Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

gavau Asedita, nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif , vakare nufotkinsiu ir pasidemonstruosiu smile.gif

Ačiu bigsmile.gif
Atsakyti
Pempe, matei fb grupėje taviškį atviruką nori keisti arba išmainyti mirksiukas.gif , na ne vien ji bet ir daugiau ten visokių kažkas yra idėję, gal čia viena iš mūsiškių ? smile.gif
va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 31, 14:58)
Pempe, matei fb grupėje taviškį atviruką nori keisti arba išmainyti  mirksiukas.gif , na ne vien ji bet ir daugiau ten visokių kažkas yra idėję, gal čia viena iš mūsiškių ? smile.gif
va smile.gif

Kokioje grupėje? Nemačiau, bet dabar matau smile.gif . Vardas pažįstamas, postkroserė smile.gif
Atsakyti
šiandien su vyru minime savo kaip šeimos pilnametystę, bet va šnabės negalima dar biggrin.gif gerai, kad negeriam biggrin.gif

atvirukų užderėjo irgi nemažai biggrin.gif
Vokietija 4u.gif net 5 blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
čia atvirukas-vokas su saulėgrąžos sėklomis bigsmile.gif wub.gif
nors pas mane ir 5 kalbos paminėtos, vokiškos tikrai nėra, bet atviruką gavau užrašytą vokiškai, nors narė užsirašius, kad moka tiek anglų, tiek rusų...
žiemos vaizdas wub.gif
Anglija 4u.gif
Olandija 4u.gif
Prancūzija 4u.gif dar buvo pridėtas receptas, arbatos maišelis ir gėlyčių skirtų rankdarbiams 4u.gif

Raminta Minty, nustebau pamačius, kad kažkam mūsų traukiniai gražūs, paskui prisiminiau, kad draugai ir giminaičiai irgi labai žavėjos, mums jie kasdienybė, dar ir bambam nes vietiniuose nėra tualetų tik tarpmiestiniuose... jie labai panašūs tik dviejų aukštų bigsmile.gif
kartais susiorganizuojam sau pramogą... nusiperkam kokį kombinuotą bilietą... kai gali važiuot ir grįšt kur nors ir dar aplankyt kažką ... pernai taip važiavom į Amsterdamą. Į kainą buvo įskaičiuota kelionė ir Nemo muziejaus aplankymas biggrin.gif
dabar dairaus gal bus į Corpus ax.gif
Atsakyti
tik as sveikinu jūsų šeimą 4u.gif dar du kartus po tiek linkiu 4u.gif

O iš atvirukų taviškių labiausiai patiko žiemos vaizdelis ir mergina su liūtuku ar kas ten. wub.gif Smagu gauti kažką daugiau nei atvirukas. Aš tik vieną kartą esu gavus arbatos pakelį irr kažkokią monetą. Pati siunčiu dažniau, nes gan dažnai pasitaiko pageidaujančių visokių smulkmenų.

Šiandien vėl gavau keletą atvirukų. Nu kaip man nepatinka, kai visi iškart atkeliauja doh.gif Dabar turbūt bus ramu porą savaičių.
Vakarykščius pabandysiu sukelti visus kartu, nežinau ar matysis.
My Webpage

O čia šiandieninis įdomesnis iš Lenkijos

Didžioji britanija

Atsakyti
tik aš - sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif cook.gif

Gražiausias ir man žiemos vaizdelis drinks_cheers.gif

O aseditos - su nuvarvėjusiu lietum, ir abu žiemiški labai gražūs.
Atsakyti
ačiū už sveikinimus 4u.gif

mane šiandien vėl gausiai aplankė atvirukai... bigsmile.gif
Šveicarija 4u.gif gražus, bet dvigubas ax.gif
Slovakija 4u.gif Jų žymaus tapytojo darbas 4u.gif
Vokietija wub.gif
Baltarusija wub.gif
Anglija 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, kodėl mane traukia prie žieminių vaizdelių wub.gif Turbūt jau taip pasiilgau tikros žiemos, baltos su daug sniego... Ot būdavo laikai...
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 02 01, 22:27)
Nežinau, kodėl mane traukia prie žieminių vaizdelių  wub.gif Turbūt jau taip pasiilgau tikros žiemos, baltos su daug sniego... Ot būdavo laikai...

Pritariu šimtą sykių! Ir kas galėjo pagalvoti, kad Lietuvoje gali pasikeisti klimatas blink.gif
Atsakyti

Sveikos,

Senai buvau pasirodziusi tai pirmiausia siunciu didziuli aciu Teksei uz sventinius sveikinimus

:wub:  .

f7251d62adf2415a6616c6e3204bd532154.jpg

Anksciau buvau profilyje uzsirasiusi , kad kolekcionuoju kalendoriukus tai kartais su atviruku gaudavau ir ju . Pries sventes gavau registruota voka is Vokietijos , keliavusi  net 55 dienas

d26897b6d91184841fcc410e953cb4ee545.jpg

O cia vakar gautas atvirukas su arbatom :wub:

5fb7928d84ffc7c60e7c2a3de703c302331.jpg

Tikrai labai smagu gaut kazka paildomai . As irgi daznai kazka pridedu, ypac jei zmogus  profilyje pasirases jog kazka kolekcionuoja  ar noretu gaut

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 02 vasario 2018 - 19:42
QUOTE(Avonuke @ 2018 02 02, 19:40)
<p>Sveikos,</p>
<p> </p>
<p> Senai buvau pasirodziusi tai pirmiausia siunciu didziuli aciu Teksei uz sventinius sveikinimus</p>
<p> wub.gif  .</p>
<p>[img]h
<p> Anksciau buvau profilyje uzsirasiusi , kad kolekcionuoju kalendoriukus tai kartais su atviruku gaudavau ir ju . Pries sventes gavau registruota voka is Vokietijos , keliavusi  net 55 dienas</p>
<p> [img]h
<p> O cia vakar gautas atvirukas su arbatom wub.gif</p>
<p> [img]
<p> Tikrai labai smagu gaut kazka paildomai . As irgi daznai kazka pridedu, ypac jei zmogus  profilyje pasirases jog kazka kolekcionuoja  ar noretu gaut</p>
<p> </p>

oho bigsmile.gif , net su šokoladais bigsmile.gif
Atsakyti
mano šiandieninis iš Vokietijos vėl blink.gif biggrin.gif
mes namie turim storulį taksą... olandiškai šuo - hond... o ruonis zeehond... tai mes saviškį dažnai vadinam zeehond biggrin.gif
Atsakyti