padavė čia man retesnių šalių ... Macau gavau
Gavau labai fainų atvirukų, bet jau gal eisiu gultis
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 03, 00:05)
Gavau labai fainų atvirukų, bet jau gal eisiu gultis
Vėlyvi jūsų paštinykai
matėt per TV, Italijoj vienas paštininkas savo garaže korespondenciją sandėliavo. Ko gero ,ten ir expired nemažai
QUOTE(Tekšė @ 2018 02 03, 12:19)
Vėlyvi jūsų paštinykai
matėt per TV, Italijoj vienas paštininkas savo garaže korespondenciją sandėliavo. Ko gero ,ten ir expired nemažai
Aha, naktim neša
O paštininko nemačiau, papasakok daugiau, ar eina internete rasti?
Tuoj pasirodysiu
Pempe visad prašom
Tavo ta raudona bobulė gerulė Ir padėkos atvirukas labai mielas
Aš dar keliatą gavau, bet nieko įdomaus.
Tavo ta raudona bobulė gerulė Ir padėkos atvirukas labai mielas
Aš dar keliatą gavau, bet nieko įdomaus.
Gavau penkis yra superinių, yra nelabai
Nemoku per planšete ikelt
iš ;talij;su laba; gražus Alpių kalnų polic;ja
Pekino miesto vaizdas
Gogeno paveikslas
Nemoku per planšete ikelt
iš ;talij;su laba; gražus Alpių kalnų polic;ja
Pekino miesto vaizdas
Gogeno paveikslas
Aseaditos siųstas ir Šiškinas
mano vakarykščiai gauti
Suomija kokius du metus jau nebegaudavau šitų atvirukų
Baltarusija
Anglija
ir iš tagų... teminės žinutės Muziejai... iš Anglijos... rašo apie mokslo muziejų Londone... esu buvus
mano vakarykščiai gauti
Suomija kokius du metus jau nebegaudavau šitų atvirukų
Baltarusija
Anglija
ir iš tagų... teminės žinutės Muziejai... iš Anglijos... rašo apie mokslo muziejų Londone... esu buvus
QUOTE(tik as @ 2018 02 04, 13:34)
Turiu ir aš iš ten to rutulio - planetos prisifotkinus (berods čia jis pasuktas). Viena iš įdomesnių nemokamų ekspozicijų tame muziejuj, nors man asmeniškai kiti didesnį įspūdį paliko. Matyt kažko daugiau tikėjaus, bet galbūt kad ėjom tiesiai po didelį įspūdį palikusio gamtos istorijos muziejaus.
QUOTE(hi (: @ 2018 02 04, 13:40)
Turiu ir aš iš ten to rutulio - planetos prisifotkinus (berods čia jis pasuktas). Viena iš įdomesnių nemokamų ekspozicijų tame muziejuj, nors man asmeniškai kiti didesnį įspūdį paliko. Matyt kažko daugiau tikėjaus, bet galbūt kad ėjom tiesiai po didelį įspūdį palikusio gamtos istorijos muziejaus.
man irgi labiau patiko gamtos istorijos muziejus šiemet važiuojam liepos pradžioje savaitgaliui į Londoną tai planuose Hario Poterio studija ir gamtos muziejaus pakartojimas reikės dar tarpe kažkaip suspėt sesę ir jos būsimą kūdikėlį spėt aplankyt
Lyžuka, tavo visi man gražūs, ypač Gogenas
O tik aš irgi, turbūt, visi, ir man pačiai netikėtai baltarusiškas ypač mielas
O tik aš irgi, turbūt, visi, ir man pačiai netikėtai baltarusiškas ypač mielas
Pempe12 padekos atvirukas tai labai labai man jis sentimentus sukele -gyvenau Airijoje pora metu, tai tikra ta dvasia cia atsispindi. Pasiilgau to krasto...
O as gavau atviruka is Suomijos nuo 11 ir 13 metu berniuku. Tik receptas suomiskai, tai teks google verteju pasinaudoti:)))