jei spėjau tai lai būna Rusija
nes vieną pati iš ten gavau
gražus atvirukas iš Kinijos, panašiai atrodo ir vynuogių laukai Portugalijos šiaurėje
Spėjai spėjai . Vakar irgi nieko, tikiuosi šiandien, bet ar gausiu 4 iš karto
Ką tik aštuoniolikmetis lenkas registravo mano atviruką. Padėka tokia :
I was making a bed and I noticed postman walking in front of my house so I ran immediately down the stairs to check mailbox and I found your card Vilnius is very beautiful! Thank you for a nice card, A
Kaip smagu tokia registracija su asmeninio gyvenimo detalėmis, kažkaip šilčiau, tikriau .
I was making a bed and I noticed postman walking in front of my house so I ran immediately down the stairs to check mailbox and I found your card Vilnius is very beautiful! Thank you for a nice card, A
Kaip smagu tokia registracija su asmeninio gyvenimo detalėmis, kažkaip šilčiau, tikriau .
labas
mane aplankė žiemiškas atvirukas iš Šveicarijos
mane aplankė žiemiškas atvirukas iš Šveicarijos
Sveikos
Gavau keletą atvirukų, pagaliau tame tarpe savo mylimus kurmiuką ir katiną Findusą . Ir labai smagu, kai džiaugiasi nuo manęs gavę. Va, vokietis registravo, sakydamas, kad tai geriausias šiais metais jo gautas atvirukas .
Gavau keletą atvirukų, pagaliau tame tarpe savo mylimus kurmiuką ir katiną Findusą . Ir labai smagu, kai džiaugiasi nuo manęs gavę. Va, vokietis registravo, sakydamas, kad tai geriausias šiais metais jo gautas atvirukas .
Sveikos Ko tai pritilom
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 09, 17:19)
. Ir labai smagu, kai džiaugiasi nuo manęs gavę.
Smagu gaut išsamesnę padėką, kai pajauti, kad rašo tikrai "vienetinę" žinutę. Neseniai japonė parašė, kad TV gautam nuo manęs atviruke tikriausiai jos metų gamybos amerikietė parašė, kad jos mamos šeima 1890 m. į JAV atvyko iš Lietuvos. Aš kiekvienąkart registruodama jaučiu apmaudą. kad nemoku parašyt daugiau nei kelios mandagumo frazės. Googlio vertimu nepasitikiu.
Postcrossingas įsibėgėja, jau net pristabdau...
Va, pasirodau savo mylimukus
Vokieija
Suomija
Aš irgi gavau iš Amerikos tokią padėką, kur rašo, o , pasirodo, mano seneliai kilę iš Lietuvos . Bet jau žmogus savęs lietuviu neskaito.
Vakar norėjau dar tų gražių naujų pašto ženklų nusipirkti, bet gavau tik po du, visi išpirkti. Paštininkės sakė, kad kolekcionierius išpirko . Gal keičiasi su puse pasaulio . Tikiuosi, kad dar atveš, juk einamas nominalas.
Papildyta:
Aš jau beveik visada pristabdau . Nespėčiau tiek rašyti- registruoti, tiek visokių veiklų dabar. O ir gauti po kokius10 vienu kartu atvirukų jau būtų ne taip įdomu. Smagiau laukti ir tikėtis
Vokieija
Suomija
Aš irgi gavau iš Amerikos tokią padėką, kur rašo, o , pasirodo, mano seneliai kilę iš Lietuvos . Bet jau žmogus savęs lietuviu neskaito.
Vakar norėjau dar tų gražių naujų pašto ženklų nusipirkti, bet gavau tik po du, visi išpirkti. Paštininkės sakė, kad kolekcionierius išpirko . Gal keičiasi su puse pasaulio . Tikiuosi, kad dar atveš, juk einamas nominalas.
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2018 05 09, 19:45)
Aš jau beveik visada pristabdau . Nespėčiau tiek rašyti- registruoti, tiek visokių veiklų dabar. O ir gauti po kokius10 vienu kartu atvirukų jau būtų ne taip įdomu. Smagiau laukti ir tikėtis
Pempe, atvirukai super
ir aš esu susidurusi tik nepamenu šalies kad proteviai ši Lietuvos kilę
ir aš esu susidurusi tik nepamenu šalies kad proteviai ši Lietuvos kilę
O jau Pempės vištų grožis
Tie nauji pašto ženklai ir realybėj tokie gražūs? Dar neturiu. Su skautais man realybėj mažiau spalvingi.
Tie nauji pašto ženklai ir realybėj tokie gražūs? Dar neturiu. Su skautais man realybėj mažiau spalvingi.
QUOTE(Tekšė @ 2018 05 11, 22:11)
O jau Pempės vištų grožis
Tikrai gražūs ženklai. Su skautais gražūs, bet kiek sunkoka įžiūrėti, daug smulkių detalių.