Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2018 08 10, 16:56)
Sveikos. Jau kelintą kartą perkant pašto ženklus, paštininkė vis pasako,  kad juos skatina imt už laiškų siuntimą grynais, bet jei kas nori klijuot pašto ženklus, neatkalbinėti. Mūsų kaimuke tai ir negauna naujų ženklų visiškai... Kodėl tai rašau? Šnd gavau iš Čekijos atviruką su sumokėjimo spaudu, tai ir prisiminiau. Tikėkimės, kad postcroseriai ir kolekcionieriai atsilaikys pašto politikai siųst be ženkliukų.

Kaip jūs? Pašto dėžutės karštos ne tik nuo temperatūros, bet ir nuo atvirukų? mirksiukas.gif

Vajetus, kokia nesąmonė, nepasiduok protest.gif . Mūsų mieste yra rimtų kolekcionierių, kurie keičiasi ženklais su visu pasauliu, paštininkės žino, kad ženklai vertingi, kad gali kolekcionierius ateiti ir viską nupirkti, kiek naujo ženklo gauta. Aš damušu, jei kiek liko biggrin.gif . Va, dabar, pas mus iš po kolekcionierių buvo visai nelikę su Trakų pilim ir Klaipėda, tai mano prašymu užsakė papildomai, ir dabar jau apsirūpinau normaliai biggrin.gif . Prašyk, kad užsakytų. Jos tikrai gali, tik sutarkite, kad tiek ir tiek paimsi.

O dėžutė nuo atvirukų nekaista unsure.gif , vakar gavau vieną ir mėnesio pradžioje vieną. Praėjusį mėnesį dėl užimtumo kaip ir nesiunčiau, nuėjo tik 7 atvirukai, per visą mano postkroseriavimo laiką mažiausias rezultatas ax.gif unsure.gif . Dabar jau pradėjau siųsti, tai gal ir gauti rimčiau pradėsiu.

Užtat tik aš dėžė vakar buvo tikra atgaiva bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tik as @ 2018 08 10, 14:05)

o aš jau  naują dėžutę pradėjau krauti unsure.gif  biggrin.gif
Papildyta:
va toks "grožis" aplankė iš Autrijos... gerai, kad nors pašto ženklas gražus, tai gal kas nors ir įvertins kada nors kai iškeliaus kita dėžutė laimės ieškot...
[img]ht

Labai tau ačiū aciuks.gif friends.gif , krauk biggrin.gif
Bet yra ir tikrai baisių doh.gif , galėsiu baisiukų parodą darbelyje kada nors daryti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 08 10, 21:39)

Užtat tik aš dėžė vakar buvo tikra atgaiva  bigsmile.gif  wub.gif

Labas šiek tiek atvėsusį savaitgalį. Nenuškvalino jūsų? Pas mus tylu ramu. Tikiuos vėjai į mano pašto dėžutę įpūs ką nors. Miestietėms gal anksti ryte atneša. o pas mus kol pensijas išnešioja, o aš gyvenu laiškanešės namų kryptim, tai kartais būna jau ir vėlyva popietė.

Užtat tik aš dėžė vakar buvo tikra atgaiva  bigsmile.gif  wub.gif

Parodyk ką nors ;) Ištirsim tik aš skonį biggrin.gif tongue.gif Galės graužt pirštus, jei gražius išmetė biggrin.gif

Vajetus, kokia nesąmonė, nepasiduok protest.gif .

Nepasiduosiu gun_bandana.gif gun_smilie.gif Pasipildau vis miestuose. Vot tų su Lietuvos žmonėm neturiu dar, bet nežinau ar reikia, gaila eurą siųst biggrin.gif Bet tiems, kurie prašo ženklų, parašo kad kolekcionuoja, negaila, rasiu - nusipirksiu. Gal tik pora sutikau, kurie įkelia ir ženkliukų foto, vot tokiems negaila nieko kad tik žmogų pamalonint.
Ant dienų su žvėriukais kažką naujo išleis.
Atsakyti

Sveikos,

Pas mus miestelio paste lygiai ta pati situacija kaip ir pas Tekše :oh:  : viena is darbuotoju papasakojo, kad joms pasakyta nebeklijuot jokiu pasto zenklu ir zmonems parduot tik tada , kai patys praso . Pasirinkimas likes labai mazas , virsininke padalina po siek tiek ir viskas . Paskutini karta norejau po 0.75 tai ne vieno nebuvo. As su darbuotojom gerai sutariu , pries Kaledas visada pasveikinu , nedideliu  dovaneliu nunesu , tai man jos visada parankioja ka gali is zenklu , ar pasiulo kai gauna .

