Aš, kaip dažnai, arba nieko ir beveik nieko, arba krūvą . Tai šiandien net 8 . Ir dar nuo Aseditos sveikinimas . Na, tu duodi , ačiū labai
Užderėjo
3 gražios Vokietijos ir dar gražesnė Asedita Ačiū labai labai
3 gražios Vokietijos ir dar gražesnė Asedita Ačiū labai labai
Sveikos merginos, o kiek daug as cia praleidau...Begales darbu namuose ir dar ligos mane siek tiek atitolino. Siunciu ir gaunu po siek tiek, va cia mano paskutinieji:)Is Kanados:
Ir is Indijos:
Labas rytas
Raminta, sveik ir kad visos negandos atsitrauktų
O tau patinka ta nauja SM versija?
Raminta, sveik ir kad visos negandos atsitrauktų
O tau patinka ta nauja SM versija?
aš gavau tikrą ... šlamštą... ir dar pašto darbuotojai užsiima jo siuntinėjimu, registruodama parašiau, kad tikiuosi, kad bent už siuntimą susimokat patys, nes kainos ir vėl pakilo nes ale atvirukas tai garantuotai apmokėtas iš firmos lėšų
o kodėl sakai kad ten šlamstas?
Matet Fb postcrosingo temoj kažkoks geradarys dalina atvirukus pieštus su gaisrininkais? Gal ėmėt kuri? Kažin kas ten per monai? Tipo jo pačio piešti
Matet Fb postcrosingo temoj kažkoks geradarys dalina atvirukus pieštus su gaisrininkais? Gal ėmėt kuri? Kažin kas ten per monai? Tipo jo pačio piešti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 29, 07:52)
todėl, kad tai marketingo skyrius olandiško pašto kuris siuntinėja iš marketingui skirtų lėšų atspausdintus atvirukus ir dar greičiausiai sumoka taip pat iš tų pačių lėšų, o paskui pasakoja, kad pašto siuntimo kaštai vis kyla ir reikia vėl kelti pašto įkainius, kai dabar jau atviruko išsiuntimo kaina yra 1,40 euro... beje tuos pačius atvirukus gauni ir kaip ale reklaminius, ir atsiprašymo ir t.t. tik prie grotažymės būna kitas žodis užrašytas
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 29, 09:52)
Mačiau. Aš kaip Lyžuka irgi visaip kaip pagalvojau. Nors tikriausiai, žmogus entuziastas su gerais norais. Gal jam voką su savo adresu ir pašto ženkliuku nusiuntus...
Papildyta:
QUOTE(tik as @ 2018 01 29, 10:05)
todėl, kad
Todėl kad tu labai reikli ir griežta postcroserė ir kolekcionierė Kitiems tai nekliūna, kiti nutyli.... Tu įsirašiusius, kad reklaminių nenori?
Aš irgi siuntinėju nemokamus pašte dalinamus ar kitur prigriebtus, pvz. policijoj. Man tie vasario 16-ai išleidžiami lietuviški baisūs, bet turbūt labai aukšto meninio lygio, kurio aš nesuprantu.
Turėjau 3 donorystės reklaminius, vieną išsiunčiau pageidaujančiai medicininių, tai labai gražią padėką prašė, kad pati yra organų donorė ir džiaugiasi atviruku.
Aš - bailė savim nepasitikinti, dažnai bijau skaityt žinutę, kad nebūtų parašytą "kokią baisybę čia atsiuntei", nu bet dar vis ant mandagių pataikau matyt
QUOTE(Tekšė @ 2018 01 29, 08:14)
Mačiau. Aš kaip Lyžuka irgi visaip kaip pagalvojau. Nors tikriausiai, žmogus entuziastas su gerais norais. Gal jam voką su savo adresu ir pašto ženkliuku nusiuntus...
Papildyta:
Todėl kad tu labai reikli ir griežta postcroserė ir kolekcionierė Kitiems tai nekliūna, kiti nutyli.... Tu įsirašiusius, kad reklaminių nenori?
Aš irgi siuntinėju nemokamus pašte dalinamus ar kitur prigriebtus, pvz. policijoj. Man tie vasario 16-ai išleidžiami lietuviški baisūs, bet turbūt labai aukšto meninio lygio, kurio aš nesuprantu.
Turėjau 3 donorystės reklaminius, vieną išsiunčiau pageidaujančiai medicininių, tai labai gražią padėką prašė, kad pati yra organų donorė ir džiaugiasi atviruku.
Aš - bailė savim nepasitikinti, dažnai bijau skaityt žinutę, kad nebūtų parašytą "kokią baisybę čia atsiuntei", nu bet dar vis ant mandagių pataikau matyt
Papildyta:
oi neteisingai supratot siunčiu ir aš reklaminius jei jie atitinka gavėjo norus ar pataikau ant vadinamojo spaustuvių plėšiko... bet čia tiesiog paėmė sveikas pyktis, tiesa jis apėmęs daugumą olandų postcrosserių, nes paštas vis kelia kainas, nes neva pajamos nepadengia išlaidų... kai pamatai kokių išlaidų nepadengia...
Aš esu tik nuo vienos gavus vėjo , amerikietės, kad atsiunčiau baisų ir t.t. ir tipo jei žinotu mano adresa tai gražintų, nes kaip ji suprantanti man tokie l patinka , o siunčiau Kandinskio labai jau abstraktų atviruką, pagal mane atrodo tiko į jos norus, bet kas ten žino iš tikro, arba aš ne taip supratau ko ji nori arba googlis ne taip išvertė
aš tuos kur paštus nemokamai dalina tai visada pasiimu pašte o jei tinka kam ir siunčiu, ta su lietuvos trispalve dar niekam nesiunčiau nes nu tikrai beskonybe jis man kažkoks ir pati esu gavus reklaminiu keleta
tai reiškia olandų paštas tuos atvirukus naudoja kaip masala, tipo imkit nemokamai , ojau mes atsigriebsim ant siuntimo išlaidu
aš tuos kur paštus nemokamai dalina tai visada pasiimu pašte o jei tinka kam ir siunčiu, ta su lietuvos trispalve dar niekam nesiunčiau nes nu tikrai beskonybe jis man kažkoks ir pati esu gavus reklaminiu keleta
tai reiškia olandų paštas tuos atvirukus naudoja kaip masala, tipo imkit nemokamai , ojau mes atsigriebsim ant siuntimo išlaidu
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 29, 08:31)
nedalina jų niekas, čia paties pašto marketingo skyriaus darbuotojai siuntinėja prisiregistravę postcrossing.com
QUOTE(tik as @ 2018 01 29, 10:45)
nedalina jų niekas, čia paties pašto marketingo skyriaus darbuotojai siuntinėja prisiregistravę postcrossing.com
dar geriau , o tai reiškia jiems ir markutes nekainuoja viskas pašto saskaita eina?