Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 27, 18:19)
Nu iš kur biggrin.gif
Čia ne į atvirukų temą, ale pasirodau vistiek, kas jas myli suprasit biggrin.gif

Liuks. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 27, 18:19)
Nu iš kur biggrin.gif

karo tai tikrai nevyksta, o tas Timoras prieš kelis metus įnirtingai norejo atsiskirti, tai kaip lietuva labai visus tokius palaikanti taigi pastoviai rodydavo kas ten vyksta , jau aš tv beveik nežiurin ti ir tai užfiksavau  bigsmile.gif

aš irgi del tu visu tagų, šmakų pritariu, nustebinti neturiu kuom, o ieškoti kažkoko ypatingo ir laiko nera  unsure.gif o iš nieko rimto ir iš paletti abejoju ar džiaugisis biggrin.gif

Pempe, neoavydek, tu ir taip gražių gauni  mirksiukas.gif , pvz kiek inges look babciu turi  bigsmile.gif

beje ir vel toks ne koks adresas pakliuvo kinietes, per du metus 50 atviruku, paskuti karta registravus spali tik ir tik tada junges  unsure.gif nepatinka man tokie retenybės  blink.gif
Čia ne į atvirukų temą, ale pasirodau vistiek, kas jas myli suprasit biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

VA, sakiau, kad žinai biggrin.gif

Kokios gražios pagalvės thumbup.gif

Mano mažoji sako- jei tau patinka, tai užsisakyk, jei neužsisakai, tai nenori lotuliukas.gif

Aš gavau Pietų Afriką - naujokė, 4 nusiųsti, nė vieno gauto, jungėsi prieš 21 dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 27, 16:47)
Iš pavydo, kad gauna gražius wacko.gif
biggrin.gif
Na, kaip nesuprantate - kad būtų dar daug ko negavusios, ir siunčiančioms būtų diesnė laisvė rinktis, ko norėtų. Nežinau, ar aiškiai išsireiškiau smile.gif

o tai jei tik gruodį siųstų tai negražius gautų biggrin.gif
o kaip tai padaryt su žmonėmis kurie tuo užsiima ne pirmus metus... išvis nebeleist dalyvaut nei PC nei taguose biggrin.gif
Atsakyti
Ai, aš čia šiaip burbu su šypsena mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 27, 19:31)
VA, sakiau, kad žinai biggrin.gif

Kokios gražios pagalvės thumbup.gif

Mano mažoji sako- jei tau patinka, tai užsisakyk, jei neužsisakai, tai nenori lotuliukas.gif 

Aš gavau Pietų Afriką - naujokė, 4 nusiųsti, nė vieno gauto, jungėsi prieš 21 dieną ax.gif

jei abejoji tai padrasinsiu tikrai siūskis, ta balta medžiaga tai geras satinas, neskystas, bet toks švelnus su blizgesiu, žodžiu kokybiškas paveiksliukai irgi ryškus, skalbt dar neskalbiau, bet rašo galima ant 60, tai manau irgi atsparumas bus pakankamas tik jos nera mažos, ant ju ir prigulti galima biggrin.gif tas dydis kur parašyta tai nelabai atitinka, čia maždaug kaip 50x70 cm, n u jei tikrai domina ryt pamatuosiu šiandien jau tingiu lipt viršun

visumoj galetu vietos tos baltos spalvos naudot kokį švelnu atspalvi unsure.gif , čia gal jos rimtai gulet skirtos, ale ant kaldru tai nera užvalkalu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 lapkričio 2016 - 20:35
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 27, 20:30)
jei abejoji tai padrasinsiu tikrai siūskis, ta balta medžiaga tai geras satinas, neskystas, bet toks švelnus su blizgesiu, žodžiu kokybiškas paveiksliukai irgi ryškus, sklabt dar neskalbiau, bet rašo galima ant 60, tai manau irgi atsparumas bus pakankamas tik jos nera mažos, ant ju ir prigulti galima biggrin.gif tas dydis kur parašyta tai nelabai atitinka, čia maždaug kaip 50x70 cm, n u jei tikrai domina ryt pamatuosiu šiandien jau tingiu lipt viršun

visumoj galetu vietos tos baltos spalvos naudot kokį švelnu atspalvi  unsure.gif , čia gal jos rimtai gulet skirtos, ale ant kaldru tai nera užvalkalu  biggrin.gif

Tai gal prie progos pamatuok, nebūtinai dabar biggrin.gif
Atsakyti
Niekaip neberandu, kur pasikeisti asmeninę informaciją smile.gif Gal kas pagelbės? 4u.gif Po atnaujinimų nebesusigaudau biggrin.gif Arba jau pavargau nuo atvirukų rašymo šįvakar ir visai nebepastebiu, kur pasikoreguoti info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 11 27, 20:43)
Niekaip neberandu, kur pasikeisti asmeninę informaciją smile.gif Gal kas pagelbės?  4u.gif Po atnaujinimų nebesusigaudau biggrin.gif Arba jau pavargau nuo atvirukų rašymo šįvakar ir visai nebepastebiu, kur pasikoreguoti info biggrin.gif

Dešinėje vardas, po vardu- setings, kai atsidaro , tada profile
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 27, 20:49)
Dešinėje vardas, po vardu- setings, kai atsidaro , tada profile

Oj ačiū 4u.gif Kažkaip ten net nepažiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 11 27, 19:43)
Niekaip neberandu, kur pasikeisti asmeninę informaciją smile.gif Gal kas pagelbės?  4u.gif Po atnaujinimų nebesusigaudau biggrin.gif Arba jau pavargau nuo atvirukų rašymo šįvakar ir visai nebepastebiu, kur pasikoreguoti info biggrin.gif

viršuje, dešinėje pusėje yra žodelis Settings 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Padėkite, kaip part.lt sumažinti paveiksliukus? Norėjau parodyt keistus atvirukus, tai įsikėlė laaabai diiideli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 28 lapkričio 2016 - 10:50
Čia tie pirktieji didesni? Tikrai įdomūs, tik įkėlei milžiniško dydžio , nelabai matosi biggrin.gif

O, dingo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 lapkričio 2016 - 10:50