su dešiniu pelės klavišu gali tik savo anketos paveiksliukus kopijuoti
o jei nori iš kitos anketos tai reikia atviruką nutempti su pele i nauja langą naršykleje, o tada dešniu klavišu leidžia viska ir i kompą kopijuoti ir čia nuoroda įkelti
Kažkaip, jei ne tavo siųstas-gautas, tikrai neveiksnus dešinysis klavišas ant atviruko.
Bet yra kitas būdas
Galima , atsidarius pilną atviruko vaizdą, tiesiog nutempti jį ant savo darbalaukio. O įkelti per radikalru. Tas man labai patogus ir lengvas, nereikia jokio IMG naudoti.
Pasirašyti radikalru, atsidaryti, tada pasimažinti tą skaičiuką 960(į forumą užtenka 640, arba 500, arba 400). Tada- vybrat faily, tada atsidaro pasirinkimas tavo kompe, pasižymi atsitemptą ant darbalaukio atviruką(arba bet kokius nusiskanuotus, arba norimą įkelti tiesiog nuotraulą), atidaryti. Ir atsiranda vaizdelis(-iai) radikale. Tada spausti po vaizdeliu zagruzit na server. Atsiranda nuoroda, ją kopijuoti ir dėti tiesiai į savo rašomą žinutę bet kokiame forume. Viskas
Va, viską pagal aprašymą dariau , kokį gražų radau iš Rusijos neseniai siųstą atviruką į Rusiją
Bet yra kitas būdas
Galima , atsidarius pilną atviruko vaizdą, tiesiog nutempti jį ant savo darbalaukio. O įkelti per radikalru. Tas man labai patogus ir lengvas, nereikia jokio IMG naudoti.
Pasirašyti radikalru, atsidaryti, tada pasimažinti tą skaičiuką 960(į forumą užtenka 640, arba 500, arba 400). Tada- vybrat faily, tada atsidaro pasirinkimas tavo kompe, pasižymi atsitemptą ant darbalaukio atviruką(arba bet kokius nusiskanuotus, arba norimą įkelti tiesiog nuotraulą), atidaryti. Ir atsiranda vaizdelis(-iai) radikale. Tada spausti po vaizdeliu zagruzit na server. Atsiranda nuoroda, ją kopijuoti ir dėti tiesiai į savo rašomą žinutę bet kokiame forume. Viskas
Va, viską pagal aprašymą dariau , kokį gražų radau iš Rusijos neseniai siųstą atviruką į Rusiją
Ohoho kiek teorinių žinių gavau/ Ačiū jums labai. Bandysiu visaip kaip kol gausis.
Jūs gal supratot, kad aš klausiau tik apie atviruko įkėlimą Postcrossinge kaip siunčiamo. Pempė tikrai suprato teisingai ;)
Kaip iš ten jums parodyt žinau. Tik kad nelabai turiu ką parodyt
Jūs gal supratot, kad aš klausiau tik apie atviruko įkėlimą Postcrossinge kaip siunčiamo. Pempė tikrai suprato teisingai ;)
Kaip iš ten jums parodyt žinau. Tik kad nelabai turiu ką parodyt
A, tai irgi persistengiau aiškindama . Jei tik į potkrosingą- tai nusitempi ant darbalaukio, o įkeldama pasirenki iš darbalaukio. Viskas.
O mano rašinėlis gal bus kam kitam naudingas . Vis matosi daug skaitančių, tai gal ir grožiai ar baisiukai bus parodyti . Juk smagu dalintis.
O mano rašinėlis gal bus kam kitam naudingas . Vis matosi daug skaitančių, tai gal ir grožiai ar baisiukai bus parodyti . Juk smagu dalintis.
Aš tai irgi radau vakar tašėj siuprizą , pasirodo nešiojuos pora savaičiu neišsiustą atviruką, o jau laukiu kada registruos , šiaip aplamai pas mane dabar tašėj kokie 2-3 gauti ir keli i pašta paruošti visa laiką buna
Aš vakar susiėmiau, ir parašiau du, kurie jau 6 dienas siuntėsi . Ir vyresnioji savo surašė, ir mažoji vieną.
Pastringu, kai nelabai aišku, ko nori. Tada abejoju abejoju, renku renku ir vis neišrenku. O kai žino, ko nori, o dar ir turiu, tai vienas malonumas
Pastringu, kai nelabai aišku, ko nori. Tada abejoju abejoju, renku renku ir vis neišrenku. O kai žino, ko nori, o dar ir turiu, tai vienas malonumas
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 29, 09:29)
Aš vakar susiėmiau, ir parašiau du, kurie jau 6 dienas siuntėsi . Ir vyresnioji savo surašė, ir mažoji vieną.
Aš kažkaip paskutiniu metu vis iš kart parenku tai arba norų būna daug ir vis ką nors iš jų turiu, arba iš vis be norų, va vienas neseniai buvo "siuskit kas jums patiems gražu " aplamai iš sunkesniu tai buvo pamenu kažkoks fotografas pakliuves kur norejo su juodu humoru atvirukų
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 29, 09:00)
Vis matosi daug skaitančių, tai gal ir grožiai ar baisiukai bus parodyti . Juk smagu dalintis.
Tai kad jums vis mano skonis neskanus
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 29, 09:32)
norejo su juodu humoru atvirukų
Va tokių ir aš noriu - ir su juodu ir su baltu Pieštų visokių
Čia anksčiau gauti. Šiandien gavau turistinį iš Vokietijos. Bet man turistiniai nelabai
Dar pasigirsiu: mano rezultatas šiam momentui 123/123 A dar aš jum naujokė?
Šitie visu super:)
Per kiek čia laiko toks rezultatas? Mano per daugiau kaip 1,5 metu dar tik 195/195
Per kiek čia laiko toks rezultatas? Mano per daugiau kaip 1,5 metu dar tik 195/195
Piesti visai grazus , bet su bezdzione tai man ni ni Nors as aplamai bezdzioniu nemegstu . Mano per 3 metus 584/584 .
As siandien gavau tik viena atviruka is tagu
oho Avoniuke spračiai stumies i prieki
aš tai vasaromis darau pertraukas
aš tai vasaromis darau pertraukas
Neleido pacituot....
Šiek tiek virš 9 mėnesių. Rašiau, kad esu labai azartiška. Grįžus iš darbo ir radus atviruką, nepersirengus registruoju
Ir siunčiu iškart. Vis neiškenčiu.
O man katinai nuotraukos tai tikrai ne. Nebent piešti, va tas mėlynas rusų(ar baltarusių) tai toks nekatiniškai fainas. Tik dar nei vieno negavau.
Dar kartą ačiū už aiškinimus dėl foto kėlimo. Ypač už tuos nusitempimus. Kaip matot, esat puikios mokytojos. Išmokinot.
Šiek tiek virš 9 mėnesių. Rašiau, kad esu labai azartiška. Grįžus iš darbo ir radus atviruką, nepersirengus registruoju
Ir siunčiu iškart. Vis neiškenčiu.
O man katinai nuotraukos tai tikrai ne. Nebent piešti, va tas mėlynas rusų(ar baltarusių) tai toks nekatiniškai fainas. Tik dar nei vieno negavau.
Dar kartą ačiū už aiškinimus dėl foto kėlimo. Ypač už tuos nusitempimus. Kaip matot, esat puikios mokytojos. Išmokinot.