Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2018 02 19)
Nesivargina paštininkai su postkroserių atvirukais ax.gif

Na man toks pasitaikė pirmas (iš maždaug pusantro šimto), o ir gavau tą diena tris, tai du įprastai suantspauduoti.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2018 02 19, 16:59)
Na man toks pasitaikė pirmas (iš maždaug pusantro šimto), o ir gavau tą diena tris, tai du įprastai suantspauduoti.

tai čia greitai smile.gif nors gal dabar daugiau įtakos turi, kad nebe žmonės daug kur štampuoja...
nes aš pirmą tokią gavau gal kokią virš 300 kai jau buvau gavus ir išsiuntus 4u.gif ax.gif ir pastebėjau tendenciją kad taip dažniausiai pasitaiko plonesne popieriaus atvirukams... turiu įtarimą kad praeina per sistemą kaip vienas su kitu sulipę... bet va niekaip negaliu rasti pateisinimo kaip net dviejose šalyse biggrin.gif
Atsakyti
šiandien atkeliavo visa krūva atvirukų... bet tik dalis nudžiugino... kiti keliauja į garsųjį maišelį biggrin.gif

Japonija wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Lenkija 4u.gif
JAV 4u.gif
JAV wub.gif
Kanada wub.gif dvigubas, labai didelis... bet siuntėja stengėsi, nes šiaip siunčia turistinius biggrin.gif
Kanada wub.gif
Kanada wub.gif juodai baltas... tik mano skeneriui va taip spalvos pasirodė blink.gif biggrin.gif
Taivanas 4u.gif į maišelį ax.gif

Atsakyti
Šiandien dar vieną kalėdinį gavau biggrin.gif iš Kanados keliavo 93 dienas. Pats atvirukas rusiškas

Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 02 20, 18:56)
Šiandien dar vieną kalėdinį gavau  biggrin.gif iš Kanados keliavo 93 dienas. Pats atvirukas rusiškas

gražus atvirukas 4u.gif
Atsakyti
Gerų žmonių dėka įsigijau 20 nemokamų pašto atvirukų. Negavau tik tų su gaubliu. Vieno mėnesio siuntimo kiekiu apsirūpinta. biggrin.gif Kokybė jų tai tikrai gera, dėl grožio tai skonio reikalas, nepasakyčiau kad labai negražūs.

Su tuo skoniu ir grožiu... kartais išsiunčiu man gražų atviruką su kokiu nors Trakų vaizdu, tai reakcijos 0, praeitą savaitę Azijos gerbėjai vokietei nusiunčiau Bucharos bokštus, tai gavo 3 "patinka".

Dar... jūsų aplinkoj nėra skaičiuojančių šito hobio kainos? Mano artimieji tikrai neskaičiuoja, nesirauko nuo pasakojimų, netgi pagelbsti, bet draugų ir pažįstamų, suskaičiavusių išlaidas, sutikau ne vieną. Nemalonu. Kaip reaguojat?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 21, 09:36)
Dar... jūsų aplinkoj nėra skaičiuojančių šito hobio kainos?  Mano artimieji tikrai neskaičiuoja, nesirauko nuo pasakojimų, netgi pagelbsti, bet draugų ir pažįstamų, suskaičiavusių išlaidas, sutikau ne vieną. Nemalonu. Kaip reaguojat?

