jei neteisingai suvedi skaičius, pats postcrossingo psl išmeta paieškos formą, ją užpildžius ieško automatiškai, kai randa praneša.
jei neteisingai suvedi skaičius, pats postcrossingo psl išmeta paieškos formą, ją užpildžius ieško automatiškai, kai randa praneša.
bandyk kiek nori variantų, svetimo niekaip neužregistruosi . O jei nepavyks, tai pildyk paiešką.
Iš Kinijos, keliavo 87 dieneles. Miestas ne taip didelis, tik ar 38 milijonai . Labai gražioje vietoje, tarp kalvų ir upių.
Iš Rusijos, 18 dienų kelionės. Labai geri žodžiai antroje pusėje, dabar rankose neturiu, bet kažkas tokio- bėk link savo laimės. Jei negali bėgti- tai eik. Jei negali eiti, tai šliaužk. Jei net šliaužti negali, tai nors gulėk laimės kryptimi .
Iš Amerikos, 13 dienų keliavo. Man šiek tiek primena Ventės Ragą . Na, taip kukliai kukliai, iš labai toli, bet primena . Atostogų jausmas
dabar susirašineju su nepaliečiu nori per swapa keistis atvirukais, žiuresiu ar atsiusk ka nors, neapgaus, nes taip kažkada iš peru ir negavau nieko...
dabar susirašineju su nepaliečiu nori per swapa keistis atvirukais, žiuresiu ar atsiusk ka nors, neapgaus, nes taip kažkada iš peru ir negavau nieko...
Aišku, tegu tau pirmiau atsiunčia.
Nors iš Peru galėjo ir paklysti
Ir grįžk, žinoma
Laba. Jokių problemų. Savaitgalį anūką niurkysiu, tai didžiausias mano malonumas, postcrossingą ir mezgimą aplenkęs
Ką gražaus gavai? Visko noriu
Labas merginos!!!Atsiprašau, kad buvau šiek tiek dingusi...Vis užeidavau pažiūrėti, bet parašyti neturėjau kada. Tai atostogos, tai kiti darbai...
Pempe12, tavo atvirlaiškiai labai gražūs, o paskutinė sentencija kurią gavai "Labai geri žodžiai antroje pusėje, dabar rankose neturiu, bet kažkas tokio- bėk link savo laimės. Jei negali bėgti- tai eik. Jei negali eiti, tai šliaužk. Jei net šliaužti negali, tai nors gulėk laimės kryptimi" - tiesiog idealiai tinka ir man:)
Labai tikiuosi, nesupyksite jei pareklamuosiu, nes galvoju, kad tai tiesiogiai susijį su Postcrossingu, gal nieko tokio...
Labai ilgai dirbau prie savo projekto ir ta sentencija tikrai man tiktu. Kartais turedavau tik kelias valandas savaiteje, o kartais pasisekdavo labiau. Cia kaip mano viršininkai vaikai nuspręsdavo:)Bet labai džiaugiuosi, pagaliau į dienos šviesą išleisdama savo tinklaraštį Taste of Postcrossing -tai receptai įkvėpti postcrossingo.
Šią idėją širdyje nešioju jau metus laiko ir tik dabar galiu paleisti ją į dienos šviesą. Savo profilyje esu parašiusi, kad laukiu receptų kartu su atvirlaiškiais. Na o kai juos gaunu, išbandau ir dalinuosi čia: www.tasteofpostcrossing.com
Mane galima rasti ir siuose socialiniuose tinkluose:
Facebooke: https://www.facebook...ofpostcrossing/
Instagrame: https://www.instagra...ofpostcrossing/
Pinterest: https://www.pinteres...ofpostcrossing/
Tikiuosi, labai nesupyksite už reklamą ir galbūt ir Jums bus tai irgi įdomu:)
O čia per tą laiką gauti patys gražiausi:)
Graikija
Malaizija
Italija
Tekše, nebuvau namie, skirstymą jau atidedu po Dainų šventės . Kokias nuorodas buvau įdėjusi, tokių ir turiu. Dar iš seniau gėlių fėjų, gėlių, dar kažko
ok. Dainuok linksmai, susirašysim.
Fėjų irgi norėčiau, du beliko.
Ramintos atvirukai gražūs, ir mintis gaminti pagal atvirukus - liuks. Dar nežiūrėjau, bet rūpi. Labaiū dsaug darbo darbe, namie daug rūpesčių malonių. Pagaliau ir p[as mane tas etapas, kai yra traukiamų, o netraukiu dėl laiko stokos.
Aaaaa, tik nesakyk, kad gavai