Siunciu mazai , tad aisku nieko ir negaunu . Turiu jau 10 expired , panasu , kad paskutiniu triju keliaujanciu bus toks pat likimas :frusty:

Atsakyti
Tekše, nusipirkau tų eurinių, bet man ne kažin ką, labai dideli ir užsieniečiams vargu ką nors sakys, jau nekalbant, kad brangūs. Nebent super kolekcionieriams.

Nebuvo pas mane škvalo, o laiškanešė išvis mane piktina, įsitaisė jau tik kartą savaitėje benešti, kai aš laukiu laukiu laukiu kasdien ax.gif . Neįdomu taip.

Tingiu dabar skanuoti tik aš atvirukus, o gal ir užsimanysiu, bus matyti biggrin.gif

Avonuke, tai tu visada prašyk. Visas pasaulis turi bele kiek ženklų, tai mes tikrai neprastesni didis.gif. Tik prancūzai, pastebėjau, neretai antspaudą deda. Apsileidę pietiečiai umn.gif
Atsakyti
Šiandien paštininkė mane pradžiugino bigsmile.gif

iš Vokietijos
vartotojo įkelta nuotrauka

iš Suomijos
Atsakyti
na va vienas ir mane pradžiugino smile.gif keliaus į kolekciją wub.gif

na ir vienas keliaus į naują maišelį...

Atsakyti

Vakar vaziavom i Siaulius tai tuoj nulekiau nusipirkt naujuju pasto zenklu . Tikrai labai grazus , ryskus . Gaila, kad maxicardu neturejo :(

Siandien nunesiau i savo pasta issiust atvirukus tai darbuotojos apziurejo ,  klause is kur gavau , sako mums visiskai nebeduoda zenklu :blink: . Jos tu nauju dar net nemate .

5aaa8249cdf4518af65099d0d6708817388.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 18 rugpjūčio 2018 - 17:09
Gražūs naujieji ženklai. Aš kol kas gavau tik penkis, nes prieš darbo pabaigą daugiau neturėjo. Bet dar apsirūpinsiu biggrin.gif

Vis galvoju , avonuke, apie tavo paštą, o ir kitus mažesnius. Juk parduodatys turi dirbti pagal poreikius. Aptarnavimo sferoje taip pat. Jei žmogus į paštą eina ženklų, o paštas jų turi(nesvarbu, kad kitam sandėly), tai juk darbuotojai turėtų pe galvą persiversti, kad pirkėjui parduotu prekę. Neparduoti- nelogiška.
Nesuprantu, kaip ten dirba.
Atsakyti

Pempe,  nesuprantu ir as tos ju tvarkos :unsure:  . Visai nesenai nuejusi negavau ne vieno zenklo po 0.75 , nes kiek suprantu joms ten duoda gal  po koki  viena lapuka ir viskas . Pabaigusios turi eit  direktores prasyt , bet kiek matau nelabai jos dziaugiasi , kai tenka tai daryt . Tai daznai buna , kad  susirankioju per visas tris darbuotojas  ka ten turi , nes iprastai turi po keleta  zenklu arba nusiperku kai nuvaziuojam i Siaulius . Ten net prekybos centru pastuose gali pirkt kiek nori , ner buve jokiu problemu .

Tai vis pagalvoju ar neateis tokia diena kai  lieps det tuos anspaudus ir eit lauk :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 20 rugpjūčio 2018 - 08:26

Sveiki visi :) buvau pristabdžius postcrossingo veiklą, dabar vėl pradėjau siųsti :) 

Aš noriu pristatyti savo kaimo atvirukus. Kai prieš gerus šešis metus siųsdavau atvirukus dažnai susidurdavau su problema, kad nebūdavo daug gražių atvirukų, ypač susijusių su Lietuva ir tradicijomis. Tai vis rezgiau rezgiau mintį, kol pagaliau su kaimo bendruomene ją pavyko įgyvendinti. Sukūrėme rinkinį iš 20-ies atvirlaiškių. Stengėmės, kad rinkinys būtų stilistiškai įvairus ir būtų galima rasti tinkamą atviruką postcrosseriams iš viso pasaulio :) kviečiu užsukti į bendruomenės fb puslapį ir apžiūrėti: https://www.facebook...369288913097847

Atvirukų komplektus dovanojame parėmusiems bendruomenę 12 ar daugiau eurų :) tad jeigu norėtumėte tapti rėmėjais, mielai kviečiame :) 

Atsakyti
QUOTE(ramy @ 2018 08 22, 14:16)
<p>Sveiki visi smile.gif

Labai gražūs atvirukai wub.gif kaina tik biškį kandžiojasi smile.gif
Atsakyti

Sveiki, ačiū už gražius žodžius :)

Suprantu, kad gal kiek daugoka, kai paprastą paveiksliuką iš interneto galima atspausdinti pigiau... čia buvo daug darbo įdėta, ieškota, fotografuota, piešta.. todėl natūralu, kad ta kaina tokia, kad vos savikainą padengtų :) 

Atsakyti