Tik as balerina iš Ukrainos ir pempė 12 čekiškas diedukas su avim labai gražūs O man kuo toliau tuo labiau patinka bobulės. Maniškės iš Suomijos
beje, aš esu Mildutyte postcrossingo puslapyje
Sveikos merginos, labai džiaugiuosi kas jau gavote mano atvirutes ir smagu, kad patiko:)Tikrai norėjau išsiųsti Jums saulėtos nuotaikos ir fainai jeigu man pavyko.
Šiaip aš visada stengiuosi iškart siųsti kai gaunu adresus, nes niekada nežinau kaip seksis po to:)Va ir dabar džiaugiuosi, kad anksčiau nusiunčiau, nes netikėtai teko sudalyvauti mano brangios močiutės laidotuvėse ir siuntimas man nebūtų buvęs toks džiugus koks buvo tada.
Pempe12 tavo labai gražus man su seneliu ir avyte bei kita avyte iš Turkijos. Tokie nuotaiką keliantys ir mieli:)
Lyžuka labai džiaugiuosi, kad tau patiko
Tekše, taip čia siųstas pakartotinai. Niekada nesiųsdavau, o va čia šiame forume sužinojau, kad taip darote ir aš pirmą kartą pabandžiau:)Tik va sulaukiau tik paprasto Thanks.... Kažkaip net liūdna pasidarė, nes parašiau, kad jau siunčiu pakartotinai, kad kitas nenuėjo. Na bet gal nepatiko atvirukas...Bet ir tuos lietuviškus siunčiu tik tiems kad rašo, kad jiems nesvarbu ką gauti:)
O aš gavau iš Taiwano ir Kinijos