gražus atvirukas Lyžuka
mano gautieji
iš tago muziejų tema... Austrija... atvirukas iš postcardshop4u.com
Austriją esu pervažiavusi dviem skirtingais maršrutais ir buvusi ledo urve... visada ją praleisdavau kaip galimą turistinę šalį, nes na esu visiškai abejinga slidinėjimui, o ir sniegas patinka tik paveiksliukuose, o realiam gyvenime vienam pusdieniui ir vėl lai žydi narcizai pernai vasarą tai buvo šalis pakeliui... grįšim ten būtinai vasarą
oficialus postcrossingas
Turkija
Baltarusija
Baltarusija
Vokietija
Latvija
Rusija
Kinija
Lyžuka, taviškis gražuolis
Tik aš, irgi kokių fainų
Aš nieko negavau, bet jau ir nepriklausė
Tik aš, irgi kokių fainų
Aš nieko negavau, bet jau ir nepriklausė
Tik as , man tos bobutes labai fainos;)Taip nuotaika kelia:)A
As si karta gavau du bet man ne itin patinkancius, o ir uzrasytus labai lakoniskai, tai didelio dziaugsmo nepaturejau. Bet vis vien smagu, kad bent gavau:)
Olandija
Vokietija
Raminta, man Vokietija labai butų
Tik aš, o kodėl Baltarusija ne? Ar čia tik šiaip smailas į atviruko temą tinkamas ?
Tik aš, o kodėl Baltarusija ne? Ar čia tik šiaip smailas į atviruko temą tinkamas ?
Normalūs visi gauti o kai net labai gražūs
Vakar gavau 6 atvirukus, iš jų vienas 3D, trys nestandartinio dydžio, ir tik 2 normalūs. Reiks ko gero įsirašyt, kad nesiųstų tokių, kurie į mano dėžutę tik stati telpa
Yr čia atsimenančių "anuos laikus"? Aš dabar galvoju - tada jokių 3D nebuo, bet atvirukų tokių ir net labai gražių buvo. Kaip vadindavote? Mano aplinkoj, jei gerai atsimenu, vadindavom "atvirukais, kur vartosi"
Vakar gavau 6 atvirukus, iš jų vienas 3D, trys nestandartinio dydžio, ir tik 2 normalūs. Reiks ko gero įsirašyt, kad nesiųstų tokių, kurie į mano dėžutę tik stati telpa
Yr čia atsimenančių "anuos laikus"? Aš dabar galvoju - tada jokių 3D nebuo, bet atvirukų tokių ir net labai gražių buvo. Kaip vadindavote? Mano aplinkoj, jei gerai atsimenu, vadindavom "atvirukais, kur vartosi"
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 12:50)
buvau kartą su panašiu susidūrus, kuris siunčia vieną ir tą patį atviruką ir dar savo darytą, o jau norai, norai
Aš kai kuriuos atvirukus siunčiu dažniau nei kitus. Sienoje matosi pasikartojimai, na tik ne tokiu lygiu. Ne visai "savo daryti", bet su manim pačia labiau susiję nei kiti, todėl kai matau, kad tinka į prašymus imu ir siunčiu.
Keli dar turbūt nerodyti:
JAV
RU
RU
Kinija
Vakar gautas gražuolis iš Italijos. Tik nuskenavus pusės grožio neliko
visų superiniai, o tas su traukiniu iš vis
anuos laikus atsimenu , bet va tokių atvirukų ne, tik pamenu buvo tokio tipo kalendoriukai , kaip sakai vartomi ir tai jau mano vaikų vaikystėje
ot pagalvojau turbūt aš čia žiaur sena pagal kitas
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 07, 11:57)
anuos laikus atsimenu , bet va tokių atvirukų ne, tik pamenu buvo tokio tipo kalendoriukai , kaip sakai vartomi ir tai jau mano vaikų vaikystėje
ot pagalvojau turbūt aš čia žiaur sena pagal kitas
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 07, 06:30)
Raminta, man Vokietija labai butų
žinok net pati nežinau kuo man šitos autorės darbai nepatinka... nes labai panašaus stiliaus gavusi alpstu iš laimės, o šitie... na niekaip
QUOTE(hi (: @ 2018 02 07, 10:00)
Aš kai kuriuos atvirukus siunčiu dažniau nei kitus. Sienoje matosi pasikartojimai, na tik ne tokiu lygiu. Ne visai "savo daryti", bet su manim pačia labiau susiję nei kiti, todėl kai matau, kad tinka į prašymus imu ir siunčiu.
tai manau dauguma siunčia pasikartojančius, nes jai sakykim žmogus nori Inge Look ar Kirdey ar dar kokio autoriaus atviruko, tai jei laikytis principo nesiųst jau siųstų tai nebebus ką siųst bet yra žmonių kurie siunčia visiems tuos pačius ir dar pačių bet kaip atspausdintus ar kažkur papigiai prigriebtus ar net ale padarytus... aš pvz. nemėgstu rankų darbo atvirukų, bet esu gavus labai kruopščiai padarytų ir pasidėjau prie išsaugojimui, nes žmogus daro iš širdies, matosi įdeda daug darbo ir pastangų... vertinu tokius atvirukus nors jie ir ne mano skonio
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 07, 10:06)
aš atsimenu, vadindavom atvirukais su dvigubu vaizdu... bet labai jau jie reti būdavo, dažniau kalendoriukų buvo galima gauti
tai pasikartojantys yra viena , o jau aplamai kai siunčiamas tik VIENAS kas kita
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 07, 12:42)
tai pasikartojantys yra viena , o jau aplamai kai siunčiamas tik VIENAS kas kita
tai va būtent...o dar tie vieną ir tokį patį siunčiantys su TOKIAIS norais ir reikalavimais būna kad oho ho...
išsitraukiau 3 adresus, gavau lietuvaitę