Tik aš aciuuuu
Sveikos merginos, Esedita tavo Amerika tavo super ir Tik as Prancūzija labai patiko
Čia mano praeitos savaitės gautieji:)
Rusija
Malaizija
Kinija
Taiwanas
Rusija
Vokietija
Sveikos
Neperkat akcijinių atvirukų iš Postallove? Nupirktumėt man keletą "Greetings from LT" Bandžiau seniau užsisakyt, nieko nesigavo.
Kažin, jei užklijuoji per mažai ženklų, mano paštas užantspauduoja ir išsiunčia, gali būt kad kažkur gali pastebėt ir jį sulaikytr? Užsieny tai jau aišku jiem dzin, bet čia kažkur?
Neperkat akcijinių atvirukų iš Postallove? Nupirktumėt man keletą "Greetings from LT" Bandžiau seniau užsisakyt, nieko nesigavo.
Kažin, jei užklijuoji per mažai ženklų, mano paštas užantspauduoja ir išsiunčia, gali būt kad kažkur gali pastebėt ir jį sulaikytr? Užsieny tai jau aišku jiem dzin, bet čia kažkur?
QUOTE(Tekšė @ 2018 04 16, 15:39)
Sveikos
Jei paštas užanspaudavo ir išsiuntė, tai ir nukeliaus. Man taip kelis kartus yra buvę, bet tik su siuntiniais. Siunčiau sūnui į angliją, tai paskaičiavo kaip į lietuvą, bet nukeliavo.
Aš gal Pastollove pirksiu, tik rytoj, jei dar bus akcija
QUOTE(asedita @ 2018 04 16, 19:41)
Nupirktum man kelis ? Prie siuntimo prisidėsiu
asedita jeigu pirktum keletos noreciau ir as
Postallove nupirkta, vieno atviruko kaina gavosi 0,36 cnt. Bet rašo, kad išsius tik gegužės 7 d., tikiuosi susisuks jie ten greičiau, gal
Iš šiandien gautųjų įdomesnis tik Olandiškas
O šito užrašas patiko, jei googlas gerai išvertė
Iš šiandien gautųjų įdomesnis tik Olandiškas
O šito užrašas patiko, jei googlas gerai išvertė
Raminta Minty, tokį, kaip tavo Kinija, ar bent panašų, turiu favorituose, norėčiau tokį peizažą gyva pamatyti, bet vargu vargu .
Vakar taip laukiau avirukų, o nieko neatnešė, kaži- nebuvo ar tiesiog dėl kokių nors priežasčių manęs neaplankė. Tuoj man bus 1000-1000, tad labai laukiu tų jubiliejinių tiek nueinant, tiek gauti.
Gal norėtumėt paspėlioti, iš kur ir į kokią temą gausiu savo tūkstantąjį . Atspėjusiai atsiųsiu atviruką
Vakar taip laukiau avirukų, o nieko neatnešė, kaži- nebuvo ar tiesiog dėl kokių nors priežasčių manęs neaplankė. Tuoj man bus 1000-1000, tad labai laukiu tų jubiliejinių tiek nueinant, tiek gauti.
Gal norėtumėt paspėlioti, iš kur ir į kokią temą gausiu savo tūkstantąjį . Atspėjusiai atsiųsiu atviruką
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 18, 05:49)
Šimtą.... šimtą..... , oij, tai yra tūkstantį.... tūkstantį.....
Paskanduosiu, gal greičiau gausi.
No kokia kokia, aišku, kad Vokietija. Arba China, bet turbūt vieną galima sakyt, tai tada - Vokietija. Koks prizas atspėjusiai???
Aš irgi negavus nuo balandžio 12, jau nuėjusieji nuo gautųjų tik 2 atsilieka:512:514. Perpiet namo negrįžtu, dėžutės patikrinimas vyksta tik grįžtant vakare.
Pempe, lai būna Suomija
Nieko dar negavau, o taip tikėjausi, tad dar galite spėlioti ir kitos, jei yra noro
O prizas- atvirukas pagal profilį ar iš favoritų, žiūrint ką turėsiu
O prizas- atvirukas pagal profilį ar iš favoritų, žiūrint ką turėsiu
Tegul būna Baltarusija