Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2018 03 18, 21:12)

Raminta-minty
- man tavo Šveicarija wub.gif , o tik aš - vis tik tas šiukšlynėlis su ale bananais biggrin.gif  gal įdomiausias biggrin.gif

tai žinoma kas vertina turistinius atvirukus arba taip pažįsta pasaulį... bet ne man biggrin.gif
Atsakyti
Mano šiandieniniai, visi patinka thumbup.gif
Rusija
vartotojo įkelta nuotrauka

Vokietija

JAV
Atsakyti
Na va mano laimikis smile.gif

Nyderlandai

Suomiu wub.gif

Iš Austrijos kalnu, sniego sočiai, dažnai pareina sniego griūtys smile.gif

Indonezija, mūsų paštas nesigilino ir prie to dekoratyvinio antspaudo dar uždejo vietini, beto čia super grando > 8 tuks atviruku, tekstas kitoj pusej spausdintas apie viska ir kartu nieką, esmej pritaikytas bet kokiam atvirukui, pas pati norai nemaži, tik autoriu atvirukai ir t.t. biggrin.gif, bet pliusa dedu už pašto zenklus reiks nufotkinti ir ikelti wub.gif

ir dar vienas iš JAV nevertas net kelti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 kovo 2018 - 09:33
Faini jūsų atvirukai wub.gif wub.gif wub.gif Vakar po ilgoko tarpo gavau krūvelę, bet parodyti nelabai yra ką rolleyes.gif Gal tik iš Rusijos vėluojantį naujametinį, toks man nostalgiškas pasirodė, vaikystė priminė, tokius panašius gaudavom. wub.gif Pats atvirukas datuotas 12.27, o Rusijos anspaudas 03.12, tai neaišku ar pašte kažkur mėtėsi, ar pas siuntėją stalčiuj gulėjo... blink.gif
Atsakyti
aha gražus ir nostalgiškas tas rusu senis šaltis smile.gif ir tavo pempe tie šieno ritiniai primena monet šieno kauges wub.gif
Papildyta:
aha gražus ir nostalgiškas tas rusu senis šaltis smile.gif ir tavo pempe tie šieno ritiniai primena monet šieno kauges wub.gif
Atsakyti
labai tas rusiškas atvirukus wub.gif ir bobutės aišku wub.gif

mano gautieji 4u.gif
JAV 4u.gif
Vokietija unsure.gif šiukšlynėlis ax.gif
Vokietija... unsure.gif
Vokietija wub.gif wub.gif
Belgija yahoo.gif šiukšlynėlis doh.gif
Rusija 4u.gif
Suomija wub.gif wub.gif su autorės parašu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 21 kovo 2018 - 11:07
Tik aš tu gal kokią erotiką pasirinkus noruose biggrin.gif kadtokias pusnuoges siuncia tongue.gif

Antra Vokietija gal pačio nupieštas? bigsmile.gif

o pirma DE tai man primena dabar maistą iš ligoninių kur eina dabar pas mus vajus biggrin.gif nufotkinti kuo baisesnį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 kovo 2018 - 11:41
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 21, 09:40)
Tik aš tu gal kokią erotiką pasirinkus noruose biggrin.gif kadtokias pusnuoges siuncia tongue.gif

Antra Vokietija gal pačio nupieštas?  bigsmile.gif

o pirma DE tai man primena dabar maistą  iš ligoninių kur eina dabar pas mus vajus biggrin.gif nufotkinti kuo baisesnį  bigsmile.gif

Pin up merginos tai yra, bet erotikos - ne biggrin.gif tą mergą plikais papais atsiuntė bobutė su keturiais anūkais, buvus pedagogė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 03 21, 11:49)
Pin up merginos tai yra, bet erotikos - ne biggrin.gif tą mergą plikais papais atsiuntė bobutė su keturiais anūkais, buvus pedagogė biggrin.gif

kur tas suomes parašas? kitoj pusej ar ant piešinuko? Čia pacios Inges?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 21, 09:51)
kur tas suomes parašas? kitoj pusej ar ant piešinuko? Čia pacios Inges?

kitoj pusėj, aha pačios Ingės bigsmile.gif
Atsakyti
Imčiau trečią Vokietijos ir Suomių bobules wub.gif wub.gif wub.gif Su Inges Look parašu aš irgi turiu ax.gif
Atsakyti
tas pirmas Vokietijos tai kaip suprantu jo darytas, nes siunčia visiems tą patį... tą dešrą esu valgius... puse velnio, bet vistiek ten yra geresnių objektų biggrin.gif
Atsakyti