Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Oi, jau sąžinė graužia, ištraukti trys adresai jau savaitė, kaip rūdyja, neparašiau iš karto, kažkas pamaišė, ir viskas, ir nėra laiko.
Reikia šiandien susikaupti ax.gif . Pasiilgau rinkti smile.gif
Atsakyti
Turiu sau gerų žinių biggrin.gif . Ką tik užregistravo taivanietis atviruką, ant kurio su lipnia juostele buvau priklijavusi vieną centuką. Kažkada taip pati buvau gavusi, ir niekas nenulupo, tai ir aš, kad ir abejodama, pabandžiau. Ir gavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 14, 11:03)
Turiu  sau gerų žinių biggrin.gif . Ką tik užregistravo taivanietis atviruką, ant kurio su lipnia juostele buvau priklijavusi vieną centuką. Kažkada taip pati buvau gavusi, ir niekas nenulupo, tai ir aš, kad ir abejodama, pabandžiau. Ir gavo thumbup.gif

Vau kaip faina. Niekad nebūčiau pagalvojus apie tai. Reiks pabandyt. Tą centuką su platesne priklijuoji, kad viskas po juostele "paskęsta"?
Maniškių 13 (neskainatnt expired) keliauja nuo 10 iki 47 dienų. Gal pusė adresatų nesijungia. Tai gal adresų traukimas tik dėl expiredų bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 05 14, 18:58)
Vau kaip faina. Niekad nebūčiau pagalvojus apie tai.  Reiks pabandyt. Tą centuką su platesne priklijuoji, kad viskas po juostele "paskęsta"?
Maniškių 13 (neskainatnt expired) keliauja nuo 10 iki 47 dienų. Gal pusė adresatų nesijungia. Tai gal adresų traukimas tik dėl expiredų bus verysad.gif

Aha, taip skersai ir išilgai priklijavau platesne viskas ok. Kažkada monetas esu su voku siuntusi, tai nenuėjo, gal kas pagalvojo, kad milijonas voke biggrin.gif .

Mano expiredai ir per ilgai keliaujantys
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Parkeliavo Postallove atvirukai, dar nepersigalvojot, dar norit? biggrin.gif

pempė12 - 5 atvirukai
Tekšė - 5 atvirukai
avonuke - 9 atvirukai
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 05 16, 15:34)
Sveikos mergaitės,

Parkeliavo Postallove atvirukai, dar nepersigalvojot, dar norit?  biggrin.gif

pempė12 - 5 atvirukai
Tekšė - 5 atvirukai
avonuke - 9 atvirukai

Norim norim, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą dariau handmade atviruką biggrin.gif Kažką sumeistravau, nors neturiu tam nei gabumų nei potraukio, nu bet jei žmogus nori būtent tokių. biggrin.gif
Atsakyti
Asedita, norou.,
Turi mano adresą?
Tau pinigučių pervest? O gal pašto ženklais? Parašyk kiek ir kaip.
Atsakyti
o man šiandien užregistravo vieną expired sistema... liko "tik" 3 doh.gif bet tik vienas iš tų trijų jungiasi pastoviai smile.gif nieko nesiunčiu, nes visiškai ne ta nuotaika kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 05 17, 08:49)
o man šiandien užregistravo vieną expired sistema... liko "tik" 3 doh.gif bet tik vienas iš tų trijų jungiasi pastoviai smile.gif nieko nesiunčiu, nes visiškai ne ta nuotaika kolkas smile.gif

tai ko tokia pasivedus? Atostogos smile.gif ?
Atsakyti

Sveikos merginos, jau taip senai berašiau...visai laiko nėra...Tik stengiuosi atvirlaiškius išsiųsti ir užregistruoti laiku.

Pempe12, aš ir nesenai gavau atvirlaiškį su priklijuota moneta ir paprašė manęs atsiųsti kokią nors monetą (kaip tyčia dar radau lietuviškų centų, reikės nusiųsti) ir ta idėja su lipduku puiki;)Pasinaudosiu:)Nes vieną kartą irgi voke siunčiau arbatos pakelį, nenuėjo:)Turbūt pamanė, kad kažkas negero arba paštininkė išgėrė;)

O čia mano gautieji. Na nelabai kas ypatingo, bet pasirodau:)

Vokietija

b3mc6uvq2dhwvcvi8wfm40e6ml14s3ak.jpg

Olandija

inngm3g9nki26cbqwegw9nhh9gr3rf66.jpg

Vokietija

c6kvccomb5w9h1o2717ium661kyqqd1i.jpg

Kinija

etot5raj78c5his3icuv5pmdfvmgmhxy.jpg

Čia iš Anglijos, turbūt vienas įdomesnių, nes siųstas per 9-ąjį tarptautinį Londono postcroserių susitikimą (šiaip šiek tiek pavydžiu tiems užsieniečiams, kad jie tokius grand meet'us daro-norėčiau kažko panašaus ir Lietuvoje). Kitoje pusėje daug visokiausių antspaudų (gaila negaliu įdėti parodyti). Atvirlaiškis labai maxi:)

szy6u8bnqi0xmtdcr25qv084uuryom6e.jpg

Atsakyti
Raminta Minty, su drugeliu koks gražus, ir angliškas man labai patinka wub.gif . O Vokietija - įtariu, kad toje vietije prieš milijoną metų esu buvusi bigsmile.gif . T.y. prabėgusi pro šalį, nes skubėjome į kažkur pastatytą autobusą biggrin.gif
Atsakyti