Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 10, 12:46)

nieko ten neįvyko, tiesiog kiaulininkas, arba kiaulių klasė ir tiek  biggrin.gif

SEUBAS koks primityvus požiūris tongue.gif kokia motera be polėkio ax.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
O buvo taip: atėjo kiaulė į parduotuvę nusipirkti gražios gėlės. Ieškojo ieškojo.... ir rado wub.gif
Aš vienu metu buvau labai kaktusininkė (ir supermamose dėl kaktusų temos prsisiregistravau(kitokiu dar buvau nicu) tai suprantu, kad ir kaktusus galima labai mylėti biggrin.gif

Ir tos pažastys gal visai nesmirda biggrin.gif Žinau, mano gilioje jaunystėje nieks, bent jau vyrai tai tikrai, jų nedepiliuodavo. Bet prausdavosi kai kas visais laikais.
Šitas tėtis nusimaudė vonioj su putom ir užmigo vaikui pasaką sekdamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 01 10, 13:51)
SEUBAS koks primityvus požiūris tongue.gif  kokia motera be polėkio  ax.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

takaja natūra utomlionaja biggrin.gif
Atsakyti
Man Šoltos atvirukas taip pat kažkoks atstumiantis ir Tekšės versija apie tėtį pasekusį pasaką vaikui visai nelimpa.

O kiauliukas Tekšės labai mielas wub.gif

Pas mane atvirukai pastaruoju metu juda po truputį, ir siunčiu, ir gaunu. Tik čia parodyti visų nespėju. Bet šiandieninį būtinai parodysiu, gavau iš Vokietijos ir iškart kyla į mano favoritų 1 vietą wub.gif Nors atvirukas nestandartinio dydžio- toks ilgas. Jei rasiu tinkamą rėmelį, gal įsirėminsiu ir kur nors pasikabinsiu wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 10 sausio 2018 - 20:26
Kas dar šioje temutėje bendraujate - prašom pasirodyti baisiukus ir gražiukus 4u.gif . Ir bet kas, kas tik norite 4u.gif

Mane Šoltos atvirukas šiek tiek šokiruoja biggrin.gif , bet visai galiu priimti Tekšės pasiūlytą įsivaizdavimą ir matau tėčio ir leliuko ryšį biggrin.gif

Tekše, ir tavo atvirukas labai fain thumbup.gif

Asedita, tavo gražus, bet ne mano biggrin.gif . Va, vienai mano dukrų labai patiktų.

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 10, 12:46)
įdomus atvirukas Tekše  mirksiukas.gif

o tas vaikelis jau matyt nuo paduoto garo iš pažastų apsinešęs miega  bigsmile.gif

aš tai nieko negaunu štilis kažkoks, bet smagu kad maniškius registruoja, o vienas vokietis net atsiunte savo fb anketa prisijungti ir pabendrauti per ten jeigu domintų  biggrin.gif

Lyžuka, tu, man rodos, buvai daugiau gavusi, nei išsiuntusi, tai po siuntimo pertraukos kol skaičiaus neišlyginsi, tol tavo adreso net niekam neduos. O tada dar teks laukti, kol ateis. Bet juk ateis 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
A kaži nėra funkcijos kuriam laikui pristabdyt Vokietiją? Pas mane ji 22 procentai. Turbūt nėr, šiaip sau pasvaičiojau smile.gif paįvairinimo norėtųsi, gal ir Estija pagaliau iškristų biggrin.gif
Papildyta:
Vakar gavau amerikietiško vyno ir labai gražią pelargoniją prie jo biggrin.gif Bet dbr žiūriu, gal čia ne pelargonija smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mano turbūt pats baisiausias buvo šitas
ir gal šitas...
vienu momentu buvau pradėjus galvoti, kad Vokietijoj nebūna gražių ir įdomių atvirukų biggrin.gif

o gražių esu gavus nemažai, jie visi nugulė mano kolekcijose 4u.gif

Kiaulė ir vynas wub.gif
arkliai gražūs, bet ne mano tipo atvirukas smile.gif

Pažastys... na man tas tokių ale šeimyninių nuotraukų kaip atvirukų siuntinėjimas nesuvokiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 01 12, 10:27)
Laba 4u.gif
A kaži nėra funkcijos kuriam laikui pristabdyt  Vokietiją?

biggrin.gif istorija parodė, kad sunkiai bet įmanoma, bet ji vėl po kurio laiko atgimsta biggrin.gif
Papildyta:
gavau tris visi tokie nostalgiški verysad.gif

ir du iš jų iš Vokietijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 sausio 2018 - 10:40
QUOTE(tik as @ 2018 01 12, 10:37)
sveikos 4u.gif
ir gal šitas...

