Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

jei spėjau tai lai būna Rusija biggrin.gif

nes vieną pati iš ten gavau wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

gražus atvirukas iš Kinijos, panašiai atrodo ir vynuogių laukai Portugalijos šiaurėje wub.gif
Atsakyti
Spėjai spėjai biggrin.gif . Vakar irgi nieko, tikiuosi šiandien, bet ar gausiu 4 iš karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 18, 14:31)
Pempe, lai būna Suomija  bigsmile.gif

Tadam- atspėjai! - tūkstantąjį atviruką gavau iš Suomijos, ir dar kokį gražutėlį iš favoritų į skalbinių temą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 20, 22:24)
Tadam- atspėjai! - tūkstantąjį atviruką gavau iš Suomijos, ir dar kokį gražutėlį iš favoritų į skalbinių temą wub.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Ką tik aštuoniolikmetis lenkas registravo mano atviruką. Padėka tokia :
I was making a bed and I noticed postman walking in front of my house so I ran immediately down the stairs to check mailbox and I found your card smile.gif Vilnius is very beautiful! Thank you for a nice card, A

Kaip smagu tokia registracija su asmeninio gyvenimo detalėmis, kažkaip šilčiau, tikriau wub.gif .
Atsakyti
labas bigsmile.gif
mane aplankė žiemiškas atvirukas iš Šveicarijos wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gavau keletą atvirukų, pagaliau tame tarpe savo mylimus kurmiuką ir katiną Findusą wub.gif . Ir labai smagu, kai džiaugiasi nuo manęs gavę. Va, vokietis registravo, sakydamas, kad tai geriausias šiais metais jo gautas atvirukas bigsmile.gif .
Atsakyti

Sveikos 4u.gif Ko tai pritilom ax.gif

QUOTE(pempė12 @ 2018 05 09, 17:19)
. Ir labai smagu, kai džiaugiasi nuo manęs gavę.

Smagu gaut išsamesnę padėką, kai pajauti, kad rašo tikrai "vienetinę" žinutę. Neseniai japonė parašė, kad TV gautam nuo manęs atviruke tikriausiai jos metų gamybos biggrin.gif amerikietė parašė, kad jos mamos šeima 1890 m. į JAV atvyko iš Lietuvos. Aš kiekvienąkart registruodama jaučiu apmaudą. kad nemoku parašyt daugiau nei kelios mandagumo frazės. Googlio vertimu nepasitikiu.

Postcrossingas įsibėgėja, jau net pristabdau...
Atsakyti
Va, pasirodau savo mylimukus biggrin.gif
Vokieija

Suomija

Aš irgi gavau iš Amerikos tokią padėką, kur rašo, o , pasirodo, mano seneliai kilę iš Lietuvos biggrin.gif . Bet jau žmogus savęs lietuviu neskaito.

Vakar norėjau dar tų gražių naujų pašto ženklų nusipirkti, bet gavau tik po du, visi išpirkti. Paštininkės sakė, kad kolekcionierius išpirko ax.gif . Gal keičiasi su puse pasaulio smile.gif . Tikiuosi, kad dar atveš, juk einamas nominalas.
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2018 05 09, 19:45)

Postcrossingas įsibėgėja, jau net pristabdau...

Aš jau beveik visada pristabdau biggrin.gif . Nespėčiau tiek rašyti- registruoti, tiek visokių veiklų dabar. O ir gauti po kokius10 vienu kartu atvirukų jau būtų ne taip įdomu. Smagiau laukti ir tikėtis biggrin.gif
Atsakyti
Pempe, atvirukai super smile.gif

ir aš esu susidurusi tik nepamenu šalies kad proteviai ši Lietuvos kilę smile.gif
Atsakyti
O jau Pempės vištų grožis biggrin.gif wub.gif

Tie nauji pašto ženklai ir realybėj tokie gražūs? Dar neturiu. Su skautais man realybėj mažiau spalvingi.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 05 11, 22:11)
O jau Pempės vištų grožis  biggrin.gif  wub.gif

Tie nauji pašto ženklai ir realybėj tokie gražūs? Dar neturiu. Su skautais man  realybėj mažiau spalvingi.

Tikrai gražūs ženklai. Su skautais gražūs, bet kiek sunkoka įžiūrėti, daug smulkių detalių.
Atsakyti