Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2018 04 06, 05:14)
Rusija. Dabar protingieji kurmiai, paaiškinkite biggrin.gif - su adresu užklijuota autorystė, bet taip iš bendro postkroserinio išsilavinimo žinojau, kad tai Šiškino paveikslas. Bet vakar internete radau, kad tai Konstantin Savitsky piešė ant Šiškino peizažo (kaip suprantu, tas meškas). Gal yra  žinovų biggrin.gif ? Tik atviruke spalvos nevykusiai perteiktos.
vartotojo įkelta nuotrauka

aš niekam nenusileidau ax.gif

o paveikslo istorija yra pateikiama dvejopai... vienur teigiama, kad Savickis buvo paveikslo idėjos autorius ir prisidėjo nutapydamas meškiukus, kurių pradžioje buvo du, ir net pasirašė kartu su Šiškinu ant paveikslo, bet pirkėjas nuėmė Savickio parašą ir paliko tik Šiškino, nes neva tai buvo visiškai Šiškino tipo paveikslas, jis tuo metu jau buvo pripažintas dailininkas ir matyt pirkėjui labiau patiko bigsmile.gif
kitur apie Savickio indėlį nėra užsimenama išviso ir pateikiama kaip vien tik Šiškino autorystė, bet realiai tai yra dviejų garsių menininkų darbas, bet dėl pirkėjo savivalės ir vėliau ne visada pažymėtos autorystės dabar ne visi žino ir dabar ne visada yra pažymima, kad tai dviejų autorių darbas 4u.gif

įdomu kaip yra eksponuojamas originalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 06 balandžio 2018 - 09:10
QUOTE(tik as @ 2018 04 06, 09:02)
aš niekam nenusileidau ax.gif

o paveikslo istorija yra pateikiama dvejopai... vienur teigiama, kad Savickis buvo paveikslo idėjos autorius ir prisidėjo nutapydamas meškiukus, kurių pradžioje buvo du, ir net pasirašė kartu su Šiškinu ant paveikslo, bet pirkėjas nuėmė Savickio parašą ir paliko tik Šiškino, nes neva tai buvo visiškai Šiškino tipo paveikslas, jis tuo metu jau buvo pripažintas dailininkas ir matyt pirkėjui labiau patiko  bigsmile.gif
kitur apie Savickio indėlį nėra užsimenama išviso ir pateikiama kaip vien tik Šiškino autorystė, bet realiai tai yra dviejų garsių menininkų darbas, bet dėl pirkėjo savivalės ir vėliau ne visada pažymėtos autorystės dabar ne visi žino ir dabar ne visada yra pažymima, kad tai dviejų autorių darbas 4u.gif

įdomu kaip yra eksponuojamas originalas g.gif

Pavarei, kaip enciklopedija thumbup.gif bigsmile.gif . Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 06, 07:14)

Rusija. Dabar protingieji kurmiai, paaiškinkite biggrin.gif - su adresu užklijuota autorystė, bet taip iš bendro postkroserinio išsilavinimo žinojau, kad tai Šiškino paveikslas. Bet vakar internete radau, kad tai Konstantin Savitsky piešė ant Šiškino peizažo (kaip suprantu, tas meškas). Gal yra  žinovų biggrin.gif ? Tik atviruke spalvos nevykusiai perteiktos.

Užsisakiau Šiškino atvirukų iš kiniečių biggrin.gif , reikės pažiūrėti ką ten rašys, jei išvis bus kas nors parašyta bigsmile.gif

