Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 13, 07:58)
oi kaip aš norėčiau kai kurias iš ju gaut, o nusipirkus širdis neleistu kitam siusti tongue.gif

rimtai nežinojau apie įmautes?

Tai jau apyrimtė kolekcionierė esi 4u.gif

Rimtai rolleyes.gif Ne aš renkuosi darbui kanceliarines, neužkliuvo akis.
Jau apsigooglinau maždaug iš kur siųstis. Nes vienetais pirkti parduotuvėse turbūt brangiau.
Atsakyti
nei rimta nei ka smile.gif, niekad nesiusčiau Zarubino, kurio pati neturėčiau smile.gif ir aišku kai kuriu kitu smile.gif, Zarubino kalediniai (naujametiniai) aplamai tokia lengva ranka piešti wub.gif
Atsakyti
Truputį atostogauju, tai šiandien paskyriau dieną atvirukams. Peržiūrėjau savo senuosius atvirukus, Zarubino praktiškai neradau verysad.gif Nors žinau, kad kažkada turėjau, matyt neišsaugojau. Mano naujemetiniai iš mokyklos laikų 1986-1987 m dauguma lietuviški, mes tada tokie patriotai buvom, stengiamės tik lietuviškus rašyti smile.gif

Idėją su įmautėm aš jau nukopijavau, nusipirkau šiandien pabandymui, labai patiko, eisiu dar pirkti.
Atsakyti

Idėją su įmautėm aš jau nukopijavau, nusipirkau šiandien pabandymui, labai patiko, eisiu dar pirkti.

Labas !

O kur pirkot įmautes, jei ne paslaptis :) ?

Jos tikrai labai patogu atvirukams susidėti, bet vis neradau pirkt tinkamų.

Atsakyti
QUOTE(siga05 @ 2018 02 13, 17:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="asedita" data-cid="71999329" data-time="1518527369"><div><p>
Idėją su įmautėm aš jau nukopijavau, nusipirkau šiandien pabandymui, labai patiko, eisiu dar pirkti.</p></div></blockquote><p>Labas !</p><p>O kur pirkot įmautes, jei ne paslaptis smile.gif ?</p><p>Jos tikrai labai patogu atvirukams susidėti, bet vis neradau pirkt tinkamų.</p>

Kanceliarinių prekių parduotuvėj, pati neradau tai klausiau pardavėjos
Atsakyti
Po kiek perkat tas įmautes? radau internete po 12 ct. Pigiau jau gal nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 13, 21:03)
Po kiek perkat tas įmautes? radau internete po 12 ct. Pigiau jau gal nelabai.

mokėjau 1,10 € už 9 vnt pakuotę
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 02 13, 21:12)

Tai labai nebrangiai. Bet pakuotė kokia įdomi.

Vėl laukiu gražių skaičių smile.gif Trūksta vieno užregistravimo. Galėtų naktį neužregistruot du, nes keliauja ir į USA ir į Indoneziją, Taiwanį, Pietų afriką, Kiniją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 13 vasario 2018 - 21:31
QUOTE(asedita @ 2018 02 13, 21:12)

O tie truputuką didesni telpa?
Kokios firmos?
Atsakyti
Gavau šiandien 5, bet užregistravau tik du, kad skaičiai gražūs pabūtų. Gražiausias - iš Čekijos Josefo Lados:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 13, 21:35)
Gavau šiandien 5, bet užregistravau tik du, kad skaičiai gražūs pabūtų.  Gražiausias - iš Čekijos Josefo Lados:
[img]http

och wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su Meilės diena wub.gif Mylėkit ir būkit mylimos wub.gif

Vis apie tas įmautes galvoju. Kaip jūs dėliojat atvirukus? Pagal šalis? Pagal temas?
Atsakyti