Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Va pasirodysiu, kokią mielą gavau smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Lyžuka, gal įdėtum nuorodą? norėčiau užsifavoritinti smile.gif
arba paraše savo porfilio nuorodą... tada būtų galima bet kada pašnipinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2018 01 15, 15:37)
Lyžuka, gal įdėtum nuorodą? norėčiau užsifavoritinti smile.gif
arba paraše savo porfilio nuorodą... tada būtų galima bet kada pašnipinėt smile.gif

https://www.postcros...ards/UA-1591673

Va mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad Ukrainoje pašto ženklai net dvigubai pabrango, ir tai postkroseriams didelis peilis.

Gražus atvirukas, Lyžuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
https://www.delfi.lt...a.d?id=76903829

va kokiu naujoviu bus bigsmile.gif
Atsakyti
Vienas rimtas klausimas 4u.gif

Per savo beveik tris postkroseriavimo metus antrą kartą laugh.gif pamačiau, kad yra skelbiamos mėnesio temos apie ką rašyti atvirukuose. Ar rašote į temą biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 15, 18:00)

Per savo beveik tris postkroseriavimo metus antrą kartą laugh.gif pamačiau, kad yra skelbiamos mėnesio temos apie ką rašyti atvirukuose. Ar rašote į temą biggrin.gif ?

deja su tokias nesusidūrs, tik pora kartų teko gauti tokius adresatus, kur susirašę ką kiekvieną menesį noretų gauti, tai abu kartus pavyko norus išpildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Va čia . Šio mėnesio tema- apie savo tipinę dieną.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 15, 18:00)

Aš nerašau pagal tas temas, nes su anglų kalba nelabai draugauju ax.gif Rašau tai ką moku parašyti ax.gif

Grįžtant prie lietuviškų pašto ženklų, tų kur kvepiantys turėjo būti. Tai man jau gėda darosi, visiems kur klijavau, rašiau, kad kvepia, nuo visų atkeliauja atsakymai,, kad nieko neužuodžia, nekvepia. Tokia apgavike pasijaučiu...
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 01 15, 21:22)
Aš nerašau pagal tas temas, nes su anglų kalba nelabai draugauju  ax.gif Rašau tai ką moku parašyti  ax.gif

Grįžtant prie lietuviškų pašto ženklų, tų kur kvepiantys turėjo būti. Tai man jau gėda darosi, visiems kur klijavau, rašiau, kad kvepia, nuo visų atkeliauja atsakymai,, kad nieko neužuodžia, nekvepia. Tokia apgavike pasijaučiu...

Rimtai taip žiauriai dėl ženklų? O man rusas taip dėkojo kad parašiau, nes nebūtų sugalvoję pauostyt. Kiti nieko į tai.
Atsakyti
Gal man tokia nekokybiška partija ženklų pasitaikė, bet per kelis kartus pirkau, tai neturėtų visi būti.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2018 01 16, 08:08)
Gal man tokia nekokybiška partija ženklų pasitaikė,  bet per kelis kartus pirkau, tai neturėtų visi būti.

Ne, nemanau. Patrinti šiek tiek reikia, ir uodžiasi. Aišku, tik jau labai švelniai tesijaučia, ne taip, kaip visą lapą nusipirkus.

Gavau tris atvirukus, reikia registruoti ax.gif . Man kažkokia Van Gogo diena- skaičiau šiandien knygą apie Van Gogą, gavau atviruką su Van Gogo paveikslu, ir kai apie tai dukrai sakiau, per TV ėjo žinios, ir per jas pasakė, kad rado dar du Van Gogo paveikslus biggrin.gif
Atsakyti