Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2018 02 27, 21:41)
Aš gavau tik vieną žinutę  biggrin.gif

Kas esate pirkę iš Postallove.pl ? Norėčiau privačios konsultacijos ax.gif

aš perku
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 27, 18:04)
Tik aš, su Gimtadieniu 4u.gif  Ojei kokią šaltą dieną gimei biggrin.gif Negalęjo mama pora dienų pakentėt ir pavasario sulaukt. bigsmile.gif
Beje, mano pirmagimis turėjo gimt vasario 27, bet pralaukė ir 28, ir tais metais buvusią 29, ir pavasario dar kelias dienas.
Gimtuvininkės gautieji visi labai gražūs.

Dabar jūs man paaiškinkit - siunčiam tik pašte dalinamus šiųmečius? Ar  ir pirktus jubiliejinius? Nelabai  sekiau tarimosi....

tai žinokit mane labiausiai biesina kai aiškina tu gi turi mylėti žiemą nes tipo žiemą esi gimus... aha sakau... pasižiūrėkit į kalendorių... dvi dienos iki pavasario... nekenčiu žiemos biggrin.gif
saviškę pagimdžiau po 25 metų kovo 2 wub.gif

palaukit RMinty... jaučiu bus 10 gavus blink.gif biggrin.gif
kol supratau, kad čia ne aš nemoku žinutės išsiųsti, o SM kvailioja lotuliukas.gif beje man paskui pusę dienos išvis neatsidarė puslapis unsure.gif

šiandieniniai gauti wub.gif
už paslaugą wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Rusija wub.gif
Rusija wub.gif įdomus dalykas, kas metai samovarų gaunu prieš gimtadienį ir vėl visus metus galima sakyt nieko g.gif
Kinija wub.gif
JAV wub.gif
Prancūzija unsure.gif labai prastos kokybės savadarbis... gal ką pašto ženklas sudomins tai į maišelį smile.gif

Ačiū visoms už sveikinimus wub.gif
Atsakyti

Tik as, su gimtadieniu!!!Žiemišką dieną linkiu tau kuo daugiau saulės spindulių ir kadangi skaičiau nemėgsti žiemos-tai greito pavasario atėjimo linkiu :4u:

Gavau adresus gavau, berods tris žinutes:)Jo ta versija naujoji (bet gal ne tik naujoji) labai streikuoja, labai nervina kol išsiunti ką nors, bet kai labai nori parašyti prisiderini prie tos kas jau yra:)Jau kai kuriuos niuansus pradedu perprasti čia:)))

Beja, taip pat norėjau pasitikslinti ar siunčiam kur vaikų piešti ar bet kokius lietuvybę skelbiančius?:)

O čia vakar mano gautasis, labai priminė Ispaniją, kurioje lankėmės su vyru medaus mėnesiui, nes tie valgiai ten labai populiarūs:)

Gauta iš Portugalijos:

ffi4mnljcft8co728iv1tv7jr7m3qggt.jpg

Atsakyti
Aš tai siūlau labai neįsipareigoti ir siusti bet kokius lietuvybę akcentuojančius smile.gif, ne visos gal ir turi tiek tu nemokamų mirksiukas.gif

Raminta jeigu man ką rašei tai neatsidaro ta žinutė, arba čia sm nugrybavo eilini kartą, nes man ir el pašte stovi praanešimas:

"Lyžuka,

Raminta Minty atrašė į asmeninį pokalbį pavadinimu "RR lietuvybės tema smile.gif".
"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 vasario 2018 - 08:02
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 28, 07:48)
Aš tai siūlau labai neįsipareigoti ir siusti bet kokius lietuvybę akcentuojančius smile.gif,  ne visos gal ir turi tiek tu nemokamų  mirksiukas.gif

Tai bus loterija, gausim po 4 vienodus biggrin.gif

Aš vakar net 6 gavau, bet neužregistravau, tik paskaičau, reiks šį vakarą, kad nepersikeltų į naują mėnesį.

