Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2018 01 20, 18:06)
o tu supranti, ką tai reiškia?

QUOTE(Tekšė @ 2018 01 21, 08:40)
Kodėl nesusiję? Ji turėjo omeny, kad ilgiau tuo užsiiminėjančios gal jau išsiiaiškino tuos trumpinius. Bent aš taip supratau.

kadangi turiu namie beveik paauglę tai žinau ką reiškia dauguma sutrumpinimų...
bet šiaip čia elementari paauglių susirašinėjimo kalba kurią atitinkamai ir naudoja arba paaugliai kuriems dar niekas nepaaiškino kas yra žinutės tarp savo bendraamžių ir kas yra profilis kažkur kaip postcrossing'as arba žmonės kurie taip ir nepasiekė suaugusiųjų lygio ir tokio pobūdžio sutrumpinimais rašydami nori save parodyti kaip cool smile.gif ... neturiu nieko prieš jaunimą ir net sutrumpinimus, bet yra jungtukas bet smile.gif

o reiškia smile.gif

I look for GF - jau išsiaiškinai smile.gif
fotw - Flags of the World postcards;
wt - World Travel postcards;
wow - negarantuoju, bet yra tokios atvirutės su užrašu wow
icon - yra atvirukų leidimas panašiai kaip Greetings from... tik vadinasi Icons of countries smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 21, 17:16)
na stengiuosi visa laika bandyt pataikyti, tik ne visad matyt pavyksta smile.gif

beje sveikinkit perkopiau 300  ribą ir gaunamu ir siunčiamu  bigsmile.gif

Sveikinuuuu !!! vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(tik as @ 2018 01 21, 18:08)
kadangi turiu namie beveik paauglę tai žinau ką reiškia dauguma sutrumpinimų...
bet šiaip čia elementari paauglių susirašinėjimo kalba kurią atitinkamai ir naudoja arba paaugliai kuriems dar niekas nepaaiškino kas yra žinutės tarp savo bendraamžių ir kas yra profilis kažkur kaip postcrossing'as arba žmonės kurie taip ir  nepasiekė suaugusiųjų lygio ir tokio pobūdžio sutrumpinimais rašydami nori save parodyti kaip cool smile.gif ... neturiu nieko prieš jaunimą ir net sutrumpinimus, bet yra jungtukas bet smile.gif

o reiškia smile.gif

I look for GF - jau išsiaiškinai smile.gif
fotw - Flags of the World postcards;
wt - World Travel postcards;
wow - negarantuoju, bet yra tokios atvirutės su užrašu wow
icon - yra atvirukų leidimas panašiai kaip Greetings from... tik vadinasi Icons of countries smile.gif

Ačiū labai 4u.gif Reiktų užsirašyti smile.gif . Bet jau užmiršau, kas tas pirmas buvo, tekss pagrįžti atgal per puslapius biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū tik as už paaiškinimus 4u.gif
Nu bet tikrai tų trumpinių rašinėtojai šiek tiek lengvabūdžiai. Iš kur visam pasauliui žinot jaunimo žodynėlį. O gal jis kiekviename žemyne ir skirtingas gali būt....

Užregistravo mano atviruką nepalietė po 57 dienų. Nauja -51-oji šalis.
Atsakyti
ištraukiau 29 adresus, vėl keliauja visi 30 galimi...
matyt kadangi tiek daug traukiau gavau ir Indiją, ir Slovakiją, ir Estiją, ir Kanadą ir Graikiją, ir Indoneziją, ir Australiją ir Švediją, ir Turkiją, ir tik 4 Amerikas, Rusijas, Vokietijas biggrin.gif

persižiūrėjau, susirūšiavau siunčiamus atvirukus nes jau buvo visiškas chaosas, o kai dvi pilnos didelės dėžės, norimą siųsti atviruką rasdavau, kai jau seniai būdavau kitą išsiuntus rolleyes.gif biggrin.gif

ir atkeliavo du...
vienas iš Vokietijos... ne mano skonio ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
ir vėluojantis tagas iš oficialaus postcrossingo forumo 4u.gif šalis turbūt aiški biggrin.gif Rusija 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 22 sausio 2018 - 20:11
QUOTE(tik as @ 2018 01 22, 20:11)
ištraukiau 29 adresus, vėl keliauja visi 30 galimi...

Ordinas už kantrybę geležinę. Maximum esu prisiauginus 3 adresus. Bet jau kankinausi kaip rūpėjo smile.gif

Mėgstu retro, bet šitas tik as iš Vokietijos ir man ne. Iš Rusijos gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 23 sausio 2018 - 12:58
Aš dabar galiu siusti tik :0 14 , bet kelyje 10 reiks ir kitus užpildyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 23, 14:56)
Aš dabar galiu siusti tik :0 14 , bet kelyje 10 reiks ir kitus užpildyti smile.gif

O expired daug?

Niekaip neapsisprendžiu - į Malaiziją keliauja 47 dienas, adresatė aktyvi, 7-a šaly. Laukt, siųst pakartotinai ar lai taip ir būna? Patarkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 01 23, 16:15)
O expired daug?

Niekaip neapsisprendžiu - į  Malaiziją keliauja 47 dienas, adresatė aktyvi, 7-a šaly.  Laukt, siųst pakartotinai ar lai taip ir būna? Patarkit rolleyes.gif

3 kolkas bet vienas 341 diena eina, siunčiau 2 atvirukus, abu kart atraše kad negavo į oficialu psl nesijungia , aplamai dabar mečiau mada siust pakartotinai koks tikslas, vistiek kaip į vandeni
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 23, 16:19)
3 kolkas bet vienas  341 diena eina, siunčiau 2 atvirukus, abu kart atraše kad negavo į oficialu psl nesijungia , aplamai dabar mečiau mada siust pakartotinai koks tikslas, vistiek kaip į vandeni

Nu man pora kartų užregistravo pakartotinus. Ženklų tik gaila ax.gif
Atsakyti
Aš pakartotinių nesiunčiu. Nedaug tokių nenuėjusių nėra mano staže, gal 3 kokie, bet kažkaip kartot nesusigundžiau. Kažkada po ilgo ilgo laiko pastebėjau, kad jau kadais expired'as buvo priregistruotas.
Nors pastaruoju metu apskritai niekam nieko nesiunčiau, tai ir srautas pas mane šiuo metu "užsirišo". smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 23 sausio 2018 - 20:14
QUOTE(hi (: @ 2018 01 23, 18:14)
Aš pakartotinių nesiunčiu. Nedaug tokių nenuėjusių nėra mano staže, gal 3 kokie,  bet kažkaip kartot nesusigundžiau. Kažkada po ilgo ilgo laiko pastebėjau, kad jau kadais expired'as buvo priregistruotas.
Nors pastaruoju metu apskritai niekam nieko nesiunčiau, tai ir srautas pas mane šiuo metu "užsirišo".  smile.gif)

o po metų tie expired dingsta 4u.gif tai ir nesuku sau galvos dėl jų smile.gif
Atsakyti

tik as dėkoju už tų sutrumpinimų paaiškinimą, dabar žinosiu ax.gif

QUOTE(Tekšė @ 2018 01 23, 16:15)

Niekaip neapsisprendžiu - į  Malaiziją keliauja 47 dienas, adresatė aktyvi, 7-a šaly.  Laukt, siųst pakartotinai ar lai taip ir būna? Patarkit rolleyes.gif

Nesiunčiu pakartotinių, dažnai tai būna neaktyvūs nariai.

Šiandien pas mane šventė - gavau jau 200-ąjį atviruką yahoo.gif
Atsakyti