Reikia šiandien susikaupti . Pasiilgau rinkti
Vau kaip faina. Niekad nebūčiau pagalvojus apie tai. Reiks pabandyt. Tą centuką su platesne priklijuoji, kad viskas po juostele "paskęsta"?
Maniškių 13 (neskainatnt expired) keliauja nuo 10 iki 47 dienų. Gal pusė adresatų nesijungia. Tai gal adresų traukimas tik dėl expiredų bus
Maniškių 13 (neskainatnt expired) keliauja nuo 10 iki 47 dienų. Gal pusė adresatų nesijungia. Tai gal adresų traukimas tik dėl expiredų bus
Aha, taip skersai ir išilgai priklijavau platesne viskas ok. Kažkada monetas esu su voku siuntusi, tai nenuėjo, gal kas pagalvojo, kad milijonas voke .
Mano expiredai ir per ilgai keliaujantys
Parkeliavo Postallove atvirukai, dar nepersigalvojot, dar norit?
pempė12 - 5 atvirukai
Tekšė - 5 atvirukai
avonuke - 9 atvirukai
Parkeliavo Postallove atvirukai, dar nepersigalvojot, dar norit?
pempė12 - 5 atvirukai
Tekšė - 5 atvirukai
avonuke - 9 atvirukai
Norim norim, ačiū labai
Turi mano adresą?
Tau pinigučių pervest? O gal pašto ženklais? Parašyk kiek ir kaip.
tai ko tokia pasivedus? Atostogos ?
Sveikos merginos, jau taip senai berašiau...visai laiko nėra...Tik stengiuosi atvirlaiškius išsiųsti ir užregistruoti laiku.
Pempe12, aš ir nesenai gavau atvirlaiškį su priklijuota moneta ir paprašė manęs atsiųsti kokią nors monetą (kaip tyčia dar radau lietuviškų centų, reikės nusiųsti) ir ta idėja su lipduku puiki;)Pasinaudosiu:)Nes vieną kartą irgi voke siunčiau arbatos pakelį, nenuėjo:)Turbūt pamanė, kad kažkas negero arba paštininkė išgėrė;)
O čia mano gautieji. Na nelabai kas ypatingo, bet pasirodau:)
Vokietija
Olandija
Vokietija
Kinija
Čia iš Anglijos, turbūt vienas įdomesnių, nes siųstas per 9-ąjį tarptautinį Londono postcroserių susitikimą (šiaip šiek tiek pavydžiu tiems užsieniečiams, kad jie tokius grand meet'us daro-norėčiau kažko panašaus ir Lietuvoje). Kitoje pusėje daug visokiausių antspaudų (gaila negaliu įdėti parodyti). Atvirlaiškis labai maxi:)