Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

gražus atvirukas Lyžuka 4u.gif

mano gautieji 4u.gif

iš tago muziejų tema... Austrija... atvirukas iš postcardshop4u.com
Austriją esu pervažiavusi dviem skirtingais maršrutais ir buvusi ledo urve... visada ją praleisdavau kaip galimą turistinę šalį, nes na esu visiškai abejinga slidinėjimui, o ir sniegas patinka tik paveiksliukuose, o realiam gyvenime vienam pusdieniui ir vėl lai žydi narcizai biggrin.gif pernai vasarą tai buvo šalis pakeliui... grįšim ten būtinai vasarą wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

oficialus postcrossingas 4u.gif

Turkija wub.gif
Baltarusija wub.gif
Baltarusija doh.gif
Vokietija wub.gif
Latvija wub.gif
Rusija 4u.gif
Kinija 4u.gif
Atsakyti
Lyžuka, taviškis gražuolis wub.gif
Tik aš, irgi kokių fainų bigsmile.gif

Aš nieko negavau, bet jau ir nepriklausė ax.gif
Atsakyti

Tik as , man tos bobutes labai fainos;)Taip nuotaika kelia:)A

As si karta gavau du bet man ne itin patinkancius, o ir uzrasytus labai lakoniskai, tai didelio dziaugsmo nepaturejau. Bet vis vien smagu, kad bent gavau:)

Olandija

70bfe38bbe6f3d7b584af3463083368e.jpg

Vokietija

9cad8cbdfde5263c026b1b4a3b7a4168.jpg

Atsakyti
Raminta, man Vokietija labai butų wub.gif

Tik aš, o kodėl Baltarusija ne? Ar čia tik šiaip smailas į atviruko temą tinkamas ? smile.gif
Atsakyti
Normalūs visi gauti 4u.gif o kai net labai gražūs wub.gif

Vakar gavau 6 atvirukus, iš jų vienas 3D, trys nestandartinio dydžio, ir tik 2 normalūs. Reiks ko gero įsirašyt, kad nesiųstų tokių, kurie į mano dėžutę tik stati telpa biggrin.gif

Yr čia atsimenančių "anuos laikus"? biggrin.gif Aš dabar galvoju - tada jokių 3D nebuo, bet atvirukų tokių ir net labai gražių buvo. Kaip vadindavote? Mano aplinkoj, jei gerai atsimenu, vadindavom "atvirukais, kur vartosi" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 12:50)
buvau kartą su panašiu susidūrus, kuris siunčia vieną ir tą patį atviruką ir dar savo darytą, o jau norai, norai  biggrin.gif

Aš kai kuriuos atvirukus siunčiu dažniau nei kitus. Sienoje matosi pasikartojimai, na tik ne tokiu lygiu. biggrin.gif Ne visai "savo daryti", bet su manim pačia labiau susiję nei kiti, todėl kai matau, kad tinka į prašymus imu ir siunčiu.

Keli dar turbūt nerodyti:
JAV

RU

RU

Kinija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 07 vasario 2018 - 12:10
Vakar gautas gražuolis iš Italijos. Tik nuskenavus pusės grožio neliko smile.gif
Atsakyti
visų superiniai, o tas su traukiniu iš vis smile.gif

QUOTE(Tekšė @ 2018 02 07, 11:57)

Yr čia atsimenančių "anuos laikus"? biggrin.gif Aš dabar galvoju - tada jokių 3D nebuo, bet atvirukų tokių ir net labai gražių buvo. Kaip vadindavote? Mano aplinkoj, jei gerai atsimenu, vadindavom "atvirukais, kur vartosi"  smile.gif

anuos laikus atsimenu smile.gif, bet va tokių atvirukų ne, tik pamenu buvo tokio tipo kalendoriukai , kaip sakai vartomi smile.gif ir tai jau mano vaikų vaikystėje smile.gif

ot pagalvojau turbūt aš čia žiaur sena pagal kitas hmm.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 07, 06:30)
Raminta, man Vokietija labai butų  wub.gif

Tik aš, o kodėl Baltarusija ne? Ar čia tik šiaip smailas į atviruko temą tinkamas ? smile.gif

žinok net pati nežinau kuo man šitos autorės darbai nepatinka... nes labai panašaus stiliaus gavusi alpstu iš laimės, o šitie... na niekaip unsure.gif
QUOTE(hi (: @ 2018 02 07, 10:00)
Aš kai kuriuos atvirukus siunčiu dažniau nei kitus. Sienoje matosi pasikartojimai, na tik ne tokiu lygiu. biggrin.gif Ne visai "savo daryti", bet su manim pačia labiau susiję nei kiti, todėl kai matau, kad tinka į prašymus imu ir siunčiu.

tai manau dauguma siunčia pasikartojančius, nes jai sakykim žmogus nori Inge Look ar Kirdey ar dar kokio autoriaus atviruko, tai jei laikytis principo nesiųst jau siųstų tai nebebus ką siųst biggrin.gif bet yra žmonių kurie siunčia visiems tuos pačius ir dar pačių bet kaip atspausdintus ar kažkur papigiai prigriebtus ar net ale padarytus... aš pvz. nemėgstu rankų darbo atvirukų, bet esu gavus labai kruopščiai padarytų ir pasidėjau prie išsaugojimui, nes žmogus daro iš širdies, matosi įdeda daug darbo ir pastangų... vertinu tokius atvirukus nors jie ir ne mano skonio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 07 vasario 2018 - 14:15
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 07, 10:06)
Vakar gautas gražuolis iš Italijos. Tik nuskenavus pusės grožio neliko smile.gif

aš atsimenu, vadindavom atvirukais su dvigubu vaizdu... bet labai jau jie reti būdavo, dažniau kalendoriukų buvo galima gauti 4u.gif
Atsakyti
tai pasikartojantys yra viena smile.gif, o jau aplamai kai siunčiamas tik VIENAS biggrin.gif kas kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 07, 12:42)
tai pasikartojantys yra viena smile.gif, o jau aplamai kai siunčiamas tik VIENAS biggrin.gif kas kita  mirksiukas.gif

tai va būtent...o dar tie vieną ir tokį patį siunčiantys su TOKIAIS norais ir reikalavimais būna kad oho ho...

išsitraukiau 3 adresus, gavau lietuvaitę bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 07 vasario 2018 - 14:52