Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(asedita @ 2018 01 16, 06:08)
Gal man tokia nekokybiška partija ženklų pasitaikė,  bet per kelis kartus pirkau, tai neturėtų visi būti.

na jei lyginti su kitų šalių kvepiančiais pašto ženklais, tai LT tikrai kvepėjo labai silpnai, nežinodamas, o dar turėdamas silpnesnę nosį gali ir nepajusti... pvz; užkietėjęs rūkorius biggrin.gif
Atsakyti
Matėt, Nieko rimto turi naujų atvirlaiškių wub.gif Su kodu Dovana10 nuolaidėlė 10 %
Favoritepostcard taip pat keletą naujienų įmetė smile.gif Aš jau prasisukau, nieko nepadarysi su kai esi ligonis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 01 17, 20:36)
Matėt, Nieko rimto turi naujų atvirlaiškių  wub.gif Su kodu Dovana10 nuolaidėlė 10 %
Favoritepostcard taip pat keletą naujienų įmetė  smile.gif Aš jau prasisukau, nieko nepadarysi su kai esi ligonis  biggrin.gif

NR jau seniau turi. Nebent dar naujesnių ax.gif
O favorite kaip apsipirkau, tai naujus išleido blink.gif cry.gif umn.gif

Vajetus, Čepulio žvėrai bigsmile.gif
Visi atvirukai grynai postkroseriams bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 17 sausio 2018 - 22:20
oho jo žveriu ir man reikia smile.gif

http://dannydiloveyo...ed/postcrossing

pažiurekit kiek žmones skiria laiko ne tik atvirukams sukelt bet ir dar pašto ženklams ir aprašymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 18, 17:30)
oho jo žveriu ir man reikia smile.gif

pažiurekit kiek žmones skiria laiko ne tik atvirukams sukelt bet ir dar pašto ženklams ir aprašymui smile.gif

Kaip tik šiandien apie tai galvojau, kad nepelnytai ženklai pamiršti ir matome tik atvirukus. Norėčiau turėti katalogiuką, kokius kokios šalies ženklus ant atvirukų turiu ax.gif . Bet tai padaryti būtų didžiulis darbas. Bet smalsu smalsu biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien gavau į gmail sveikinimą, kad aš ir postkrosingas - 3 metai kartu bigsmile.gif . Kaip čia dabar švęsti biggrin.gif ? Adresų prisitraukti biggrin.gif ?
Galėtų nuo darbą nereikti eiti ta proga ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 19, 06:47)
Šiandien gavau į gmail sveikinimą, kad aš ir postkrosingas - 3 metai kartu bigsmile.gif . Kaip čia dabar švęsti biggrin.gif ? Adresų prisitraukti biggrin.gif ?
Galėtų nuo darbą nereikti eiti ta proga ax.gif  biggrin.gif

Sveikinam ir leidžiam neit į darbą. O jei jau atėjai, leidžiam 1 val. anksčiau išeit smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 18, 17:30)

Čia žmogus tikrai atsidavęs šitam reikalui. Kiek laiko reikia turėti. Aš pati kol porą atvirukų užregistruoju vos ne valandą užgaištu, kol paskaitau, kol pasidžiaugiu, kol nuskenuoju...

QUOTE(pempė12 @ 2018 01 19, 06:47)
Galėtų nuo darbą nereikti eiti ta proga ax.gif  biggrin.gif

Sveikinimai 4u.gif Linkiu daug gražių atvirukų! wub.gif

Man prieš kelias dienas vieneri tik metukai suėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
man šiandien švente 7 net atvirutes bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Rumunija, tik ketvirta iš tos šalies, bet antra fotografo, kuris jos autorius, matyt populiaru ten fotografams i postcrosinga eiti bigsmile.gif
Atsakyti
Pakankamai populiaru ir pas mus. ☺ O jei jau fotografija, tai natūru, kad yra ir tas, kas fotografuoja. 😇
Atsakyti
Dar iš GB mielas vaizdelis smile.gif

nepabostas Monet iš vokiečių smile.gif, iš Rostoko beje pasigyre turintys seniausia universitetą baltijos "arenoj" smile.gif teko pasiziuret kada mūsiškis vilniaus ikurtas biggrin.gif va tep žmogus ir per atvirukus švieties smile.gif

ir Kanada, šitą perfotografavau, nes labai nekokybiška nuotrauka buvo, kažin čia etiška taip tarp postcrosingeriu daryti? Beje ir mano kelis kart ištryne o saviškius idejo mirksiukas.gif

kitas iš anglų, rašo, kad be galo myli sniegą tongue.gif
nelabai šitas mano skonio mirksiukas.gif

o likusieji turistiniai , įdomus bet ir nieko ypatingo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 sausio 2018 - 15:51
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 19, 15:43)

perfotografavau, nes labai nekokybiška nuotrauka buvo, kažin čia etiška taip tarp postcrosingeriu daryti? Beje ir mano kelis kart ištryne o saviškius idejo  mirksiukas.gif

Vakar lygiai dėl tos pačios problemos lygiai taip pat pagalvojau skenuodama ir dėdama naujai. Buvo nufotografuota net ne visas atvirukas ir su nemažu saulės zuikučiu.
Atsakyti