Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(tik as @ 2018 02 22, 14:39)
žiūriu reikia imti valdžią į rankas smile.gif

NETURIU RMINTY adreso  4u.gif  biggrin.gif

ploja.gif ploja.gif ploja.gif

galim ir anksciau jei visos pareiks norus smile.gif
Atsakyti
1. Lyzuka
2. Asedita
3. RMinty
4. Tekšė

Adresas Tik as asmenine žinute.
Atsakyti

1. Lyzuka
2. Asedita
3. RMinty
4. Tekšė
5. pempė12
Atsakyti

Tik as, adresa nusiunciau:)

O cia dar keli vakar gautieji:

Beja, viena 100-ecio proga siusta kazkam labai patiko-uzfavoritino:)Ir gaveja parase kad jai labai grazus atvirlaiskis:)

Vokietija:

qvr8ufjai0ueux4jwikkkfwc47zcw5jg.jpg

Austrija:

90717799123bf57860a1416427a5aad3.jpg

Atsakyti
Neapsipirkinėjate knygų mugėje? Buvo labai gražių Anusausko atvirukų. Ir kaina gera- trys už eurą.
Atsakyti

Knygu mugeje prasisukau:)Uzsipirkau nebloga kruvele ir Anusausko ir nacionalinio muziejaus, Valdovu rumu, Nieko rimto ir kitu kokiu pavyko rasto. Vien tik del atvirlaiskiu ten vaziavau:)Dabar rami i prieki siuntimui jau turiu:)

O cia vakar gautieji:)

Vokietija:

j9ynisu6wwgxl9i5ptoenhfnf7ygfy60.jpg

dm9n4ywf9r0pzew5laoondo06zkbc41z.jpg

Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2018 02 25, 22:43)
<p>Knygu mugeje prasisukau:)Uzsipirkau nebloga kruvele ir Anusausko ir nacionalinio muziejaus, Valdovu rumu, Nieko rimto ir kitu kokiu pavyko rasto. Vien tik del atvirlaiskiu ten vaziavau:)Dabar rami i prieki siuntimui jau turiu:)</p>
<p> </p>
<p>O cia vakar gautieji:)</p>
<p> </p>
<p>Vokietija:</p>
<p>

po kiek niekorimto pirkai?
Atsakyti

Pempe12, zinok nedaug ju pirkau, nes man pasirode nedidele nuolaida. Visi atvirlaiskiai buvo po 0,40 ct. Tai kelis paemiau, kuriu neturejau dar del ivairoves. Labiausiai tai nustebino Valdovu rumai, kur atvirlaiskiai kainavo vos 0,10 ct ir nacionalinis muziejus po 0,30 ct. Va cia tai prasisukau:)Nes ir labai man patiko atvirlaiskiai-senovine Lietuva.

Dar labai patiko Anusauskas, dabar gailiuosi kad tik nedaug paemiau-galejau ir daugiau bei keliatoju atvirlaiskiai (nepasakysiu kas tiksliai pardavinejo, ant atvirlaiskio parasyta paramos fondas "Atviras horizontas") -tai cia kalnai ir lietuviai kalnuose pavaizduoti. Labai grazus buvo.

Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2018 02 26, 07:45)
<p>Pempe12, zinok nedaug ju pirkau, nes man pasirode nedidele nuolaida. Visi atvirlaiskiai buvo po 0,40 ct. Tai kelis paemiau, kuriu neturejau dar del ivairoves. Labiausiai tai nustebino Valdovu rumai, kur atvirlaiskiai kainavo vos 0,10 ct ir nacionalinis muziejus po 0,30 ct. Va cia tai prasisukau:)Nes ir labai man patiko atvirlaiskiai-senovine Lietuva.
</p><p></p><p>Dar labai patiko Anusauskas, dabar gailiuosi kad tik nedaug paemiau-galejau ir daugiau bei keliatoju atvirlaiskiai (nepasakysiu kas tiksliai pardavinejo, ant atvirlaiskio parasyta paramos fondas "Atviras horizontas") -tai cia kalnai ir lietuviai kalnuose pavaizduoti. Labai grazus buvo.
</p><p></p>

Aš irgi po 0,4 pirkau, o merginos kitame forume rašė, kad po 0,3, tai likau nsupratus, nes tikrai po 0,3 nemačiau.
Valdovų rūmų tai nemačiau, nei atviro horizonto. O nacionalinio muziejaus- taip, jie nuostabūs. Ir kas gauna, džiaugiasi, nes ir meniški. Aš pernai buvau pirkusi, bet skubėjom, tai tik keletą, o šiemet nepasikuklinau biggrin.gif
Atsakyti
adresus išsiunčiau smile.gif RMinty ar gavai, nes tu naudojies naująja versija, ir iš senosios neleido man išsiųsti tau žinutės, išsiunčiau iš naujosios... tikiuos gavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 02 27, 10:51)
adresus išsiunčiau smile.gif RMinty ar gavai, nes tu naudojies naująja versija, ir iš senosios neleido man išsiųsti tau žinutės, išsiunčiau iš naujosios... tikiuos gavai smile.gif

adreso negavau smile.gif

tai rašome visoms ? mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien mano pašto dėžutė tiesiog sprogo atvirukais bigsmile.gif wub.gif gal paštininkai žino, kad gimtadienis g.gif
ofiacialūs...
Prancūzija wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Rusija wub.gif
Baltarusija 4u.gif
Lenkija wub.gif gaila visiškas neformatas ax.gif
JAV blink.gif panašu, kad užtepliota anūkų ant tikrų atvirukų blink.gif
Vokietija wub.gif