Smagu, kai randi sąsajų su tuo , kuriam siunti
Aš siunčiau dainuojančiai chore ir tai dievinančiai. Kai parašiau, kad man tai irgi super patinka, ir kad pas mus vasarą bus Dainų šventė, tai šiandien gavau tokią gražią padėką :
Thank you so much for the WONDERFUL card and for the EXCELLENT stamps <3<3<3
How great to read that you are also in love with singing in choir
I wish you a fantastic Summer Festival! - I must say I envy you: As I heard on the radio the Baltic countries kept their traditional Heritage with Festivals, also during the Soviet period, so remarkable! I wish you all the joy, fun and happiness gathering with all the other people there!
I'm a member of our Cathedral's Choir, so I use to sing (only?) the amazing Sacred works (Masses, Motets,...) by the incredible composers during the past 400 years... I love to sing on and on!
With warm greetings from Linz, Austria
Aš taip pat jau gavau, ačiū Raminta Minty
QUOTE(asedita @ 2018 03 05, 19:59)
Aš taip pat jau gavau, ačiū Raminta Minty
Ir ką??? Neparodysi?
Aš sulauksiu, kol visos išsisiųsit, ir tada atsiųsiu
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 05, 21:59)
Toks pat kaip ir Lyžukos
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 05, 21:59)
aha jei kurios nepatiks, tai ta nieko negaus
Labas rytas
Man šeštadienis gausus buvo: 7 užsieniniai ir nuo Raminta Minty. Ačiū mūsų spartuolei pirmutinei
O aš turbūt "sugrybavau" su lietuvybe. Iš pradžių taip didžiavausi sumanymu, o kai užrašiau adresus ir pagalvojau- reikėjo kitokius rašyt, o šitus vėliau išsiųst. Bet nebesivysiu pašto mašinos
Tai po šeštadienio gausos turbūt atostogausiu. Maniškiai iš 18 tik vienas į ES šalį keliauja, į Vokietiją.
Raminta Minty, į Taiwanį pakartotinai pasuntei? Pažiūrėju, kieko gi tas paukštukas ir apstulbau, kaip jis galėjo tie ilgai skrist, jei tik prieš 2-3 savaites pašte atsirado.
Man šeštadienis gausus buvo: 7 užsieniniai ir nuo Raminta Minty. Ačiū mūsų spartuolei pirmutinei
O aš turbūt "sugrybavau" su lietuvybe. Iš pradžių taip didžiavausi sumanymu, o kai užrašiau adresus ir pagalvojau- reikėjo kitokius rašyt, o šitus vėliau išsiųst. Bet nebesivysiu pašto mašinos
Tai po šeštadienio gausos turbūt atostogausiu. Maniškiai iš 18 tik vienas į ES šalį keliauja, į Vokietiją.
Raminta Minty, į Taiwanį pakartotinai pasuntei? Pažiūrėju, kieko gi tas paukštukas ir apstulbau, kaip jis galėjo tie ilgai skrist, jei tik prieš 2-3 savaites pašte atsirado.
Asedita, ir Tau ačiū.
rodausi savo gimtadieninius :X
Papildyta:
ir paskutiniai gauti iš ofiacialaus
Ukraina
Brazilija
Papildyta:
ir paskutiniai gauti iš ofiacialaus
Ukraina
Brazilija
Tos paskutinės tai mano skonio jau užsifavoritinau
QUOTE(tik as @ 2018 03 06, 16:56)
Visi tikrai gražūs ir mano skoniui, išskyrus pirmą ir antrą(tas tai išvis klaikuma ). Tai jau gal ir suprantu, kaip tu jautiesi, gavusi turistinį