Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Visų atvirukai vienaip ar kitaip gražūs smile.gif, man gal tas su skrendančiu antinu įstrigo labiausia smile.gif

dar gavau iš baltarusio iš ju faunos serijos mielą atviruką su lapute

vartotojo įkelta nuotrauka

o kitas kažkoks reklaminis neaiškus kas ir apie ka tik kitos pusej supratau kad spausdintas nemokamai dalinti smile.gif, žodziu pataupė amerikietė unsure.gif

Šiškinas įdomus, aš turiu jo rinkinį atvirukų, nėra net tokio ten smile.gif

beje nesusilaikiau ir po 160 d išdiunčiau amerikietei pakartotini, žmogus kasdein jungiasi, na ga šį kartą nepaveš paštas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 vasario 2018 - 08:28
QUOTE(Raminta Minty @ 2018 02 05, 08:11)
<p>Pempe12 padekos atvirukas tai labai labai wub.gif man jis sentimentus sukele -gyvenau Airijoje pora metu, tai tikra ta dvasia cia atsispindi. Pasiilgau to krasto...smile.gif
</p><p>O as gavau atviruka is Suomijos nuo 11 ir 13 metu berniuku. Tik receptas suomiskai, tai teks google verteju pasinaudoti:)))
</p><p></p><p>[img]https://s3
</p>

aš dar iš Lietuvos gavau bigsmile.gif

o gal rašiau biggrin.gif ?
Labai įdomu gauti su ID iš Lietuvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 05 vasario 2018 - 10:44
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 05, 10:40)
aš dar iš Lietuvos gavau bigsmile.gif

o gal rašiau biggrin.gif ?
Labai įdomu gauti su ID iš Lietuvos ax.gif

Ne nesakei smile.gif aš tik 1 esu gavus

Va Aseditos gražuolis mirksiukas.gif , viena ko gailiu, kad tai ne per sistemą gautas negaliu jo ten registruoti smile.gif

ar pasitaikė kada jums taip kad kažkadaar jūs ar gavėjas jus atviruko jau buvo jūs adresą gavęs?Na esmėj apsiketėt atvirukais smile.gif ? kažin aplamai įmanoma tokia situacija smile.gif

Aš per FB daviau adresa tai akcijai kur organizuoja viena postrosingere valentino dienai atvirukų siuntima smile.gif kolkas kam siusti negavus dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 vasario 2018 - 10:57
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 08:53)
ar pasitaikė kada jums taip kad kažkadaar jūs ar gavėjas jus atviruko jau buvo jūs adresą gavęs?Na esmėj apsiketėt atvirukais smile.gif ? kažin aplamai įmanoma tokia situacija  smile.gif

Aš per FB daviau adresa tai akcijai kur organizuoja viena postrosingere valentino dienai atvirukų siuntima smile.gif kolkas kam siusti negavus dar

aš esu taip gavus ir siuntus tik realiai tas žmogus turėjo ar tai 9 profilius, gavau iš vieno, siunčiau į kitą biggrin.gif
pažiūrėjau, visi jo profiliai uždaryti biggrin.gif kažin pats jis čia ar postcrossingas jį uždarė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 05 vasario 2018 - 11:04
QUOTE(tik as @ 2018 02 05, 11:02)
aš esu taip gavus ir siuntus tik realiai tas žmogus turėjo ar tai 9 profilius, gavau iš vieno, siunčiau į kitą biggrin.gif
pažiūrėjau, visi jo profiliai uždaryti biggrin.gif kažin pats jis čia ar postcrossingas jį uždarė g.gif

o kaip supratai kad čia vienas ir tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 09:09)
o kaip supratai kad čia vienas ir tas pats?

jis buvo labai garsus tuo,kad visiems siųsdavo tą pačią atvirutę, o reikalavimai pačio buvo padėk Dieve biggrin.gif bet realiai, kad jis visiems siuntinėja tą pačia atvirutę sužinojau atsitiktinai ir daug vėliau nes pati iš jo gavau postcrossingo veiklos pradžioje, o siunčiau po 3 metų 4u.gif tik kažkada merginos užrodė, kad žiūrėk gavau iš spaustuvių plėšiko ir dar profilių turi belekiek... o dabar žiūriu nebėra jo smile.gif
kažin olandai dar likę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 05 vasario 2018 - 11:21
buvau kartą su panašiu susidūrus, kuris siunčia vieną ir tą patį atviruką ir dar savo darytą, o jau norai, norai biggrin.gif

https://www.postcros...hu/gallery/sent

mžiūriu dabar seniai jungėsi, manau nieko neprarado postrcosiingas tokio nario netekęs tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 vasario 2018 - 11:54
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 09:50)
buvau kartą su panašiu susidūrus, kuris siunčia vieną ir tą patį atviruką ir dar savo darytą, o jau norai, norai  biggrin.gif

https://www.postcros...hu/gallery/sent

mžiūriu dabar seniai jungėsi, manau nieko neprarado postrcosiingas tokio nario netekęs tongue.gif

čia jau rimtai aukštasis pilotažas biggrin.gif bet norų pas jį išvis nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 02 05, 12:07)
čia jau rimtai aukštasis pilotažas biggrin.gif bet norų pas jį išvis nėra g.gif

čia ne tas aukščiau mano aprašytas, ten apie +- 7000 buvo pas aną atvirukų smile.gif, neteko va taip kaip su šituo į kontaktą sueit bigsmile.gif

o šita manau irgi žinot smile.gif

https://www.postcros.../gallery/sent/2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 vasario 2018 - 12:15
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 10:14)
čia ne tas aukščiau mano aprašytas, ten apie +- 7000 buvo pas aną atvirukų smile.gif, neteko va taip kaip su šituo į kontaktą sueit  bigsmile.gif

o šita manau irgi žinot smile.gif

https://www.postcros.../gallery/sent/2

Gordonas biggrin.gif esu jam siuntus atviruką biggrin.gif labai gražiai padėkojo pamiauksėdamas "Meow and thank you for the COOL card, purr purr, love Gordon" sokiai.gif
beje yra du profiliai, gordonsmummy ir gordon biggrin.gif ir gordonsmummy su didžiulio šuns nuotrauka, kuris irgi ten gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 05 vasario 2018 - 12:33
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 10:53)

ar pasitaikė kada jums taip kad kažkadaar jūs ar gavėjas jus atviruko jau buvo jūs adresą gavęs?Na esmėj apsiketėt atvirukais smile.gif ? kažin aplamai įmanoma tokia situacija  smile.gif

Aš kadangi turiu 2 profilius, tai esu iš vieno siuntus, o kitam gavus iš to paties žmogaus. Vieną kartą traukiau atvirukus ir vienam profilyje ir kitam, ir abiejuose ištraukiau tą patį adresą, teko siųsti du atvirukus biggrin.gif

FB valentininiam žaidime aš irgi dalyvauju mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau savo mylimas vandens lelijas wub.gif iš Nyderlandų

O pavadinimas irgi super ,,Vakaro žiedai''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 vasario 2018 - 12:21