Jeeee Pagaliau ištraukiau retenybę : Christmas Island su dviem postkroseriais Džiaugiuosi lyg būčiau laimėjus loterijoje
QUOTE(Šolta @ 2018 05 30, 13:03)
<p>Jeeee Pagaliau ištraukiau retenybę : Christmas Island su dviem postkroseriais Džiaugiuosi lyg būčiau laimėjus loterijoje </p>
oho pavydas bile koks ir aišku sveikinimai
Dabar svarbu užregistruotų , ar gauna / siunčia daug atvirukų?
Mano keli
Šiandieninis iš Vokietijos. Vokiečių k. nemoku
Pačios atspausdintas iš Kanados. Kita pusė labai simpatiška, su daug pašto ženklų.
Vakarykštis iš Vokietijos (atsiuntė ten gyevenanti latvė).
Kiek ankstenis iš Indonezijos (keliavo virš 3 mėn.)
NL
Šiandieninis iš Vokietijos. Vokiečių k. nemoku
Pačios atspausdintas iš Kanados. Kita pusė labai simpatiška, su daug pašto ženklų.
Vakarykštis iš Vokietijos (atsiuntė ten gyevenanti latvė).
Kiek ankstenis iš Indonezijos (keliavo virš 3 mėn.)
NL
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 29, 20:55)
visada gali pasitaisyti
Ne tik gali, bet netgi REIKIA
Sveikos.
Nesigavo pasimaivyt su šešiais penketukais, kad pradėjo registruot, tai santykis dabar 557/547.
Jau trečią ar antrą atviruką užregistruoja be jokios žinutės. JUms būna? Kaip taip galima? Gal nusistatę taip. Nedarysiu to tikrai, nes manau, nors banalus "ačiū" būtinas. Bet įdomu.
QUOTE(Šolta @ 2018 05 30, 12:03)
<p>Jeeee Pagaliau ištraukiau retenybę : Christmas Island su dviem postkroseriais Džiaugiuosi lyg būčiau laimėjus loterijoje </p>
OO , kaip rėžei , visoms nosį nušluostei
QUOTE(hi (: @ 2018 05 30, 16:26)
Angelas man gražus, Indonezija- hm hm, tengiuosi kažką suprasti, bet nieko nepavyksta
QUOTE(Tekšė @ 2018 05 30, 18:33)
Ne tik gali, bet netgi REIKIA
Sveikos.
Nesigavo pasimaivyt su šešiais penketukais, kad pradėjo registruot, tai santykis dabar 557/547.
Jau trečią ar antrą atviruką užregistruoja be jokios žinutės. JUms būna? Kaip taip galima? Gal nusistatę taip. Nedarysiu to tikrai, nes manau, nors banalus "ačiū" būtinas. Bet įdomu.
Sveikos.
Yra buvę, keistokai jaučiausi
QUOTE(Šolta @ 2018 05 31, 10:51)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72116017" data-time="1527675845"><div><p>oho pavydas bile koks ir aišku sveikinimai
Dabar svarbu užregistruotų , ar gauna / siunčia daug atvirukų?</p></div></blockquote><p>Man papuolė su 11/7, bet kol kas aktyvus. tikiuosi atvirukas tą salą pasieks, lėktuvas su paštu atskrenda pas juos vieną kart per savaitę </p>
Dabar svarbu užregistruotų , ar gauna / siunčia daug atvirukų?</p></div></blockquote><p>Man papuolė su 11/7, bet kol kas aktyvus. tikiuosi atvirukas tą salą pasieks, lėktuvas su paštu atskrenda pas juos vieną kart per savaitę </p>
Būtinai parašyk jo tolimesnį likimą
O koki siusi, kokie pageidavimai?
Aš nuo gegužės 15 d negavau nei vieno atviruko kažin kodėl mane ignoruoja
QUOTE(asedita @ 2018 05 31, 18:38)
Aš nuo gegužės 15 d negavau nei vieno atviruko kažin kodėl mane ignoruoja
Baisu, bet gal nesiuntei ? Arba ateis iš toli toli . Arba iš ten, iš kur ilgai ilgai keliauja . Aš užvakar gavau iš Brazilijos per 72 dienas.
Siunčiau siunčiau, nuo to laiko 14 atvirukų jau nukeliavo, dar 12 kelyje. Kažkaip nesąžininga
Šiandieninis iš NL. Pradžiugino.
https://s3.amazonaws...6kwl6v2t26f.jpg
https://s3.amazonaws...6kwl6v2t26f.jpg