Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2018 02 21, 15:07)
Ir atvirukas neblogas biggrin.gif  tongue.gif Vins gražesnių iš tų "skylėm užkišt". Galiu visoms tokius po du užrašyt. Ir dar Orvydų sodybų biggrin.gif

Nesupratau, kiekviena siunčia visoms ar "traukiam" kas kam siunčia?
Mačiau kaip kažkokioj temoj dovanėlėm keistėsi - viena surašo ant lapelių nikus ir ištraukia kam kas siųs. Visos tai  organizatorei parašo adresus ir gauna adresą ištraukktojo.

iš kur gautas mirksiukas.gif
ten pagal jos norus, nes norejo ko nors iš unesco smile.gif

traukiam, ale kas užsiims numeriukais smile.gif

fb keitemes valentino dienai visai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 vasario 2018 - 15:15
tų RR yra įvairių...
kai visos norinčios susirašo į sąrašą, tada kas nors (geriausiai nedalyvaujantis) padalina adresus... taip kiekviena gauna atviruką - siurprizą smile.gif
kai visos norinčios susirašo į sąrašą ir siunčia visoms sąraše esančioms, išskyrus save, atvirukus pagal susitartą temą smile.gif
ir daug kitokių smile.gif

aš galiu surinkti ir padalinti adresus kokį RR nuspręstumėt daryt, bet šį sykį nedalyvaučiau pati... turistiniai, net LT tematika manęs nedomina smile.gif

Atsakyti
Aš irgi prisijunkčiau prie RR. Čia mūsų tiek mažai, kad galėčiau ir kiekvienai atsiųsti po atvirlaiškį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 02 21, 16:52)
tų RR yra įvairių...
kai visos norinčios susirašo į sąrašą, tada kas nors (geriausiai nedalyvaujantis) padalina adresus... taip kiekviena gauna atviruką - siurprizą smile.gif
kai visos norinčios susirašo į sąrašą ir siunčia visoms sąraše esančioms, išskyrus save, atvirukus pagal susitartą temą smile.gif
ir daug kitokių smile.gif

aš galiu surinkti ir padalinti adresus kokį RR nuspręstumėt daryt, bet šį sykį nedalyvaučiau pati... turistiniai, net LT tematika manęs nedomina smile.gif

Ten vaikų piešinių tematika, ne turistiniai, labiau proginiai mirksiukas.gif

Bet už pagalbą ačiū tai galim pradėt?

Įdomu ką kitos ar visoms siunčiam ar po vieną?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 21, 14:51)
Va pasigirsiu, ne kažkos super duper jubiliejus, ale skaičiukas neblogas smile.gif

https://www.postcros...cards/LT-600250

ką tik registravo smile.gif
Papildyta:
o turiu toki pasiūlymą, per šita gražų Lietuvai laikotarpį pasikeičiam dabar pašte dalinamais nemokamais atvirukais smile.gif , o kas jų neturi tai bent kažkas susiję su Lietuva, gimtine ar panašia tema... A kaip jūs į tai ?  mirksiukas.gif tik kaip čia mums pasikeist adresiukais? Kad viena siustu vienai na tas robin roud  ax.gif o užrašytume palinkėjimą Lietuvai, na čia Pempė tikrai žinos apie ką nes jų krašte palinkėjimus raše visi kas norejo ir iš jų išleido gražią knygą  mirksiukas.gif

Beje Pempe, ar gavot tą knygą? A

Gražų skaičiuką buvai pagavus bigsmile.gif
Galim siųsti 4u.gif
Ne, knygos dar neteko čiupinėti

QUOTE(Tekšė @ 2018 02 21, 15:07)
Ir atvirukas neblogas biggrin.gif  tongue.gif Vins gražesnių iš tų "skylėm užkišt". Galiu visoms tokius po du užrašyt. Ir dar Orvydų sodybų biggrin.gif

Nesupratau, kiekviena siunčia visoms ar "traukiam" kas kam siunčia?
Mačiau kaip kažkokioj temoj dovanėlėm keistėsi - viena surašo ant lapelių nikus ir ištraukia kam kas siųs. Visos tai  organizatorei parašo adresus ir gauna adresą ištraukktojo.

Oi, man Orvidų sodyba kaip tinka wub.gif
Bet ir pieštieji visai gražūs ax.gif

Gal bent jau dviem siųst, jei ne visoms ax.gif
Atsakyti

Sveikos mrginos,

Kaip supratu siusti reiketu tuos vaiku piestus kur paste dalino?Jei taip, as galiu irgi visoms issiusti, nes nemazai ju su draugu pagalba turiu jau:)

O cia mano sios savaites gautieji. Visi labai patiko, bet is Taiwano ir tas samavaras is Rusijos ypatingai:)

Is Taiwano: :wub:

0rrm2t7edp48brl8a9p5ppe4l2am1hfv.jpg

Is Rusijos

615ada2caab97f08c0561b41c87535e6.jpg

Is Rusijos :wub:

cdd326014224dcce5e7b8c8cf1971e76.jpg

Atsakyti
tai jeigu Tik aš apsiima savanoriauti, tai tada siunčiam jai visos savo adresus, na tos kurios norim ir ji kai surinks parašys, kiek musu, jei nedaug na 3-4 siunčiam kiekvienai jei 10 ir daugiau po viena? AR tinka taip?

1. Lyzuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 22, 07:54)
tai jeigu Tik aš apsiima savanoriauti, tai tada siunčiam jai visos savo adresus, na tos kurios norim ir ji kai surinks parašys, kiek musu, jei nedaug na 3-4 siunčiam kiekvienai jei 10 ir daugiau po viena? AR tinka taip?

1. Lyzuka  bigsmile.gif

2, Asedita
Atsakyti
mano vakarykščiai smile.gif
į maišelį...
Šveicarija 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Austrija 4u.gif buvom ją visai išbraukę kaip lankytiną šalį, kadangi aš visiškai nemėgėja sniego ir žiemos sporto... bet pernai vasarą teko ten praleisti dvi dienas pakeliui į kitą atostogų šalį... jau dėliojamės planus kada grįžti wub.gif
Taivanas 4u.gif
Vokietija wub.gif
Atsakyti

3. RMinty

Atsakyti
Nu graži ta Šveicarija, man tokie atvirukai tinka ir Austrija nebloga mirksiukas.gif

Mano šiandieniniai Vokietija ir Kanada, didžiuliai atvirukai, neįkišiu į jokius albumus, bet vistiek liuks wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 22 vasario 2018 - 14:01
žiūriu reikia imti valdžią į rankas smile.gif
norinčios registruotis, nepametat kitų narių ir registruojaties sekančiu numeriu, kad sąrašiukas ir nariai nedingtų...
registracija vyksta iki vasario 28 dienos... kovo 1 išsiųsiu visoms adresus, jei norinčių bus iki 6 narių, siunčiat visoms sąraše, jei bus daugiau tada spręsim smile.gif būtų šaunu, kad iki kovo 11 - kitos svarbios LT dienos atvirukai pasiektų adresatus smile.gif
1. Lyzuka
2. Asedita
3. RMinty

NETURIU RMINTY adreso 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 22 vasario 2018 - 14:39