Kas lankotės ir kitame forume - kaži , kas atsitiko, postų neleidžia rašyti, rodo kažkokias nesąmones . Ar čia tik man vienai taip, ar rimtai pastrigo?
Ne tau vienai . Jau gal antra diena taip Su keliom merginom facebooke susirasiau tai sake tas pats ir joms
QUOTE(Avonuke @ 2018 06 10, 08:27)
<p>Ne tau vienai . Jau gal antra diena taip Su keliom merginom facebooke susirasiau tai sake tas pats ir joms
</p>
</p>
Tai gerai, kad ne man vienai
Na, tikiuosi, kad su laiku sutvarkys
Užsakiau atvirukus, dar Wally įmečiau https://www.bookdepo...o...5431&sr=1-1. Kas norėsite, kai gausiu, prašom nesikuklinti, nors ir po vieną
Gražūs pempes atvirukai
Aš pradėjau gauti, bet nieko tokio labai įspūdingo. Vienas iš gražesnių iš Kanados nuo lietuvaitės
Aš pradėjau gauti, bet nieko tokio labai įspūdingo. Vienas iš gražesnių iš Kanados nuo lietuvaitės
Sveikos
Gražūs Pempės gautieji, ir Aseditos gražus.
Mano čekas:
reklaminis iš Vokietijos, bet man mielas, nes šiek tiek mezgalioju ir Regia siūlai labai patinka:
Neseniai įsirašiau į pageidavimus pelėdas ir arklius. Turi žmonės ir siunčia. Manęs paprašo, neturiu nei vienų nei kitų.
Gražūs Pempės gautieji, ir Aseditos gražus.
Mano čekas:
reklaminis iš Vokietijos, bet man mielas, nes šiek tiek mezgalioju ir Regia siūlai labai patinka:
Neseniai įsirašiau į pageidavimus pelėdas ir arklius. Turi žmonės ir siunčia. Manęs paprašo, neturiu nei vienų nei kitų.
QUOTE(Tekšė @ 2018 06 12, 11:58)
Mieli atvirukai
Arklius turiu pageidavimuose, gana daug gaunu, o pačiai kažkaip nedažnai pasitaiko siųsti.
Aš į pageidavimuss neseniai įsirašiau sūrį Pas vieną postcroserę tokią fainą kolekciją mačiau, pati užsinorėjau
Šiandieninis gautasis iš Amerikos
Asedita, tavieji abu gražūs, vis pamąstau, ar su knygom ir skaitymu nereiktų įsirašyti , lietų turiu
Bet jau tekšės Lados atvirukas pats geriausias
Bet jau tekšės Lados atvirukas pats geriausias
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 12, 18:50)
, lietų turiu
Atvirukuose ar daržuose?
Tie saulėti rytai šiek tiek į neviltį varo - laistyt tingiu, o žemė visur pelenai arba asfaltas betrūkinėjantis.
Vakar gavau 7 Taiwanio Nr.1 voke atsiuntė 3 švarutėlius atvirukus Pažiūrėjau, kad daug kam taip siunčia. Nuskenavau ir įkėliau vieną, kiti ko gero bus siuntimui. Juolab kad vienas su maistu, o tokių kaip ir neturiu.
Įdomiausi: iš Prancūzijos rusiškai užrašytas:
iŠ Ispanijos lietuvės autorės atvirukas:
na ir biednas katinas iš Rusijos:
Oi čiupčiau tą biedną katiną Gavau ir aš šiandien šios serijos katinuką, tik gaila, kad tokį jau turėjau.
QUOTE(asedita @ 2018 06 13, 17:54)
Oi čiupčiau tą biedną katiną Gavau ir aš šiandien šios serijos katinuką, tik gaila, kad tokį jau turėjau.
Va dėl tokių perliukų ir įtraukia postcrossingas.
O kai ištrauki naujoką, dvi savaites nesijungiantį, rankos nusvyra. Pas mane šiuo metu kokie 3-4 nesijungiantys. Kątik vieną ištraukiau - ne naujokė, bet labai įtartina: https://www.postcros.../user/Volchitsa