QUOTE(Tekšė @ 2018 02 21, 09:36)
Dar... jūsų aplinkoj nėra skaičiuojančių šito hobio kainos? Mano artimieji tikrai neskaičiuoja, nesirauko nuo pasakojimų, netgi pagelbsti, bet draugų ir pažįstamų, suskaičiavusių išlaidas, sutikau ne vieną. Nemalonu. Kaip reaguojat?
paprastai... žiūrėdama į akis paklausiu ar jis/ji mane išlaiko, kad skaičiuotų kam aš leidžiu savo pinigus... savo pabrėžiu aiškiai... jei nesupranta... būna ir tokių
pasakau, kad man asmeniškai netrukdo kiek jis/ji išleidžia cigaretėms, šnapsui ir t.t. tai ko jam trukdo kiek aš išleidžiu avirukams... gal čia tokia užuomina, kad turiu jam tuos pinigus atiduot... po to jau paprastai susipranta
o šiaip kadangi gyvenu ne LT ir bendravimo ratas tautybių atžvilgiu tikrai platus patapęs... tai paskutiniu metu net labai pradėjom pastebėti su vyru kiek lietuviai (tinka realiai visam Rytų blokui) realiai sau per daug leidžia kalbėdami apie svetimus reikalus ir akivaizdžiai nemato savo reikalų... kartais nuleidžiam negirdom, bet paprastai piršteliu bakstelim į jų problemėles... na čia kai norim, kad daugiau nelįstų į "draugus"... suveikia