Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Tik as balerina iš Ukrainos ir pempė 12 čekiškas diedukas su avim labai gražūs :wub:  O man kuo toliau tuo labiau patinka bobulės. Maniškės iš Suomijos :wub:

smb82p6kvtb3o2q9er5j28plx1drx0yt.jpg

beje, aš esu Mildutyte postcrossingo puslapyje

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šolta: 07 kovo 2018 - 12:23

Sveikos merginos, labai džiaugiuosi kas jau gavote mano atvirutes ir smagu, kad patiko:)Tikrai norėjau išsiųsti Jums saulėtos nuotaikos ir fainai jeigu man pavyko.

Šiaip aš visada stengiuosi iškart siųsti kai gaunu adresus, nes niekada nežinau kaip seksis po to:)Va ir dabar džiaugiuosi, kad anksčiau nusiunčiau, nes netikėtai teko sudalyvauti mano brangios močiutės laidotuvėse ir siuntimas man nebūtų buvęs toks džiugus koks buvo tada.

Pempe12 tavo labai gražus man su seneliu ir avyte bei kita avyte iš Turkijos. Tokie nuotaiką keliantys ir mieli:)

Lyžuka labai džiaugiuosi, kad tau patiko :4u:

Tekše, taip čia siųstas pakartotinai. Niekada nesiųsdavau, o va čia šiame forume sužinojau, kad taip darote ir aš pirmą kartą pabandžiau:)Tik va sulaukiau tik paprasto Thanks.... Kažkaip net liūdna pasidarė, nes parašiau, kad jau siunčiu pakartotinai, kad kitas nenuėjo. Na bet gal nepatiko atvirukas...Bet ir tuos lietuviškus siunčiu tik tiems kad rašo, kad jiems nesvarbu ką gauti:)

O aš gavau iš Taiwano ir Kinijos :wub:

u57ac9sup2pgu758nmcp6fdf6x3gjwgf.jpg

5twp33y1v1jhe0timz6n5uydgrw3w1pe.jpg

Atsakyti
Ačiū Lyžukai ir Tekšei už atvirukus. wub.gif Ypač už gintarą wub.gif Kaip tik buvau pagalvojusi, kad neturiu nei vieno atviruko su lietuvišku gintaru. Ir mintys materializuojasi - jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 03 08, 20:25)
Ačiū Lyžukai ir Tekšei už atvirukus.  wub.gif  Ypač už gintarą  wub.gif Kaip tik buvau pagalvojusi, kad neturiu nei vieno atviruko su lietuvišku gintaru. Ir mintys materializuojasi - jau turiu  biggrin.gif

Smagu, kad nuraminai. Baiminausi, kad nesuprasit siųsto tarybinio atviruko lietuvybės tema smile.gif

Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 03 08, 20:25)
Ačiū Lyžukai ir Tekšei už atvirukus.  wub.gif  Ypač už gintarą  wub.gif Kaip tik buvau pagalvojusi, kad neturiu nei vieno atviruko su lietuvišku gintaru. Ir mintys materializuojasi - jau turiu  biggrin.gif

Smagu, kad patiko wub.gif , nesmagu, kad pas mus atvirukai keliauja 6dienas , nes išsiustas praeitą šeštadienį, tuo metu kai iš kokios Olandijos ateina per 3 dienas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 kovo 2018 - 09:01
labas rytas 4u.gif
nors nebuvau sąraše, bet gavau atviruką irgi biggrin.gif ačiū Lyžuka 4u.gif
Atsakyti
mano vakarykščiai 4u.gif

Lyžuka 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Rusija 4u.gif
Ukraina 4u.gif
ir dar gavau iš Kinijos, bet registracijos kodą užantspaudavo paštas... ieško sistema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 03 09, 09:16)
labas rytas 4u.gif
nors nebuvau sąraše, bet gavau atviruką irgi biggrin.gif ačiū Lyžuka 4u.gif

pagaliau atvyko smile.gif

kažkada kai buvo diskusiaj apie "tikrus lietuvius" ir įvardijai savo bruožus, supratau, kad mes, Lietuva, smile.gif (o kaip skambiai bigsmile.gif ) turim didžiuotis tokiais žmonėmis kur jie bebūtų, ir gėdos mūsų protėviams tikrai nepadarysit , tai gal ir tas atvirukas tebūna lašelis tos pagarbos tau iš mūsų šaleles

nu suvėliau aš čia mirksiukas.gif bet jei kas ne taip persiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 09, 08:14)
pagaliau atvyko smile.gif

kažkada kai buvo diskusiaj apie "tikrus lietuvius" ir įvardijai savo bruožus, supratau, kad mes, Lietuva, smile.gif (o kaip skambiai  bigsmile.gif ) turim didžiuotis tokiais žmonėmis kur jie bebūtų, ir gėdos mūsų protėviams tikrai nepadarysit , tai gal ir tas atvirukas tebūna lašelis tos pagarbos tau iš mūsų šaleles
nu suvėliau aš čia  mirksiukas.gif bet jei kas ne taip persiprašau  4u.gif

ačiū už gražius žodžius 4u.gif stengiamės nedaryti gėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 03 09, 11:24)
ačiū už gražius žodžius 4u.gif stengiamės nedaryti gėdos  biggrin.gif

wub.gif

o sakykit kokios vertės pašto ženklus klijuojat į Norvegiją ir Šveicariją? Ar 0,71 ar 0,75 ? Užklijavau pigesnį dabar galvoju nueis iki Šveicarijos ar tik iki pašto šiukšlinės biggrin.gif
Atsakyti
Rinkau patį negražiausią atviruką biggrin.gif Žinot, nieko ne lengviau nei rinkt gražų biggrin.gif Adresatas renka pašto ženklus, atvirukai jam nesvarbu. Sąžiningai parašęs žmogus.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 09, 14:15)
wub.gif

o sakykit kokios vertės pašto ženklus klijuojat į Norvegiją ir Šveicariją? Ar 0,71 ar 0,75 ? Užklijavau pigesnį dabar galvoju nueis iki Šveicarijos ar tik iki pašto šiukšlinės biggrin.gif

0,71 smile.gif Aš atsispausdinusi nedidelį lapelį su ES šalių sąrašu ir įsidėjus į voką prie pašto ženklų. Pažiūrėjau- mano sąrašiuke nei vienos nėra.
Atsakyti
Ačiū,brangiosios wub.gif 4u.gif

Pritariu visoms jūsų mintims ir palinkėjimams Lietuvai bei sau wub.gif
Labai ačiū!

Atsakyti