gavau Asedita, nuostabus , vakare nufotkinsiu ir pasidemonstruosiu
Ačiu
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 31, 14:58)
Pempe, matei fb grupėje taviškį atviruką nori keisti arba išmainyti , na ne vien ji bet ir daugiau ten visokių kažkas yra idėję, gal čia viena iš mūsiškių ?
va
va
Kokioje grupėje? Nemačiau, bet dabar matau . Vardas pažįstamas, postkroserė
šiandien su vyru minime savo kaip šeimos pilnametystę, bet va šnabės negalima dar gerai, kad negeriam
atvirukų užderėjo irgi nemažai
Vokietija net 5
čia atvirukas-vokas su saulėgrąžos sėklomis
nors pas mane ir 5 kalbos paminėtos, vokiškos tikrai nėra, bet atviruką gavau užrašytą vokiškai, nors narė užsirašius, kad moka tiek anglų, tiek rusų...
žiemos vaizdas
Anglija
Olandija
Prancūzija dar buvo pridėtas receptas, arbatos maišelis ir gėlyčių skirtų rankdarbiams
Raminta Minty, nustebau pamačius, kad kažkam mūsų traukiniai gražūs, paskui prisiminiau, kad draugai ir giminaičiai irgi labai žavėjos, mums jie kasdienybė, dar ir bambam nes vietiniuose nėra tualetų tik tarpmiestiniuose... jie labai panašūs tik dviejų aukštų
kartais susiorganizuojam sau pramogą... nusiperkam kokį kombinuotą bilietą... kai gali važiuot ir grįšt kur nors ir dar aplankyt kažką ... pernai taip važiavom į Amsterdamą. Į kainą buvo įskaičiuota kelionė ir Nemo muziejaus aplankymas
dabar dairaus gal bus į Corpus
atvirukų užderėjo irgi nemažai
Vokietija net 5
čia atvirukas-vokas su saulėgrąžos sėklomis
nors pas mane ir 5 kalbos paminėtos, vokiškos tikrai nėra, bet atviruką gavau užrašytą vokiškai, nors narė užsirašius, kad moka tiek anglų, tiek rusų...
žiemos vaizdas
Anglija
Olandija
Prancūzija dar buvo pridėtas receptas, arbatos maišelis ir gėlyčių skirtų rankdarbiams
Raminta Minty, nustebau pamačius, kad kažkam mūsų traukiniai gražūs, paskui prisiminiau, kad draugai ir giminaičiai irgi labai žavėjos, mums jie kasdienybė, dar ir bambam nes vietiniuose nėra tualetų tik tarpmiestiniuose... jie labai panašūs tik dviejų aukštų
kartais susiorganizuojam sau pramogą... nusiperkam kokį kombinuotą bilietą... kai gali važiuot ir grįšt kur nors ir dar aplankyt kažką ... pernai taip važiavom į Amsterdamą. Į kainą buvo įskaičiuota kelionė ir Nemo muziejaus aplankymas
dabar dairaus gal bus į Corpus
tik as sveikinu jūsų šeimą dar du kartus po tiek linkiu
O iš atvirukų taviškių labiausiai patiko žiemos vaizdelis ir mergina su liūtuku ar kas ten. Smagu gauti kažką daugiau nei atvirukas. Aš tik vieną kartą esu gavus arbatos pakelį irr kažkokią monetą. Pati siunčiu dažniau, nes gan dažnai pasitaiko pageidaujančių visokių smulkmenų.
Šiandien vėl gavau keletą atvirukų. Nu kaip man nepatinka, kai visi iškart atkeliauja Dabar turbūt bus ramu porą savaičių.
Vakarykščius pabandysiu sukelti visus kartu, nežinau ar matysis.
My Webpage
O čia šiandieninis įdomesnis iš Lenkijos
Didžioji britanija
O iš atvirukų taviškių labiausiai patiko žiemos vaizdelis ir mergina su liūtuku ar kas ten. Smagu gauti kažką daugiau nei atvirukas. Aš tik vieną kartą esu gavus arbatos pakelį irr kažkokią monetą. Pati siunčiu dažniau, nes gan dažnai pasitaiko pageidaujančių visokių smulkmenų.