Tikrai, abu nieko gero. Ypač pirmas. Brrrr

QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 12, 10:39)
biggrin.gif istorija parodė, kad sunkiai bet įmanoma, bet ji vėl po kurio laiko atgimsta biggrin.gif
[

Nu nu??? Sakai, įmanoma? Kaip? Tai ir būtų gerai kuriam laikui. Ar tu čia turi omeny pristabdyt savo veiklą? biggrin.gif Tada man kol kas netinka. ax.gif
Užmiršau pagirt Lyžukos gautus, visi gražūs man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 12 sausio 2018 - 10:49
QUOTE(Tekšė @ 2018 01 12, 10:48)
Tikrai, abu nieko gero. Ypač pirmas. Brrrr
Nu nu??? Sakai, įmanoma? Kaip? Tai ir būtų gerai kuriam laikui. Ar tu čia turi omeny pristabdyt savo  veiklą?  biggrin.gif  Tada man kol kas netinka. ax.gif
Užmiršau pagirt Lyžukos gautus, visi gražūs man.

tekše, čia kalbu super duper plačiąja prasme, pažiurek istoriją bigsmile.gif I, II pasauliniai karai ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2018 01 12, 10:27)
Laba 4u.gif
A kaži nėra funkcijos kuriam laikui pristabdyt  Vokietiją? Pas mane ji 22 procentai.  Turbūt nėr, šiaip sau pasvaičiojau smile.gif paįvairinimo norėtųsi, gal ir Estija pagaliau iškristų  biggrin.gif
Papildyta:
Vakar gavau amerikietiško vyno ir labai gražią pelargoniją prie jo biggrin.gif  Bet dbr žiūriu, gal čia ne pelargonija smile.gif
[img]https://s3.a

Ten ne pelargonija, ten vynmedis(vynuogė)
O Vokietijos nepristabdysi, nes ten daugiausiai postkroserių, o jie irgi nori gauti ir siųsti į kitas šalis. Patariama verbuoti į postkrosingą retesnių šalių žmones biggrin.gif . Tik kaip tai padaryti rolleyes.gif ?

QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 12, 10:39)

gavau tris visi tokie nostalgiški verysad.gif

[img]https:
ir du iš jų iš Vokietijos  biggrin.gif

Oi, Lyžuka, kaip tik tau, du medžiai ir rožė verysad.gif . Ir tikrai labai gražūs wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tik as @ 2018 01 12, 10:37)
sveikos 4u.gif
[img]https://s3.ama
vienu momentu buvau pradėjus galvoti, kad Vokietijoj nebūna gražių ir įdomių atvirukų biggrin.gif

o gražių esu gavus nemažai, jie visi nugulė mano kolekcijose 4u.gif

Abu geri basiukai biggrin.gif . Kas ten tas pirmas- ten gyvi padarai, ar išnaros? Nesuprantu, lyg kažkokie milžiniški buožgalviai, nei tai gyvatės, nei tai unguriai, o gal krokodilai biggrin.gif . Nebuvo parašyta, kas ten?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 12, 22:01)

Abu geri basiukai biggrin.gif . Kas ten tas pirmas- ten gyvi padarai, ar išnaros? Nesuprantu, lyg kažkokie milžiniški buožgalviai, nei tai gyvatės, nei tai unguriai, o gal krokodilai biggrin.gif . Nebuvo parašyta, kas ten?

Ten tik as atviruke akvariuminės žuvys, tik kai kuriuos įtartinai išvertusios pilvus, kaip negyvos. Mes tokių kažkada turėjom (tos kur mažos). taip atrodydavo, kai keisdavom akvariume vandenį, žuvytes išgaudydavom į kitą indą.
Atsakyti

Labas merginos, siuo metu esu labai uzsivertusi darbais. Gaunu ir siunciu vis po kelis atvirlaiskius, bet kai tik rasiu laiko butinai visus parodysiu ir tuos kurie baisus ir tie kurie labai grazus:)

Man Jusu visu labai grazus, gal tik tie kirminai ir pazastys tikrai verti ne graziausio titulo:)

Asedita, dziaugiuosi kad gavai ir patiko:)

Atsakyti