paprastai... žiūrėdama į akis paklausiu ar jis/ji mane išlaiko, kad skaičiuotų kam aš leidžiu savo pinigus... savo pabrėžiu aiškiai... jei nesupranta... būna ir tokių biggrin.gif pasakau, kad man asmeniškai netrukdo kiek jis/ji išleidžia cigaretėms, šnapsui ir t.t. tai ko jam trukdo kiek aš išleidžiu avirukams... gal čia tokia užuomina, kad turiu jam tuos pinigus atiduot... po to jau paprastai susipranta biggrin.gif
o šiaip kadangi gyvenu ne LT ir bendravimo ratas tautybių atžvilgiu tikrai platus patapęs... tai paskutiniu metu net labai pradėjom pastebėti su vyru kiek lietuviai (tinka realiai visam Rytų blokui) realiai sau per daug leidžia kalbėdami apie svetimus reikalus ir akivaizdžiai nemato savo reikalų... kartais nuleidžiam negirdom, bet paprastai piršteliu bakstelim į jų problemėles... na čia kai norim, kad daugiau nelįstų į "draugus"... suveikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 21 vasario 2018 - 12:33
QUOTE(tik as @ 2018 02 21, 12:25)
paprastai... žiūrėdama į akis paklausiu ar jis/ji mane išlaiko, kad skaičiuotų kam aš leidžiu savo pinigus... savo pabrėžiu aiškiai... jei nesupranta... būna ir tokių biggrin.gif

Tai vat biggrin.gif Bet iš kur šitam mūsų bloke ta mada skaičiuot svetimus pinigus? Arba vogt vis kalbant, kad visi vagia.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 21, 11:36)

Dar... jūsų aplinkoj nėra skaičiuojančių šito hobio kainos?  Mano artimieji tikrai neskaičiuoja, nesirauko nuo pasakojimų, netgi pagelbsti, bet draugų ir pažįstamų, suskaičiavusių išlaidas, sutikau ne vieną. Nemalonu. Kaip reaguojat?

vyras mane palaikė, nes jis irgi buvo toks prie "popierių" rinko pašto ženklus ir kitus įdomius dalykus, o kitiems "artimeims" tiesiog nebūtina to žinot tongue.gif tiesa ir man teko kartais berodant albumus atvirukų išgirst nusistebejimą "ale kiek gi čia viskas ir kainuoja" bigsmile.gif biggrin.gif praleidžiu pro ausis, ne ju pinigai kad skaičiuotu
Atsakyti
Aš nelabai kam ir pasakoju apie savo hobį, nes nesupranta dauguma. Mano pinigai, užsidirbu, kur noriu ten leidžiu. Svarbiausia mano vyriškis nieko prieš, pats kartais pavarto mano atvirukus. Vaikai nesidomi, galvoja turbūt, kad mama kvanktelėjus biggrin.gif
Atsakyti
Va pasigirsiu, ne kažkos super duper jubiliejus, ale skaičiukas neblogas smile.gif

https://www.postcros...cards/LT-600250

ką tik registravo smile.gif
Papildyta:
o turiu toki pasiūlymą, per šita gražų Lietuvai laikotarpį pasikeičiam dabar pašte dalinamais nemokamais atvirukais smile.gif , o kas jų neturi tai bent kažkas susiję su Lietuva, gimtine ar panašia tema... A kaip jūs į tai ? mirksiukas.gif tik kaip čia mums pasikeist adresiukais? Kad viena siustu vienai na tas robin roud ax.gif o užrašytume palinkėjimą Lietuvai, na čia Pempė tikrai žinos apie ką nes jų krašte palinkėjimus raše visi kas norejo ir iš jų išleido gražią knygą mirksiukas.gif

Beje Pempe, ar gavot tą knygą? A
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 21, 14:51)
Va pasigirsiu, ne kažkos super duper jubiliejus, ale skaičiukas neblogas smile.gif

https://www.postcros...cards/LT-600250

Ir atvirukas neblogas biggrin.gif tongue.gif Vins gražesnių iš tų "skylėm užkišt". Galiu visoms tokius po du užrašyt. Ir dar Orvydų sodybų biggrin.gif

Nesupratau, kiekviena siunčia visoms ar "traukiam" kas kam siunčia?
Mačiau kaip kažkokioj temoj dovanėlėm keistėsi - viena surašo ant lapelių nikus ir ištraukia kam kas siųs. Visos tai organizatorei parašo adresus ir gauna adresą ištraukktojo.
Atsakyti