Šiandien vėl gavau keletą atvirukų. Nu kaip man nepatinka, kai visi iškart atkeliauja Dabar turbūt bus ramu porą savaičių.
Vakarykščius pabandysiu sukelti visus kartu, nežinau ar matysis.
My Webpage
O čia šiandieninis įdomesnis iš Lenkijos
Didžioji britanija
tik aš - sveikinimai
Gražiausias ir man žiemos vaizdelis
O aseditos - su nuvarvėjusiu lietum, ir abu žiemiški labai gražūs.
Gražiausias ir man žiemos vaizdelis
O aseditos - su nuvarvėjusiu lietum, ir abu žiemiški labai gražūs.
ačiū už sveikinimus
mane šiandien vėl gausiai aplankė atvirukai...
Šveicarija gražus, bet dvigubas
Slovakija Jų žymaus tapytojo darbas
Vokietija
Baltarusija
Anglija
mane šiandien vėl gausiai aplankė atvirukai...
Šveicarija gražus, bet dvigubas
Slovakija Jų žymaus tapytojo darbas
Vokietija
Baltarusija
Anglija
Nežinau, kodėl mane traukia prie žieminių vaizdelių Turbūt jau taip pasiilgau tikros žiemos, baltos su daug sniego... Ot būdavo laikai...
QUOTE(asedita @ 2018 02 01, 22:27)
Nežinau, kodėl mane traukia prie žieminių vaizdelių Turbūt jau taip pasiilgau tikros žiemos, baltos su daug sniego... Ot būdavo laikai...
Pritariu šimtą sykių! Ir kas galėjo pagalvoti, kad Lietuvoje gali pasikeisti klimatas
Sveikos,
Senai buvau pasirodziusi tai pirmiausia siunciu didziuli aciu Teksei uz sventinius sveikinimus
.
Anksciau buvau profilyje uzsirasiusi , kad kolekcionuoju kalendoriukus tai kartais su atviruku gaudavau ir ju . Pries sventes gavau registruota voka is Vokietijos , keliavusi net 55 dienas
O cia vakar gautas atvirukas su arbatom
Tikrai labai smagu gaut kazka paildomai . As irgi daznai kazka pridedu, ypac jei zmogus profilyje pasirases jog kazka kolekcionuoja ar noretu gaut
QUOTE(Avonuke @ 2018 02 02, 19:40)
<p>Sveikos,</p>
<p> </p>
<p> Senai buvau pasirodziusi tai pirmiausia siunciu didziuli aciu Teksei uz sventinius sveikinimus</p>
<p> .</p>
<p>[img]h
<p> Anksciau buvau profilyje uzsirasiusi , kad kolekcionuoju kalendoriukus tai kartais su atviruku gaudavau ir ju . Pries sventes gavau registruota voka is Vokietijos , keliavusi net 55 dienas</p>
<p> [img]h
<p> O cia vakar gautas atvirukas su arbatom </p>
<p> [img]
<p> Tikrai labai smagu gaut kazka paildomai . As irgi daznai kazka pridedu, ypac jei zmogus profilyje pasirases jog kazka kolekcionuoja ar noretu gaut</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> Senai buvau pasirodziusi tai pirmiausia siunciu didziuli aciu Teksei uz sventinius sveikinimus</p>
<p> .</p>
<p>[img]h
<p> Anksciau buvau profilyje uzsirasiusi , kad kolekcionuoju kalendoriukus tai kartais su atviruku gaudavau ir ju . Pries sventes gavau registruota voka is Vokietijos , keliavusi net 55 dienas</p>
<p> [img]h
<p> O cia vakar gautas atvirukas su arbatom </p>
<p> [img]
<p> Tikrai labai smagu gaut kazka paildomai . As irgi daznai kazka pridedu, ypac jei zmogus profilyje pasirases jog kazka kolekcionuoja ar noretu gaut</p>
<p> </p>
oho , net su šokoladais
mano šiandieninis iš Vokietijos vėl
mes namie turim storulį taksą... olandiškai šuo - hond... o ruonis zeehond... tai mes saviškį dažnai vadinam zeehond
mes namie turim storulį taksą... olandiškai šuo - hond... o ruonis zeehond... tai mes saviškį dažnai vadinam zeehond