Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2018 05 17, 18:25)
tai ko tokia pasivedus? Atostogos  smile.gif ?

galima ir taip sakyti, jei tuėti mintyje, kad šiuo metu nedirbu jokio oficialaus darbo, bet namie tiek pasikeitimų ir reikalų, kad vos spėju suktis ir atvirukams tiesiog nebelieka laiko, o siųsti atmestinai, kad tiesiog siųsti ne mano būdui smile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 05 18, 09:33)
galima ir taip sakyti, jei tuėti mintyje, kad šiuo metu nedirbu jokio oficialaus darbo, bet namie tiek pasikeitimų ir reikalų, kad vos spėju suktis ir atvirukams tiesiog nebelieka laiko, o siųsti atmestinai, kad tiesiog siųsti ne mano būdui smile.gif  unsure.gif

Laikykis prieš visas kliūtis 4u.gif

Kiek pastaruoju metu gaunu malonių padėkų , dažnai kyla noras atsakyti, bet labai retai tą darau ax.gif .

Nepamenu, ar šitą rodžiau biggrin.gif :

“Labas vakaras Gerbiamas ... !!
Džiaugiuosi matydamas atviruką latvių kalba
tu pasisekė puikiai !!
Aš bandau atsakyti taip pat
jūsų atvirukas atėjo penktadienį
bet aš ką tik grįžo iš šventės Kaziuko bangos
Aš ten buvo vakar
banga yra nuostabi ir atostogos yra gražios
tik ji turėjo sniego ir pūga
Labai ačiū !!
Aš ne visai pavyko
su gražiu vakaru iš latvijos !!
Atsakyti
Lyžuka, o tu nuo manęs negavai atviruko- loterijos prizo?
Atsakyti
Na, postkroserės, ar katinai išpjovė biggrin.gif ?

Kažkur ryškai prašapo dalis kovo gale ir balandį iki vidurio išsiųstų atvirukų. Ir ne tik mano, bet ir dukros. Kurį laiką beveik nesiunčiau, liko tie kaboti, tai ir kabo, brudai bash.gif
O savaitgalį prisitraukiau adresų, tai bent pasimėgavau biggrin.gif . Tik nieko egzotiško neištraukiau. Bet vidury traukimo sugalvojau, kad nenoriu, jog kitą savaitę sueitų daug atvirukų , nes bus labai užimta savaitė ir savaitgalis, tad pasidariau inactive. Kaži, spėjo postkrosingas pusę mano adresų išdalinti, ar ne hmm.gif . Visai negauti būtų labai liūdna.
Ir kaip niežti nagai atgal atsijungti biggrin.gif . Visai kvaiša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 19, 22:01)
Lyžuka, o tu nuo manęs negavai atviruko- loterijos prizo?

jetau, aišku gavau, nu per visokius bile kokius reikalus iš galvos išdulkejo bent padekot...sarmata trūksta žodziu, gražus labai ačiu , ačiu, kai nueisiu i darba nuskanuosiu ir ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 24, 15:25)
jetau, aišku gavau, nu per visokius bile kokius reikalus iš galvos išdulkejo bent padekot...sarmata trūksta žodziu,  gražus labai ačiu , ačiu, kai nueisiu i darba nuskanuosiu ir ikelsiu  mirksiukas.gif

Tai gerai, jau bijojau, kad prapuolė biggrin.gif . Nekelk, gavai ir liuks:D
Atsakyti
pempė12, avonuke postallove gavot? Siunčiau paprastu paštu, tai truputį neramu
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 24, 10:26)
Na, postkroserės, ar katinai išpjovė biggrin.gif ?

Ne visai, bet stipriai pristabdžiau. Kažkaip per paskutinius 3 mėn. gal porą kartų po desėtką išsiunčiau. Antrąkart visai neseniai, tai tik pradedu gaut žinutes, kad jau į kelias vietas nuėjo. Nors paskutinį kartą buvo nemažai tokių adresų, kur aprašymo jokio, pageidavimų jokių, mėgiamų jokių...
Pvz. https://www.postcros...com/user/-Bella
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 05 24, 19:27)

Labai ačiū wub.gif , ką tik vokelį atplėšiau. Turbūt šeštadienį atnešė, vaikai ant kompo padėjo, o aš buvau išlėkusi pasiganyti biggrin.gif . Ir dar siurprizas, toks estetiškas ir vasariškas bigsmile.gif wub.gif . Dar labiau ačiū, lyg kad neužsakiau tokio bigsmile.gif
Atsakyti

Gavau , labai labai  aciu . Vienu lyg ir per daug :ax:

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2018 05 29, 08:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="asedita" data-cid="72111615" data-time="1527182878"><div><p>pempė12, avonuke postallove gavot? Siunčiau paprastu paštu, tai truputį neramu</p></div></blockquote><p></p><p> Gavau , labai labai  aciu . Vienu lyg ir per daug ax.gif
</p>

man tai buvo net kelis dovanu ideję dar smile.gif

ehc visai apleidau šitą malonų reikalą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 29, 07:41)
man tai buvo net kelis dovanu ideję dar smile.gif

ehc visai apleidau šitą malonų reikalą  mirksiukas.gif

visada gali pasitaisyti mirksiukas.gif
Atsakyti