Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Šiandien gavau iš Vokietijos tongue.gif Baisiai toks atitinkantis mano nuotaiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 07 10, 21:25)
Šiandien gavau iš Vokietijos  tongue.gif Baisiai toks atitinkantis mano nuotaiką  biggrin.gif

Aš irgi tokio noriu, bet kai keliauja 3 iš 30 blush2.gif , maža vilčių gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 07 10, 21:43)
Aš irgi tokio noriu, bet kai keliauja 3 iš 30 blush2.gif , maža vilčių gauti  ax.gif

gausi, būtinai 4u.gif
Atsakyti

Mano gautieji per šią savaitę. Tik vieno niekaip nesuprantu, gal Jums irgi kada yra siuntes Jesus is Ispanijos?Nes jau kelinta karta is jo gaunu, bet be jokio ID ir sistema negali surasti....

Rusija

j6vckqgetfaes5rc3jszp7u8vu6t400b.jpg

Vokietija

vw8xq04lf21heji1sx5cutkbdlcq1fz9.jpg

exc51dgm88i6kv7l46qsj2sf6hupmw12.jpg

Taiwanas

zgjxmu08ghnikq8vtj6whv9wew7eu8ia.jpg

rcf5lr654hcn436mw3clklv0bnnj90dj.jpg

Malta

sbol0lkafwd7dbyxcuxqyr5753cv3hm3.jpg

Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2018 07 11, 14:01)
<p>Mano gautieji per šią savaitę. Tik vieno niekaip nesuprantu, gal Jums irgi kada yra siuntes Jesus is Ispanijos?Nes jau kelinta karta is jo gaunu, bet be jokio ID ir sistema negali surasti....</p>
<p>Rustcrossing.com/postcard/medium/sbol0lkafwd7dbyxcuxqyr5753cv3hm3.jpg[/img]</p>

Kavalierių įsitaisei biggrin.gif
Atsakyti
Grįžau atgal į active, jau labai norėčiau guti atvirukų, nes laiškanešė visai užmiršo kelią prie mūsų dėžutės, nei praėjusią savaitę, nei šią nesiteikė net žurnalo atnešti. Netvarka.
Adreso dar netraukiau nė vieno, turiu n expired'ų ir tris keliaujančius į Kiniją ir Taivaną biggrin.gif

Netikėtai turėjau galimybę anksčiau gįžti iš darbo, eisiu Tekšei atvirukų atrinkti biggrin.gif

Jei kuri dar norėtumėt, kad ir po 1-2, galiu atsiųsti, primenu, pirkau iš bookdepository, kainos mažos, prieš gal porą lapų buvau nuorodas įdėjusi. Rašykite az gal geriau. Arba čia.

Tekše, einu atgal skaityti, nepamenu, po kelis tu norėjai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 09, 18:54)

Va, radau nuorodas, ką pirkau.
Atsakyti
Labas visoms gražią vasarą 4u.gif
QUOTE(pempė12 @ 2018 07 11, 15:11)

Tekše, einu atgal skaityti, nepamenu, po kelis tu norėjai ax.gif
Papildyta:

Va, radau nuorodas, ką pirkau.

Perfrazuojant šiandien FB matytą frazę apie siūlus maždaug kad "siulų nepereku perdaug, tiesiog mezgu per mažai" turiu atvirukų sočiai, tik siunčiu per mažai smile.gif

Atrink visokių po kelis. Na kaip ir praeitą kartą. Viskas tiko ir patiko. Ir dabar taip bus ;)

Birželį nekontroliavau savo hobio, tai gavau 51, nukeliavo 42. Mano nusitiekimui - per daug. Tai šį mėnesį pristabdau, prisigalvodama visokių taisyklių, pavyzdžiui traukt tik tada kai galima 5. Vis koks vienas kitas nuėjimas susistabdo. dar viena susigalvota taisyklė, jau nestabdanti, o šiaip - siųst tik stačius atvirukus, kol puslapyje siųstų bus visi 60 statūs. biggrin.gif
Atsakyti

Pempe12, nu tu cia gerai su tuo kavalierium;)Neti ir vardas toks idomus Jesus:)

Atsakyti
Duok, Pempe, ir mūsų adresus tam Jėsui, lai siunčia ax.gif tongue.gif mirksiukas.gif

Norėjau pastrigimo, pastrigo, iš 21 keliaujančio 16 keliauja virš 10 dienų, tame tarpe 2 virš 50. Tuoj bus expired, galėsiu traukt adresus biggrin.gif

Užtat šeštadienį gavau iš naujos retos šalies - Ganos. Na ir kas, kad su Libano vėliava, ale statistiką papuošė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atostogaujat? Aš dirbu, tai postcrossingas džiugina.
Atsakyti
Kaip dabar norėčiau va taip pagulėti prie jūros... wub.gif (Rusija)

Arba taip kojom pamakaluoti ant tiltuko... biggrin.gif (Baltarusija)

...vakare pasivaikščioti po mišką... (Vokietija)

...o karštai vasarai praėjus, norėčiau va taip, sutikti pirmąją meilę... ax.gif (Kanada)

Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 07 18, 11:28)
Kaip dabar norėčiau va taip

Asedita, kankintoja tu 4u.gif biggrin.gif Kas ta jūra? Kas tos atostogos? Kas ta meilė? Bent jau darbui šiom dienos jos tik pelenai belikę.

Užtai postcrossingo sūpuoklės mane sūpuoklina: birželį nuėjo 42, liepą šiai dienai 11 biggrin.gif Net ir malonumo traukti atvirukus neduoda likimas rūstusis.
Atsakyti
labas smile.gif
turiu klausimą ar būtų norinčių papildyti savo kolekcijas svetimais atvirukais? galėčiau išsiųsti kokį 2 kg paketą pilną mano kažkada gautų atvirukų, kuriuos vis planuoju išmesti smile.gif gavusi išsirinktų jai patikusius ir pasiųstų sekančiai ar į šiukšlinę ax.gif
Atsakyti