Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2016 11 29, 14:09)
Tai kad jums vis mano skonis neskanus  biggrin.gif  tongue.gif
Va tokių ir aš noriu - ir su juodu ir su baltu smile.gif  Pieštų  visokių smile.gif
[url=http:/

Čia anksčiau gauti. Šiandien gavau turistinį iš Vokietijos. Bet man turistiniai nelabai smile.gif
Dar pasigirsiu: mano rezultatas šiam momentui 123/123 smile.gif A dar aš jum naujokė? biggrin.gif

Panelė beržynėlyje pati gražiausia smile.gif

Ne, jau tikrai ne naujokė su tokiu rezultatu.

Aš prie 500 artėju bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 29, 15:02)
Panelė beržynėlyje pati gražiausia  smile.gif

Ne, jau tikrai ne naujokė su tokiu rezultatu.
Aš prie 500 artėju bigsmile.gif .

greiti tavo tempai, gi pradejom beveik kartu bigsmile.gif

yra tie katinai Rumiancevo, kur jau pasidarę unikumais, nespausdina ju daugiau kažkodel mirksiukas.gif va jie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 lapkričio 2016 - 15:07
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 29, 15:05)
yra tie katinai Rumiancevo, kur jau pasidarę unikumais, nespausdina ju daugiau kažkodel  mirksiukas.gif va jie smile.gif

Fainuoliai, nes linksmi. Aš minty turėjau tuos mėlynus, susiradau - Irinos Zeniuk https://www.google.l...RboDAgQ_AUIBigB

Papildyta:
Vakar ištraukiau šitos krautuvės savininkę, norinčią pelėdų http://owlcard.ru/

Pats pelėdiškiausias man pasirodė šitas iš namie turėtų
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Zeniu tik vieną deja gavus dar esu smile.gif tik noru sarašuose kolkas smile.gif

aš turiu įdomiu pelėdu iš bookdepository siunčiaus atvirukai tokioj knygutej bet plešos gerai , bet kažkaip nepakliuna man paskutiniu metu kas ju nori tongue.gif
Atsakyti
pas mane 981/984 per 7 metus 4u.gif

man labai lengvai renkasi nežinantiems ko nori... turiu visą atskirą skyrelį atvirukų... reklaminiai, neypatingi ir tokie visokie kurių yra daug tokių pačių... tai tiesiog traukiu vieną iš jų ir siunčiu smile.gif

mano šiandieniniai ...
Kinija, oficialus 4u.gif

ir iš Christmas tag wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 29 lapkričio 2016 - 16:48

Neleido pacituot....

Šiek tiek virš 9 mėnesių. Rašiau, kad esu labai azartiška. Grįžus iš darbo ir radus atviruką, nepersirengus registruoju biggrin.gifbiggrin.gif
Ir siunčiu iškart. Vis neiškenčiu.

O man katinai nuotraukos tai tikrai ne. Nebent piešti, va tas mėlynas rusų(ar baltarusių) tai toks nekatiniškai fainas. Tik dar nei vieno negavau.

Dar kartą ačiū už aiškinimus dėl foto kėlimo. Ypač už tuos nusitempimus. Kaip matot, esat puikios mokytojos. Išmokinot.

Parasyk adresa i az atsiusiu koki :)

Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 11 29, 16:40)

ir iš Christmas tag wub.gif

Šitas labai labai wub.gif

Avonukės vėl neleido pacituot. Gal kad naujoj versijoj rašai ar aš kažko nemoku.

Pasiūlymas - rimtas??? ax.gif
Jūs geriau mane priimkit prie užsakymų, kai iš visokių užsienių siunčiatės. Aš - pagyvenus moteriškė, nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 29, 21:12)

Pasiūlymas - rimtas??? ax.gif

o kągali nerimtai atsiust ? tongue.gif

buvau super pieštų katinu iš lenku postalove užsipirkus, viena iš ju atvrirute tai turbut aplamai man gražiausia iš visu atviruku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 29, 20:12)
Šitas labai labai wub.gif
Jūs geriau mane priimkit prie užsakymų, kai iš visokių užsienių siunčiatės. Aš - pagyvenus moteriškė, nemoku ax.gif

įsitrauk į norų sąrašą oficialiam PC Victoria Kirdij ir tave toks vieną dieną gali aplankyti 4u.gif jei turi flickr.com galeriją, atvirukas yra įkeltas į mano galeriją... gali šitą užsifavoritinti tada irgi siuntėjai žinos, kad jis tau patinka ir nori... ir atsiųs tokį ar paieškos panašų 4u.gif

čia pagyvenus tai kokio amžiaus... aišku atsakyt nebūtina... šiaip smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 11 30, 13:33)

čia pagyvenus tai kokio amžiaus... aišku atsakyt nebūtina... šiaip smalsu biggrin.gif

jei pagal jaunimą, tai virš 30, o jei pagal mano 85 metų mamą tai apie 90 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 30, 13:41)
jei pagal jaunimą, tai virš 30, o jei pagal mano 85 metų mamą tai apie 90 biggrin.gif

Vo vo vo, virš 30.... mano vaikui biggrin.gif Nebedraugausit? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Iš kur tokios mintys bigsmile.gif , mes minkštos, baltos ir pūkuotos tongue.gif, o dėl hobio tai nėra amžiaus cenzo niekur mirksiukas.gif
Atsakyti