Mano šiandieniniai

Amerika

Kanada

Ir Rusija, milžiniškas atvirukas A5 formato

Atsakyti
Aš kelis nemažo formato iš knygų mugės parsivežiau su operos ir baleto teatro spektaklių vaizdais. Šiaip būtų visai nieko, bet kai kitoje pusėje surašytos spektaklių datos, tai ranka siųst kaip visiškos reklamos nekyla... Nors jei ne ta kita pusė, tai tikrai pritaikyčiau.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 04 06, 17:29)
Pavarei, kaip enciklopedija thumbup.gif  bigsmile.gif . Ačiū wub.gif

man labai patinka tas paveikslas wub.gif ax.gif tai esu domėjusis apie jį šiek tiek biggrin.gif gaila, kad Maskvoj eksponuojamas, nuvažiuočiau pažiūrėt ax.gif wub.gif
QUOTE(hi (: @ 2018 04 06, 19:11)
Aš kelis nemažo formato iš knygų mugės parsivežiau su operos ir baleto teatro spektaklių vaizdais. Šiaip būtų visai nieko, bet kai kitoje pusėje surašytos spektaklių datos, tai ranka siųst kaip visiškos reklamos nekyla... Nors jei ne ta kita pusė, tai tikrai pritaikyčiau.

išeitis, klijuoti balto popieriaus lapą ir siųsti... darau taip, kai atitinka norus... paprastai apsidžiaugia ax.gif

pašto dėžutė verkia unsure.gif bet kolkas 3 daugiau gauta nei siųsta ... kas nėra keista nes turiu 3 expired... šalys nėra naujos tai nesiųsiu pakartotinių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 08 balandžio 2018 - 09:18
Sveikos po visų Švenčių 4u.gif
Senokai rašiau - remontai, šventės, anūkai.... biggrin.gif

Kovą sumušiau visus rekordus, tiek siųstų, tiek gautų netoli 40. Šį mėnesį štilis, jei po kokį vieną gaunu kasdien beveik, tai penkta diena nekas neregistruoja.
Pašto ženklų nenusipirkau, nes mūsų kaime garantuotai nėr, bet tie su skautais tikrai gražūs. Kai į didelį miestą pakliūsiu, būtinai pirksiu.

Norėjau tik as kolekciją papildyt Tulos samavarais, bet matomai kažkur nusimėtė pakeliui, nes išsiunčiau prieš kovo 11.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 04 09, 08:23)
Sveikos po visų Švenčių 4u.gif

Norėjau tik as kolekciją papildyt Tulos samavarais, bet matomai kažkur nusimėtė pakeliui, nes išsiunčiau prieš kovo 11.

sveika 4u.gif pas mus irgi remontai... pagaliau svetainę ir virtuvę atrodo baigsim ir nereikės perdarinėt ax.gif bigsmile.gif nes abiems viskas tinka ir patinka biggrin.gif

sekantis etapas vaikų kambariai... keičiam langus tai tuo pačiu atnaujinam ir kambarius biggrin.gif

unsure.gif kur jis valkatauja unsure.gif gal atkeliaus ax.gif
Atsakyti
pasišnekėsiu su savim, ta proga, kad gavau porą atvirukų biggrin.gif

Prancūzija wub.gif

Rusija wub.gif

Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 04 12, 11:00)
pasišnekėsiu su savim, ta proga, kad gavau porą atvirukų biggrin.gif

Abu gražūs wub.gif

Mano kleletas paskutinių gražių:
Rusija, pats pačiausias

Turkija

Rusija

Vokietija

Ir dar daug gautų, Dabar pas mane 8 gauti viršija nusiųstus.
Atsakyti
Ačiū tik as už brazilišką atviruką wub.gif wub.gif wub.gif

Nuostabūs jūsų gautieji wub.gif wub.gif wub.gif Aš šią savaitę gavau vienintelį nuo tik as. Vėl kažkaip sustojo. O ir pati laiko nelabai beturiu, jau prasidėjo sodai, daržai, pomidorai. Remontai ir namie, ir sode, vienžodžiu "užsikasiau" biggrin.gif
Atsakyti
Tekše, oho, kiek gražių bigsmile.gif

o TOKĮ , KAIP TIK AŠ antrąjį aš irgi turiu. Man jis taip pat labai prie širdies.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien žiūriu, ko tai sumažėjęs mano nusiųstų nuskanuotų atvirukų skaičius blink.gif . Perbėgau per saviškius nusiųstus ir radau - ogi viena vokietaitė ištrynė visus gautuosius. Bet postkrosinge dalyvauja ir toliau. Kokia įdomi blink.gif ax.gif
Atsakyti