Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2016 11 28, 10:49)

pati išsigandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 28, 10:51)
pati išsigandau  biggrin.gif

jei per part.lt keli reikia rinktis ne > 640
Atsakyti
mokausi smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka] vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 28 lapkričio 2016 - 11:00
įdomios, bet kokie čia ir pageidavimai turetu būti? Turbūt kažkas su retro stilium unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 28, 10:56)
įdomios, bet kokie čia ir pageidavimai turetu būti? Turbūt kažkas su retro stilium  unsure.gif

Siurblys aukštielnykas biggrin.gif

Sutapimas, ir gal niekad nepasikartos, bet kaip tik vakar ištraukiau vokietę, kuri prašo - books, old things, fashion, photography. Bet nori ir kalėdinių. Tai užrašiau kalėdinį. Gal iškaišiosiu ir tuos senovinius.
Atsakyti

Sveikos ,

Tekše kas del kalediniu tai labai abejoju ar gausi ju jeigu neisirasysi i norus, nebent koki viena ar pora :)  As turiu isirasiusi tai siandien atkeliavo du pirmieji . Jau beveik ir nebesinori kalediniu daugiau . :lol:  Ne tokiu norejau ir tikejausi , abu tokie pobaisiai . Pirmasis ypac ir dar toks plonas, plonas ...

f8d7d749e31c6d8997e2c4d137c03df1915.jpg

e3efd84c6ef0117a371c9cee910ab14b234.jpg

O del nusipirktu atviruku tai oficialiam visus imanoma panaudot :D  , kad ir kokiam spaustuviu plesikui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 28 lapkričio 2016 - 14:56
QUOTE(Avonuke @ 2016 11 28, 14:55)
 Tekše kas del kalediniu tai labai abejoju ar gausi ju jeigu neisirasysi i norus, nebent koki viena ar pora smile.gif

Įsirašiau didis.gif

Kažkaip galima, esu darius, "pavogti" atviruko paveikslėlį iš lietuvių siuntėjų, bet vakar bandžiau - nesigavo nei kopijuot nei išsisaugot. Nes niekorimto puslapy katinų lipdančių besmegenį jau nebėra. Visa laimė, visagalis googlis padėjo.
Kaip įkelt atviruko vaizdą iš kitų siuntėjų išsiųstųjų?
Atsakyti

Oho bigsmile.gif
Aš bijau stipriai rašytis į žaidimus, nes galvoju, kad lietuvaitėms nelabai turėsiu ką siųsti, nes niekorimtukais, net naujaisiais apsidalino unsure.gif. Ir ne tik jais ax.gif. Norėčiau uždrausti kalėdinius siųsti iki gruodžio biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Apsidalino tai ten gal tik kelios , o kai atviruku tiek daug isleidziama nauju tai tikrai galima rasti ka siust. Is Niekorimtuku as dar ir praeitu metu atvirukus ne visus turiu .

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 28, 15:20)
Įsirašiau  didis.gif

Kažkaip galima, esu darius, "pavogti" atviruko paveikslėlį iš lietuvių siuntėjų, bet vakar bandžiau - nesigavo nei kopijuot nei išsisaugot.  Nes niekorimto puslapy katinų lipdančių besmegenį jau nebėra. Visa laimė, visagalis googlis padėjo.
Kaip įkelt atviruko vaizdą iš kitų siuntėjų išsiųstųjų?

bandau aiškinti smile.gif

paspaudi ant atviruko pvz LT-531784 tada atsidaro tas langas su atviruko vaizdu ir aprašymu kas kam ir kada siunte ir tiesiog ant pačio atviruko dešniu klavišu "Rodyti paveikslėlio savybes" ir nukopini ta nuoroda, o idet kaip irvisus per IMG ženkliuka

vartotojo įkelta nuotrauka

viršutinis beje siustas i angelų temą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 lapkričio 2016 - 16:04
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 28, 15:56)

Ačiū. Pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 28, 15:56)

QUOTE(Tekšė @ 2016 11 28, 16:53)
Ačiū. Pabandysiu smile.gif

Negabi aš žiauriai verysad.gif Ten, kur Distance, Travel time, Comments? Ant atviruko neveikia nei dešinys nei kairys pelės klavišas.
Aij, nevarkit su manim. Retai man reikia skolintis paveikslėlių. Ar leidykloj imu, ar darbe nusiskenuoju. Vakar tik pabandžiau ir nepavyko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 28 lapkričio 2016 - 19:01
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 28, 19:00)
Negabi aš žiauriai verysad.gif Ten, kur Distance, Travel time, Comments?  Ant atviruko neveikia nei dešinys nei kairys pelės klavišas.
Aij, nevarkit su manim. Retai man reikia skolintis paveikslėlių. Ar leidykloj imu, ar darbe nusiskenuoju. Vakar tik pabandžiau ir nepavyko....

koks čia vargas

va pvz

https://www.postcros...ards/DE-5722449

atsistoji ant atviruko ir pvz šitam kompe tai dešniu klavišu paspaudus "Kopijuoti vaizdo adresą"

ir tada kiap ir rašiau IMG idedi ka nukpinai ir rezultatas va

beje šitas dalykas neseniai atsirado galima bandyt ikelti ir senuoju budu, t.y. atviruką nutempti su pele i nauja langą naršykleje, o jau tada irgi dešniu klavišu leidžia viska ir i kompą kopijuoti ir čia nuoroda įkelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 lapkričio 2016 - 19:58