Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Šolta @ 2018 06 19, 07:48)
<p>Gavau atviruką ir vienas ID skaičius toks neaiškus. Turbūt neišeis užregistruoti svetimo atviruko jei nepataikysiu teisingo skaičiaus iš pirmo karto?  hmm.gif​ </p>

jei neteisingai suvedi skaičius, pats postcrossingo psl išmeta paieškos formą, ją užpildžius ieško automatiškai, kai randa praneša.
Atsakyti
QUOTE(Šolta @ 2018 06 19, 07:48)
<p>Gavau atviruką ir vienas ID skaičius toks neaiškus. Turbūt neišeis užregistruoti svetimo atviruko jei nepataikysiu teisingo skaičiaus iš pirmo karto?  hmm.gif​ </p>

bandyk kiek nori variantų, svetimo niekaip neužregistruosi 4u.gif . O jei nepavyks, tai pildyk paiešką.
Atsakyti
Pasdariau savaitei ar dviem - kiek ištversiu biggrin.gif - inactive, nes baisiai laikas užimtas, šventės ant švenčių , nebėra kada registruoti. Bet vakar dar tokių gražių į pliusą gavau, pasirodysiu biggrin.gif .
Iš Kinijos, keliavo 87 dieneles. Miestas ne taip didelis, tik ar 38 milijonai biggrin.gif . Labai gražioje vietoje, tarp kalvų ir upių.
vartotojo įkelta nuotrauka

Iš Rusijos, 18 dienų kelionės. Labai geri žodžiai antroje pusėje, dabar rankose neturiu, bet kažkas tokio- bėk link savo laimės. Jei negali bėgti- tai eik. Jei negali eiti, tai šliaužk. Jei net šliaužti negali, tai nors gulėk laimės kryptimi ax.gif .

Iš Amerikos, 13 dienų keliavo. Man šiek tiek primena Ventės Ragą biggrin.gif . Na, taip kukliai kukliai, iš labai toli, bet primena ax.gif . Atostogų jausmas wub.gif
Atsakyti
gražus atvirukai, kaupiuosi grįžimui smile.gif

dabar susirašineju su nepaliečiu nori per swapa keistis atvirukais, žiuresiu ar atsiusk ka nors, neapgaus, nes taip kažkada iš peru ir negavau nieko...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 26, 13:44)
gražus atvirukai, kaupiuosi grįžimui smile.gif

dabar susirašineju su nepaliečiu nori per swapa keistis atvirukais, žiuresiu ar atsiusk ka nors, neapgaus, nes taip kažkada iš peru ir negavau nieko...

Aišku, tegu tau pirmiau atsiunčia.
Nors iš Peru galėjo ir paklysti ax.gif

Ir grįžk, žinoma ax.gif
Atsakyti
Gavau iš bookdepository atvirukus, pažiūrėjau truputuką, tik dabar neturiu laiko skirstyti ax.gif . Sekmadienį ar pirmadienį, Tekše 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 28, 20:56)
Gavau iš bookdepository atvirukus, pažiūrėjau truputuką, tik dabar neturiu laiko skirstyti ax.gif . Sekmadienį ar pirmadienį, Tekše 4u.gif

Laba. Jokių problemų. Savaitgalį anūką niurkysiu, tai didžiausias mano malonumas, postcrossingą ir mezgimą aplenkęs biggrin.gif wub.gif
Ką gražaus gavai? Visko noriu 4u.gif
Atsakyti

Labas merginos!!!Atsiprašau, kad buvau šiek tiek dingusi...Vis užeidavau pažiūrėti, bet parašyti neturėjau kada. Tai atostogos, tai kiti darbai...

Pempe12, tavo atvirlaiškiai labai gražūs, o paskutinė sentencija kurią gavai "Labai geri žodžiai antroje pusėje, dabar rankose neturiu, bet kažkas tokio- bėk link savo laimės. Jei negali bėgti- tai eik. Jei negali eiti, tai šliaužk. Jei net šliaužti negali, tai nors gulėk laimės kryptimi" - tiesiog idealiai tinka ir man:)

Labai tikiuosi, nesupyksite jei pareklamuosiu, nes galvoju, kad tai tiesiogiai susijį su Postcrossingu, gal nieko tokio...

Labai ilgai dirbau prie savo projekto ir ta sentencija tikrai man tiktu. Kartais turedavau tik kelias valandas savaiteje, o kartais pasisekdavo labiau. Cia kaip mano viršininkai vaikai nuspręsdavo:)Bet labai džiaugiuosi, pagaliau į dienos šviesą išleisdama savo tinklaraštį Taste of Postcrossing -tai receptai įkvėpti postcrossingo.

Šią idėją širdyje nešioju jau metus laiko ir tik dabar galiu paleisti ją į dienos šviesą. Savo profilyje esu parašiusi, kad laukiu receptų kartu su atvirlaiškiais. Na o kai juos gaunu, išbandau ir dalinuosi čia: www.tasteofpostcrossing.com

Mane galima rasti ir siuose socialiniuose tinkluose:

Facebooke: https://www.facebook...ofpostcrossing/

Instagrame: https://www.instagra...ofpostcrossing/

Pinterest: https://www.pinteres...ofpostcrossing/

Tikiuosi, labai nesupyksite už reklamą ir galbūt ir Jums bus tai irgi įdomu:)

O čia per tą laiką gauti patys gražiausi:)

Graikija

303wfm5nmwnr5kpfv4zkummc4zfz6x14.jpg

Malaizija

vyidmuqy18u9hvi3yjsqkw0n54u60hv8.jpg

Italija

5iwqvxqscu5usnqv7yv2aznmfyltyz3v.jpg

Atsakyti
R-minty- atvirlaiškiai tiesiog puikūs! O tinklaraščiu būtinai pasidomėsiu, tik Dainų šventę atšvęsiu, yra tikimybė, kad bus šiek tiek laisvėliau smile.gif . Šita reklama yra gera biggrin.gif

Tekše, nebuvau namie, skirstymą jau atidedu po Dainų šventės blush2.gif . Kokias nuorodas buvau įdėjusi, tokių ir turiu. Dar iš seniau gėlių fėjų, gėlių, dar kažko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 07 02, 19:32)
Tekše, nebuvau namie, skirstymą jau atidedu po Dainų šventės blush2.gif . Kokias nuorodas buvau įdėjusi, tokių ir turiu. Dar iš seniau gėlių fėjų, gėlių, dar kažko biggrin.gif

ok. Dainuok linksmai, susirašysim.
Fėjų irgi norėčiau, du beliko.

Ramintos atvirukai gražūs, ir mintis gaminti pagal atvirukus - liuks. Dar nežiūrėjau, bet rūpi. Labaiū dsaug darbo darbe, namie daug rūpesčių malonių. Pagaliau ir p[as mane tas etapas, kai yra traukiamų, o netraukiu dėl laiko stokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 03 liepos 2018 - 14:45
Va teip aš savaitgalius sode leidžiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 10 liepos 2018 - 19:43
QUOTE(asedita @ 2018 07 10, 20:43)
Va teip aš savaitgalius sode leidžiu...
[img]http

Aaaaa, tik nesakyk, kad gavai bigsmile.gif
Atsakyti