujanti naujokė, kad tik registruotų.
Ar randate 10 centų ženklų? Panevėžio centriniam nėra. Reiiks turbūt į draugus Vilniuj kreiptis.
Turiu nusipirkus lapelį, tai užteks, ne vien tuos naudoju.
O dėl neskolingumo juk nežiūrėjau . Sakai, reikia žiūrėt ?
Dėl maxicardų - tiksliai nežinau, turbūt taip, kaip sakai. Apie spaudus nenusimanau. Bet, kiek esu siuntusi, pageidavo voke neparašyto, tad jokių problemų dėl papildomo ženklų klijavimo.
Ateinu pasigirti- pagavau apvalų skaičiuką 635000