Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Aš tai šiandien Kiprą išsitraukiau. Dar tokio neturėjau.
Atsakyti
vėl Vokietija biggrin.gif deja nieko gero...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 07, 11:57)

Yr čia atsimenančių "anuos laikus"? biggrin.gif Aš dabar galvoju - tada jokių 3D nebuo, bet atvirukų tokių ir net labai gražių buvo. Kaip vadindavote? Mano aplinkoj, jei gerai atsimenu, vadindavom "atvirukais, kur vartosi"  smile.gif

Stereo vadindavom, aš juos rinkau ax.gif

QUOTE(tik as @ 2018 02 07, 14:48)
tai va būtent...o dar tie vieną ir tokį patį siunčiantys su TOKIAIS norais ir reikalavimais būna kad oho ho...

išsitraukiau 3 adresus, gavau lietuvaitę bigsmile.gif

Pažįstamą?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 07, 19:53)
Stereo vadindavom, aš juos rinkau ax.gif
Pažįstamą?

Mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 07, 20:06)

Norėtum tongue.gif . Gal mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 07, 20:08)
Norėtum tongue.gif . Gal mane rolleyes.gif

Aš vakar jau gavau adresą iš fb to žaidimo Valentino dienai skirto, vilniet pakliuvo, kažin yra būdas kažkaip pagal jos varda su pavarde atsket ja oficialiam puslapyje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 vasario 2018 - 08:28
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 08, 06:18)
Aš vakar jau gavau adresą iš fb to žaidimo Valentino dienai skirto, vilniet pakliuvo, kažin yra būdas kažkaip pagal jos varda su pavarde atsket ja oficialiam puslapyje  unsure.gif

na ne, o tai vadovaujanti paradui nesurinko jūsų duomenų kaip koks vartotojo vardas oficialiam puslapyje? smile.gif na ... turėsit ką tobulinti smile.gif
o kodėl tu nesijungi prie lietuviško postcrossingo puslapio, ten mes dažnai siuntinėjamės RR ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 08 vasario 2018 - 08:43
QUOTE(tik as @ 2018 02 08, 08:43)
na ne, o tai vadovaujanti paradui nesurinko jūsų duomenų kaip koks vartotojo vardas oficialiam puslapyje? smile.gif na ... turėsit ką tobulinti smile.gif
o kodėl tu nesijungi prie lietuviško postcrossingo puslapio, ten mes dažnai siuntinėjamės RR ax.gif

tipo nenori kitos duoti taip supratau smile.gif

neturiu jau tiek laiko smile.gif man sm, fb sočiai , nes namuose iš vis nelabai yra kada prisesti smile.gif namus skiriu tik oficialiu atviruku rašymui ir tai va iš darbo nuvagiu laiką juos paskui ikeldama į puslpi tongue.gif

tiesa esu ten užsiregistravus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 08, 06:47)
tipo nenori kitos duoti taip supratau smile.gif

neturiu jau tiek laiko smile.gif man sm, fb sočiai , nes namuose iš vis nelabai yra kada prisesti smile.gif  namus skiriu tik oficialiu atviruku rašymui ir tai va iš darbo nuvagiu laiką juos paskui ikeldama į puslpi tongue.gif

tiesa esu ten užsiregistravus  mirksiukas.gif

o koks tikslas slėpti g.gif dėl to aš kažkaip nevertinu fb... labai dažno ale gyvenimas yra fake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 02 08, 08:49)
o koks tikslas slėpti g.gif dėl to aš kažkaip nevertinu fb... labai dažno ale gyvenimas yra fake ax.gif

na matysiu, tikiuosi kad aplamai kažką gausiu smile.gif, pirmą karta pabandysiu mirksiukas.gif

nes siusti aklai man nelabai irgi patinka, o va žinant norus ir dabar paskelbtą ten temą tikrai galima gražų atviruką parinkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 vasario 2018 - 08:56
Beje TIk as, ištraukiau adresą grando +- 7000 atvirukų iš Nyderlandu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 vasario 2018 - 09:10
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 08, 07:09)
Beje TIk as, ištraukiau adresą grando +- 7000 atvirukų iš Nyderlandu  mirksiukas.gif

pas mus jų yra ne vienas virš 7000 biggrin.gif man toli dar iki jų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 08 vasario 2018 - 09:16