O manp mažoji gavo nuo rusės, kurios vardas, kaip vieno brolio(ir metų tiek pat), ir nuo kitos rusės, kurios vardas, kaip kito brolio, ir metų panašiai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 vasario 2018 - 08:15
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 28, 08:10)
Tai bus loterija, gausim po 4 vienodus  biggrin.gif

Bet nuo skirtingų siuntėjų mirksiukas.gif

šiaip įdomus smile.gif

Atsakyti
Vaje vaje.... ką čia padaryt kad neišsiųst tai pačai vienodus? Aš pavyzdžiui turiu 4 vienodus tuos vaikų pieštus, bet čia pasiskelbti kad siunčiu štai tokį visoms, gal neįdomu?... kita siųstų visoms kitokį... Spratot mano mintį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 28 vasario 2018 - 09:48
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 28, 09:47)
Vaje vaje.... ką čia padaryt kad neišsiųst tai pačai vienodus?  Aš pavyzdžiui turiu 4 vienodus tuos vaikų pieštus, bet čia pasiskelbti kad siunčiu štai tokį visoms, gal neįdomu?... kita siųstų visoms kitokį... Spratot mano mintį?

Mintį supratom, bet aš tai nepergyvensiu jei ir tokius pačius gausiu smile.gif, kiek jau mes seniau esam vienodų gavę, na čia kai dar aplamai buvo tradicija bet kokia proga atvirukus siuntinetis
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 28, 05:48)
Aš tai siūlau labai neįsipareigoti ir siusti bet kokius lietuvybę akcentuojančius smile.gif,  ne visos gal ir turi tiek tu nemokamų  mirksiukas.gif

Raminta jeigu man ką rašei tai neatsidaro ta žinutė, arba čia sm nugrybavo eilini kartą, nes man ir el pašte stovi praanešimas:

"Lyžuka,

Raminta Minty atrašė į asmeninį pokalbį pavadinimu "RR lietuvybės tema smile.gif".
"

norint perskaityti reikia eiti į naująją SM versiją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Raminta Minty @ 2018 02 28, 05:27)
<p>Tik as, su gimtadieniu!!!Žiemišką dieną linkiu tau kuo daugiau saulės spindulių ir kadangi skaičiau nemėgsti žiemos-tai greito pavasario atėjimo linkiu 4u.gif
</p><p></p><p>Gavau adresus gavau, berods tris žinutes:)Jo ta versija naujoji (bet gal ne tik naujoji) labai streikuoja, labai nervina kol išsiunti ką nors, bet kai labai nori parašyti prisiderini prie tos kas jau yra:)Jau kai kuriuos niuansus pradedu perprasti čia:)))
</p><p></p><p>Beja, taip pat norėjau pasitikslinti ar siunčiam kur vaikų piešti ar bet kokius lietuvybę skelbiančius?smile.gif
</p><p></p><p>O čia vakar mano gautasis, labai priminė Ispaniją, kurioje lankėmės su vyru medaus mėnesiui, nes tie valgiai ten labai populiarūs:)
</p><p></p><p>Gauta iš Portugalijos:
</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p></p>

ačiū 4u.gif
Portugalijoje je irgi labai populiarūs, kai kurie ir tradiciniai jų skaitosi... mes truputį galvą pametę dėl tos šalies wub.gif
Atsakyti

Lyzuka, man regis turbut tada tau issiunciau zinute vietoje Tik as. Ten rasiau tik, kad adresus gavau ir uzklausiau del to ka konkreciai siusti:)Bet jau atsakyma gavau cia forume:)

Beja, Lyzuka tie svogunai -cipolinai liuks faini;)

As irgi busiu ne pries gauti tuos pacius, nes dalyvauju del smagumo:)Snd jau ruosiu issiuntimui;)

Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2018 03 01, 07:49)
<p>Lyzuka, man regis turbut tada tau issiunciau zinute vietoje Tik as. Ten rasiau tik, kad adresus gavau ir uzklausiau del to ka konkreciai siusti:)Bet jau atsakyma gavau cia forume:)
</p><p></p><p>Beja, Lyzuka tie svogunai -cipolinai liuks faini;)
</p><p></p><p>As irgi busiu ne pries gauti tuos pacius, nes dalyvauju del smagumo:)Snd jau ruosiu issiuntimui;)
</p><p></p><p></p>

oho, greituolė, aš be pirmadienio, jaučiu, neturėsiu laiko rašymui

O gauti tuos pačius nėra kažkaip blogai, tik tada gaila, kad to kito nebegausi biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras. 4u.gif
Koks geras jausmas - ištraukiau naują šalį Kazachstaną, Adresatė gimus tą pačią dieną, tik keliais metais anksčiau, baigus tą pačią specialybę.... Dar jei gavusi užregistruos bus visai liuks.
Atsakyti