Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

notworthy.gif Ačiū už sveikinimus , topsecret.gif išėjau iš darbo 15 minučių anksčiau biggrin.gif

Asedita, tau irgi sveikinims vartotojo įkelta nuotrauka

Lyžuka, o man tas snieguotas liūdnasis asiliukas patinka wub.gif

O nekokybiškas ne tik foto, bet ir skanus be skrupulų perskanuoju ir dedu savo rolleyes.gif

Nieko šiandien negavau. Bus man ilgiausiai nerašyti ax.gif
Atsakyti
Pempe, sveikinu nors ir paveluoai smile.gif

dabar jau patinka biggrin.gif, dukra apšvietė, kad ten iš mikes pūkuotuko serijos mirksiukas.gif

beje to kur su meškom labai idomus aprašymas, žmogus yra susirūpines klimato atšilimu ir pergyvena kad tuoj nebebus baltuju naktų ir šitie "mieli" žvereliai žus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 19, 20:08)
Pempe, sveikinu nors ir paveluoai smile.gif

dabar jau patinka biggrin.gif, dukra apšvietė, kad ten iš mikes pūkuotuko serijos  mirksiukas.gif

beje to kur su meškom labai idomus aprašymas, žmogus yra susirūpines klimato atšilimu ir pergyvena kad tuoj nebebus baltuju naktų ir šitie "mieli" žvereliai žus  blink.gif

aciuks.gif
mirksiukas.gif

Išsitraukiau 7 adresus, rašysiu ax.gif
Atsakyti
Merginos, kas senos postcrosserės, ką reiškia tie sutrumpinimai ''I look for GF, fotw, wt, wow and icon. " Suprantu tik GF - greetings from, o kas kiti?
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 01 19, 20:24)
Merginos, kas senos postcrosserės, ką reiškia tie sutrumpinimai ''I look for GF, fotw, wt, wow and icon. " Suprantu tik GF - greetings from, o kas kiti?

Nežinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 19, 20:19)

Išsitraukiau 7 adresus, rašysiu ax.gif

Ką ištraukei? Kiek vokietijų? biggrin.gif

Pratęsiant foto kėlimo temą, tai man labai nepagarbiai atrodo įkeltos apverstos šonu atvirutės.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 01 19, 18:24)

na tai niekaip nesusiję su ilgu laiku postcrossinge, greičiau jau su amžium ir hm kaip čia išsireiškus korektiškai... asmeninės kultūros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 01 20, 11:08)
Ką ištraukei?  Kiek vokietijų?  biggrin.gif

Pratęsiant foto kėlimo temą, tai man labai nepagarbiai atrodo įkeltos apverstos šonu atvirutės.

Dvi Vokietijas biggrin.gif . Vieną Rusiją, vieną Kiniją, vieną JAV - standartinis paketas biggrin.gif . Dar +Baltarusija ir Airija.
Pradžioje postkroseriavimo aš irgi taip buvau įkėlus, ir nemokėjau apversti, ir nežinojau, ką daryt, ir bijojau, kad visai neištrinčiau ar ko nors nesugadinčiau blush-anim-cl.gif . Paskui supratau, kad trinti galima, kiek tik nori kartų, kol dar nenuėjo.

QUOTE(tik as @ 2018 01 20, 19:38)
na tai niekaip nesusiję su ilgu laiku postcrossinge, greičiau jau su amžium ir hm kaip čia išsireiškus korektiškai... asmeninės kultūros smile.gif

o tu supranti, ką tai reiškia?
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 01 20, 19:38)

Kodėl nesusiję? Ji turėjo omeny, kad ilgiau tuo užsiiminėjančios gal jau išsiiaiškino tuos trumpinius. Bent aš taip supratau.
Atsakyti
Va pasigirsiu kaip malonu kai pataikai su norais

https://www.postcros...cards/LT-596347

Ryte radau el pašte dar ir atskira padeka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 21, 10:43)
Va pasigirsiu kaip malonu kai pataikai su norais

https://www.postcros...cards/LT-596347

Ryte radau el pašte dar ir atskira padeka  mirksiukas.gif

Matyt, kad su meile siuntei, tai ir pajuto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 21, 16:55)
Matyt, kad su meile siuntei, tai ir pajuto wub.gif

na stengiuosi visa laika bandyt pataikyti, tik ne visad matyt pavyksta smile.gif

beje sveikinkit perkopiau 300 ribą ir gaunamu ir siunčiamu bigsmile.gif
Atsakyti