Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2018 02 14, 08:21)
Labas rytas  4u.gif
Su Meilės diena wub.gif  Mylėkit ir būkit mylimos wub.gif

Vis apie tas įmautes galvoju. Kaip jūs  dėliojat atvirukus? Pagal šalis? Pagal temas?

dar perkant įmautes atkreipkit dėmesi i ju storuma, esu nusipirkus tokias skystas, kad dedant atviruka jau per kraštus narinasi

aš pagal temas dedu, vakare pafotkinsiu svao albumus, sunkiausia "padėt" nestandartinius, kur nedaug nuo 10x15 skirias tai aš pati apsikarpau juos
Atsakyti

O tie truputuką didesni telpa?
Kokios firmos?

Tai va, kad neberandu tokių įmaučių kur tilptų truputi didesni, pvz. acards parduotuvės atvirukai .

Atsakyti
Kaip jaučiatės, kai gaunat atviruką visiškai ne į team? Na jau visiškai smile.gif

pvz vartotojo įkelta nuotrauka

čia mano atveju nedomina nei retro, nei žmoniu nuotraukos nu visai paimtas pirmas pasitaikes... fui...arba aš daraus išranki jau tongue.gif

o čia keletas įdomesniu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Norilskas -34 smile.gif

Australija iš Tasmanijos salos +36 C kontrastas geras smile.gif

Airija

Vokeitija į kaledinę tema, idomus

irgi vokietija šiaip mielas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 vasario 2018 - 11:23
Man visi Lyžukos atvirukai mieli, tik gal šuns neimčiau, o tas ne į temą man gražus. Aš pati jei gaunu kokį ne į temą, bet jei patinka, dedu į atskirą aplanką "be temos".

Neseniai gavau iš Rusijos, ne į temą, bet gražus

Atsakyti
man Lyžukops "ne į temą" geriau už aseditos "be temos". Pirmam gali įžvelgt seną foto, anų laikų madą, o antras - gražus paveiksliukas ir tiek biggrin.gif Bet čia mano nekompetentinga nuomonė ir tiek.... ax.gif

o aš o aš... pasigiriu ir lekiu regstruot likusių vakar gautų biggrin.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 14, 14:41)
man Lyžukops "ne į temą" geriau už aseditos "be temos". Pirmam gali įžvelgt seną foto, anų laikų madą, o antras - gražus paveiksliukas ir tiek biggrin.gif  Bet čia mano nekompetentinga nuomonė ir tiek....   ax.gif

o aš o aš... pasigiriu  ir lekiu regstruot likusių vakar gautų biggrin.gif  bigsmile.gif

Yra tiesos, yra smile.gif

o su tuo gražiu skaičiuku sveikinu 4u.gif

mano iš įdomesnių tai va šitas smile.gif
https://www.postcros...cards/IT-350000

pats atvirukas ne itin bet užtat koks skaičiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 vasario 2018 - 15:29
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 14, 15:27)

pats atvirukas ne itin  wub.gif

Nu ką daugiau gali atsiųst kilmingas katinas laukiniam šuniui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 14, 15:56)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 14, 08:57)
Kaip jaučiatės, kai gaunat atviruką visiškai ne į team? Na jau visiškai smile.gif

čia mano atveju nedomina nei retro, nei žmoniu nuotraukos nu visai paimtas pirmas pasitaikes... fui...arba aš daraus išranki jau tongue.gif

o kaip reikia jaustis kai esi parašius, kad turistiniai lai geriau keliauja juos vertinantiems ir kad mėgsti daug keliauti ir gauni nu iki negalėjimo turistinį ir dar su žinute kaip tu čia nieko neišmanai ir kaip va jau po šito tai suprasi kokio lobio nevertini... kai pas tave virš 1000 siųstų ir gautų, o pas siuntėją geriausiu atveju vos link pirmo šimto lipa ... biggrin.gif
jei labai nagla žinutė tai gražiai atrašai, kad norint mokinti gyventi kitus reikia turėt labai daug asmeninės gyvenimiškos patirties ir tai nėra garanto, kad būsi teisus smile.gif ... o kitu atveju tiesiog parašai thanks happy postcroosing ir atvirukas keliauja į makulatūrą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 14 vasario 2018 - 16:33
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 14, 08:21)
Labas rytas  4u.gif
Su Meilės diena wub.gif  Mylėkit ir būkit mylimos wub.gif

Vis apie tas įmautes galvoju. Kaip jūs  dėliojat atvirukus? Pagal šalis? Pagal temas?

