Aš tai šiandien Kiprą išsitraukiau. Dar tokio neturėjau.
vėl Vokietija deja nieko gero...
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 07, 11:57)
Yr čia atsimenančių "anuos laikus"? Aš dabar galvoju - tada jokių 3D nebuo, bet atvirukų tokių ir net labai gražių buvo. Kaip vadindavote? Mano aplinkoj, jei gerai atsimenu, vadindavom "atvirukais, kur vartosi"
Stereo vadindavom, aš juos rinkau
QUOTE(tik as @ 2018 02 07, 14:48)
tai va būtent...o dar tie vieną ir tokį patį siunčiantys su TOKIAIS norais ir reikalavimais būna kad oho ho...
išsitraukiau 3 adresus, gavau lietuvaitę
išsitraukiau 3 adresus, gavau lietuvaitę
Pažįstamą?
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 07, 19:53)
Mane
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 07, 20:08)
Norėtum . Gal mane
Aš vakar jau gavau adresą iš fb to žaidimo Valentino dienai skirto, vilniet pakliuvo, kažin yra būdas kažkaip pagal jos varda su pavarde atsket ja oficialiam puslapyje
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 08, 06:18)
Aš vakar jau gavau adresą iš fb to žaidimo Valentino dienai skirto, vilniet pakliuvo, kažin yra būdas kažkaip pagal jos varda su pavarde atsket ja oficialiam puslapyje
na ne, o tai vadovaujanti paradui nesurinko jūsų duomenų kaip koks vartotojo vardas oficialiam puslapyje? na ... turėsit ką tobulinti
o kodėl tu nesijungi prie lietuviško postcrossingo puslapio, ten mes dažnai siuntinėjamės RR
QUOTE(tik as @ 2018 02 08, 08:43)
na ne, o tai vadovaujanti paradui nesurinko jūsų duomenų kaip koks vartotojo vardas oficialiam puslapyje? na ... turėsit ką tobulinti
o kodėl tu nesijungi prie lietuviško postcrossingo puslapio, ten mes dažnai siuntinėjamės RR
tipo nenori kitos duoti taip supratau
neturiu jau tiek laiko man sm, fb sočiai , nes namuose iš vis nelabai yra kada prisesti namus skiriu tik oficialiu atviruku rašymui ir tai va iš darbo nuvagiu laiką juos paskui ikeldama į puslpi
tiesa esu ten užsiregistravus
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 08, 06:47)
tipo nenori kitos duoti taip supratau
neturiu jau tiek laiko man sm, fb sočiai , nes namuose iš vis nelabai yra kada prisesti namus skiriu tik oficialiu atviruku rašymui ir tai va iš darbo nuvagiu laiką juos paskui ikeldama į puslpi
o koks tikslas slėpti dėl to aš kažkaip nevertinu fb... labai dažno ale gyvenimas yra fake
QUOTE(tik as @ 2018 02 08, 08:49)
o koks tikslas slėpti dėl to aš kažkaip nevertinu fb... labai dažno ale gyvenimas yra fake
na matysiu, tikiuosi kad aplamai kažką gausiu , pirmą karta pabandysiu
nes siusti aklai man nelabai irgi patinka, o va žinant norus ir dabar paskelbtą ten temą tikrai galima gražų atviruką parinkti
Beje TIk as, ištraukiau adresą grando +- 7000 atvirukų iš Nyderlandu
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 08, 07:09)
Beje TIk as, ištraukiau adresą grando +- 7000 atvirukų iš Nyderlandu
pas mus jų yra ne vienas virš 7000 man toli dar iki jų