Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

su dešiniu pelės klavišu gali tik savo anketos paveiksliukus kopijuoti smile.gif
o jei nori iš kitos anketos tai reikia atviruką nutempti su pele i nauja langą naršykleje, o tada dešniu klavišu leidžia viska ir i kompą kopijuoti ir čia nuoroda įkelti
Atsakyti
Kažkaip, jei ne tavo siųstas-gautas, tikrai neveiksnus dešinysis klavišas ant atviruko.

Bet yra kitas būdas mirksiukas.gif
Galima , atsidarius pilną atviruko vaizdą, tiesiog nutempti jį ant savo darbalaukio. O įkelti per radikalru. Tas man labai patogus ir lengvas, nereikia jokio IMG naudoti.
Pasirašyti radikalru, atsidaryti, tada pasimažinti tą skaičiuką 960(į forumą užtenka 640, arba 500, arba 400). Tada- vybrat faily, tada atsidaro pasirinkimas tavo kompe, pasižymi atsitemptą ant darbalaukio atviruką(arba bet kokius nusiskanuotus, arba norimą įkelti tiesiog nuotraulą), atidaryti. Ir atsiranda vaizdelis(-iai) radikale. Tada spausti po vaizdeliu zagruzit na server. Atsiranda nuoroda, ją kopijuoti ir dėti tiesiai į savo rašomą žinutę bet kokiame forume. Viskas biggrin.gif

Va, viską pagal aprašymą dariau biggrin.gif , kokį gražų radau iš Rusijos neseniai siųstą atviruką į Rusiją biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ohoho kiek teorinių žinių gavau/ Ačiū jums labai. Bandysiu visaip kaip kol gausis.
Jūs gal supratot, kad aš klausiau tik apie atviruko įkėlimą Postcrossinge kaip siunčiamo. Pempė tikrai suprato teisingai ;)
Kaip iš ten jums parodyt žinau. Tik kad nelabai turiu ką parodyt verysad.gif
Atsakyti
A, tai irgi persistengiau aiškindama biggrin.gif . Jei tik į potkrosingą- tai nusitempi ant darbalaukio, o įkeldama pasirenki iš darbalaukio. Viskas.

O mano rašinėlis gal bus kam kitam naudingas biggrin.gif . Vis matosi daug skaitančių, tai gal ir grožiai ar baisiukai bus parodyti biggrin.gif . Juk smagu dalintis.
Atsakyti
Aš tai irgi radau vakar tašėj siuprizą biggrin.gif , pasirodo nešiojuos pora savaičiu neišsiustą atviruką, o jau laukiu kada registruos biggrin.gif , šiaip aplamai pas mane dabar tašėj kokie 2-3 gauti ir keli i pašta paruošti visa laiką buna bigsmile.gif
Atsakyti
Aš vakar susiėmiau, ir parašiau du, kurie jau 6 dienas siuntėsi blush2.gif . Ir vyresnioji savo surašė, ir mažoji vieną.

Pastringu, kai nelabai aišku, ko nori. Tada abejoju abejoju, renku renku ir vis neišrenku. O kai žino, ko nori, o dar ir turiu, tai vienas malonumas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 29, 09:29)
Aš vakar susiėmiau, ir parašiau du, kurie jau 6 dienas siuntėsi blush2.gif . Ir vyresnioji savo surašė, ir mažoji vieną.

Pastringu, kai nelabai aišku, ko nori. Tada abejoju abejoju, renku renku ir vis neišrenku. O kai žino, ko nori, o dar ir turiu, tai vienas malonumas biggrin.gif

Aš kažkaip paskutiniu metu vis iš kart parenku tai arba norų būna daug ir vis ką nors iš jų turiu, arba iš vis be norų, va vienas neseniai buvo "siuskit kas jums patiems gražu " aplamai iš sunkesniu tai buvo pamenu kažkoks fotografas pakliuves kur norejo su juodu humoru atvirukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 lapkričio 2016 - 09:39
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 29, 09:00)
Vis matosi daug skaitančių, tai gal ir grožiai ar baisiukai bus parodyti biggrin.gif . Juk smagu dalintis.

Tai kad jums vis mano skonis neskanus biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 29, 09:32)
norejo su juodu humoru atvirukų  mirksiukas.gif

Va tokių ir aš noriu - ir su juodu ir su baltu smile.gif Pieštų visokių smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Čia anksčiau gauti. Šiandien gavau turistinį iš Vokietijos. Bet man turistiniai nelabai smile.gif
Dar pasigirsiu: mano rezultatas šiam momentui 123/123 smile.gif A dar aš jum naujokė? biggrin.gif
Atsakyti
Šitie visu super:)

Per kiek čia laiko toks rezultatas? Mano per daugiau kaip 1,5 metu dar tik 195/195
Atsakyti

Piesti visai grazus , bet su bezdzione tai man ni ni :ax:  Nors as aplamai bezdzioniu nemegstu . Mano per 3 metus 584/584 .

As siandien gavau  tik viena atviruka is tagu

bcfa8810dbc0f801cbdfd479e092444a593.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 29 lapkričio 2016 - 14:43
oho Avoniuke spračiai stumies i prieki smile.gif

aš tai vasaromis darau pertraukas smile.gif
Atsakyti
Neleido pacituot....

Šiek tiek virš 9 mėnesių. Rašiau, kad esu labai azartiška. Grįžus iš darbo ir radus atviruką, nepersirengus registruoju biggrin.gif biggrin.gif
Ir siunčiu iškart. Vis neiškenčiu.

O man katinai nuotraukos tai tikrai ne. Nebent piešti, va tas mėlynas rusų(ar baltarusių) tai toks nekatiniškai fainas. Tik dar nei vieno negavau.

Dar kartą ačiū už aiškinimus dėl foto kėlimo. Ypač už tuos nusitempimus. Kaip matot, esat puikios mokytojos. Išmokinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 29 lapkričio 2016 - 14:59