Ačiū wub.gif

Pradžioje dėjau pagal gavimo eilę į įmautes(išskyrus visai nestandartinius, nes netilpo), o vėliau- į dėžutes pagal temas , o ne į temą- į bendrą dėžutę.
Dabartinės įmautės jau ir truputuką didesniems per mažos. Loterijoje laimėjau tų senųjų šiek tiek, tai dabar neapsisprendžiu- ar dėti vėl iį eilės, ar pagal temas. Bet man tie pirmieji iš eilės taip patinka wub.gif Ar nereiks kada pratęsti to. Pagal temas man ne taip saldu, ir viskas ax.gif . Net nežinau.
Flickr-e dedu pagal temas, bet dar norėčiau turistinius pagal šalis susidėti. Reikia daug laiko, bet kaip tai manonu. negaliu biggrin.gif . Galėčiau gyventi tuose atvirukuose blush2.gif

QUOTE(Tekšė @ 2018 02 14, 14:41)
man Lyžukops "ne į temą" geriau už aseditos "be temos". Pirmam gali įžvelgt seną foto, anų laikų madą, o antras - gražus paveiksliukas ir tiek biggrin.gif  Bet čia mano nekompetentinga nuomonė ir tiek....  ax.gif

o aš o aš... pasigiriu  ir lekiu regstruot likusių vakar gautų biggrin.gif  bigsmile.gif

tikrai, kad gražūs skaičiukai bigsmile.gif

QUOTE(Tekšė @ 2018 02 14, 15:56)

laugh.gif

QUOTE(tik as @ 2018 02 14, 16:33)
o kaip reikia jaustis kai esi parašius, kad turistiniai lai geriau keliauja juos vertinantiems ir kad mėgsti daug keliauti ir gauni nu iki negalėjimo turistinį ir dar su žinute kaip tu čia nieko neišmanai ir kaip va jau po šito tai suprasi kokio lobio nevertini... kai pas tave virš 1000 siųstų ir gautų, o pas siuntėją geriausiu atveju vos link pirmo šimto lipa ... biggrin.gif
jei labai nagla žinutė tai gražiai atrašai, kad norint mokinti gyventi kitus reikia turėt labai daug asmeninės gyvenimiškos patirties ir tai nėra garanto, kad būsi teisus smile.gif ... o  kitu atveju tiesiog parašai thanks happy postcroosing ir atvirukas keliauja į makulatūrą biggrin.gif  4u.gif

dėk tą makulaūrą į dyyyydelį maišą ir vežk čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 14, 19:49)
dėk tą makulaūrą į dyyyydelį maišą ir vežk čia biggrin.gif

jie ir guli tam dideliam maiše su planu kada nors nuvešti į LT ir suorganizuoti susitikimą norinčių keistis tokiais ale šiukšlėm atvirukais bigsmile.gif
ten netoli tavęs nebloga poilsiavietė būdavo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ir jums el.laiškai apie užfavoritinimą ateina naktimis? Man visada beveik 02.12. Dažnai ir pažadina. Puolu žiūrėt kur kas nukeliavo biggrin.gif biggrin.gif
Mano kol kas viskas dėžutėse. Gautieji vienoj, švarūs kitose, šitie tai parūšiuoti -turistiniai, NR, dailė, rusiški turistiniai, religiniai, gėlės, gyvūnai ir t.t.
Atsakyti