Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

labas rytas 4u.gif
mano vakarykščiai biggrin.gif

Indonezija wub.gif būtų kaip labai storo kartono ar ale kažkokio medžio bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Rusija wub.gif kas atsimena šį filmuką bigsmile.gif
JAV 4u.gif šiukšlynėlis ax.gif
Rusija wub.gif
Atsakyti
Rusijos paskutinio nerodo kaž-kodel smile.gif

o jav i kokia čia tema? Tipo turistinis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 14, 08:52)

o jav i kokia čia tema? Tipo turistinis? biggrin.gif

aha, Meino ypatumus demonstruoja... nenorėjau rašyt, kad galiu tokį atviruką ir Olandijoje padaryt... parašiau thank you happy postcrossing ir tiek žinių smile.gif atvirukas keliauja į šiukšlių maišelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 03 14, 12:32)
aha, Meino ypatumus demonstruoja... nenorėjau rašyt, kad galiu tokį atviruką ir Olandijoje padaryt... parašiau thank you happy postcrossing ir tiek žinių smile.gif atvirukas keliauja į šiukšlių maišelį biggrin.gif

o kas tie geltoni per bananai blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 14, 10:43)
o kas tie geltoni per bananai blink.gif ?

hm galvoju kaip juos čia lietuviškai pavadinti... bujais mes vadinam, žvejai tinklus prie jų tvirtina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mane viskas labai apmirę, šį mėnesį gavau tik 6 atvirukus ir visi tokie šiaip sau, nėra ką parodyti. Mano keliaujantys 3 į Rusiją, jau ties prapulties riba. Visos rusaitės naujokės, turi po kelis atvirukus ir nrbesijungia jau virš mėnesio blink.gif Nemėgstu naujokų... unsure.gif

Didžiausias ačiū Pempei už šimtmečio atviruką, sveikinimus ir linkėjimus wub.gif
Atsakyti

Labas merginos, atsiprašau, kad tik dabar, bet labai buvau užsivertusi darbais, o ir mažiukė apsirgus buvo, bet labai labai didelis dėkui visoms už atvirukus :4u: Pempė12, Tekšė, Lyžyka, Asedita :thumb_yello:

O čia nesenai mano gautieji:)

Šveicarija

7tezte6njn547w0p6qz03vvb13872cne.jpg

Taiwanas

uk2l9jvcopc0mmrfvcjyavobmn50np0y.jpg

Belgija

m8dbn4i51s91zuqvretd6gl8jzmq59n7.jpg

Suomija

xjjgsaoftobiytqkd3xpma7ujxbvly9i.jpg

Kinija

ae6c591d85d32ca223d4ee305a51f08a.jpg

Baltarusija

a2h93uwxo8if6mbyh8oimwiavdpfco10.jpg

Atsakyti
Aš irgi nepadėkojau Pempei, nors jau senokai gavau. Ačiū wub.gif
Atsakyti

Help!!! Mane užpuolė vokiečiai :blink: Vienas atvirukas jau keliauja 54 dienas, o per paskutines 3d. išsitraukiau dar 2 Germany :cry2: Nenoriu aš jų... noriu Afrikos šalelių, Kubos, salų dar neatrastų :wub:​ . Bandysiu kitą kart traukt adresą vidur nakties, gal Vokietija tuo metu miegos :hihihi:  :laugh: 

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 03 16, 16:38)
Aš irgi nepadėkojau Pempei, nors jau senokai gavau. Ačiū  wub.gif

Ir aš dėkoju pempei wub.gif dar man labai pavyko kad visi keturi atvirukai skirtingi wub.gif aciu mergaites bigsmile.gif

Gavau du, abu savaip originalus dar neregistravau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šolta @ 2018 03 17, 09:20)
<p>Help!!! Mane užpuolė vokiečiai blink.gif Vienas atvirukas jau keliauja 54 dienas, o per paskutines 3d. išsitraukiau dar 2 Germany cry.gif Nenoriu aš jų... noriu Afrikos šalelių, Kubos, salų dar neatrastų wub.gif​ . Bandysiu kitą kart traukt adresą vidur nakties, gal Vokietija tuo metu miegos hihihi.gif  laugh.gif </p>

Vidury nakties ištrauksi Kiniją biggrin.gif Aš tai vis tris tas pačias šalis traukiu Vokietija, Rusija ir Jav. Jau nebegaliu kaip nervina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šolta @ 2018 03 17, 09:20)
<p>Help!!! Mane užpuolė vokiečiai blink.gif Vienas atvirukas jau keliauja 54 dienas, o per paskutines 3d. išsitraukiau dar 2 Germany cry.gif Nenoriu aš jų... noriu Afrikos šalelių, Kubos, salų dar neatrastų wub.gif​ . Bandysiu kitą kart traukt adresą vidur nakties, gal Vokietija tuo metu miegos hihihi.gif  laugh.gif </p>

Nieko nepadarysi, taip jau yra 4u.gif Vokietijoje daug postkroserių, tai dažnai teks jų adresus gauti. O ir atvirukus iš ten taip pat.
O "draugystė" su retesnėmis šalimis didės pamažu, bet didės. Mano statistikoje jau figūruoja 66 šalys, bet siunčiu jau tris metus ir netol tūkstančio atvirukų.
u kiek tu "draugauji" smile.gif ?

O, reiks panagrinėti Lietuvos pirmaujančius profilius, su kiek šalių jie susidūrė ax.gif

Raminta-minty
- man tavo Šveicarija wub.gif , o tik aš - vis tik tas šiukšlynėlis su ale bananais biggrin.gif gal įdomiausias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 18 kovo 2018 - 23:16